Lepota žene

Pirinčana maska briše bore

Prirodne maske za lice imaju zaista čudotvorne efekte na kožu, nisu skupe i, što je najvažnije, možete sami da ih napravite.

Ponedeljak, 02.11.2015.

19:01

Izvor: Novosti

Default images
Thinkstock

Podeli:

Prirodne maske za lice imaju zaista čudotvorne efekte na kožu, nisu skupe i, što je najvažnije, možete sami da ih napravite. Jedna od najjednostavnijih, a izuzetno delotvornih je maska od pirinča, bogata snažnim antioksidansima koji stimulišu proizvodnju kolagena i mikrocirkulaciju, hidriraju kožu i ublažavaju upale. Ukoliko je redovno primenjujete, vaše lice će u kratkom roku dobiti mladalački izgled, i to na potpuno prirodan način!

Sastojci:

  • tri kašike pirinča
  • kašika meda
  • kašika mleka


Priprema:

Skuvajte pirinač, procedite ga i sačuvajte vodu u kojoj se kuvao. Dodajte po jednu kašiku toplog mleka i meda, pa dobro umutite tako da se svi sastojci sjedine.

Način korišćenja:

Masku nanesite na čistu i suvu kožu lica i ostavite da se potpuno osuši. Zatim je uklonite mlakom vodom i potom lice isperite vodom u kojoj se kuvao pirinač.

Dovoljno je da ovu masku primenjujete jednom nedeljno, a već posle mesec dana primetićete da je vaša koža dobila lepši i zdraviji sjaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare