Lepota žene

5 trikova za nanošenje parfema

Donosimo vam 5 trikova koji će promeniti vaše dpsadašnje korišćenje parfema...

Petak, 05.02.2016.

11:35

Izvor: B92

5 trikova za nanošenje parfema
foto: Thinkstock

Podeli:

Miris žene je svakako jedno od najvažniji oružja u osvajanju muškaraca. Izbor idealnog parfema koji će odgovarati karakteru žene, kao i određenoj prilici je najvažniji korak.

Nakon odabira omiljenih mirisnih nota koje će vas inspirisativažno je i odabrati koncentraciju parfema koja će vam najbolje odgovarati.

No, bez obzira na koncentraciju parfema, postoji nekoliko načina na koji možemo naglasiti mirisne note svake od koncentracija i produžiti trajanje parfema. Donosimo vam 5 jednostavnih saveta kako produžiti trajanje i intenzitet omiljenog mirisa.

#1 Nije svejedno gde čuvate parfem

Ako želite da vaš omiljeni parfem traje što duže, nemojte ga čuvati u kupatilu ili nekom drugom vlažnom i toplom mestu. Vrućina, svetlost i vlaga smanjiće kvalitet parfema, a mogu čak i uticati na promenu mirisnih nota. Radije ga čuvajte na suvom i prijatnom mestu, izbegavajući prozore.

#2 Za zavodljivo mirisnu kosu

Pored zglobova ruku i vrata kao najzavodljivijih delova tela svake žene, parfem će imati dugotrajan miris ukoliko ga stavljamo na kosu. Najbolje način da i vaša kosa zamiriši jestenaprskati parfemom četku za kosu, a onda njome proći kroz vlasište.

#3 Ulje produžava trajanje mirisa

Žene s masnijom kožom tela duže zadržavaju miris parfema. Stoga, ukoliko imate suvu kožu tela, svakako pre nanesite uljnu bazu na telo koja će nahraniti kožu (poput Huile Prodigieuse® Čarobnog suvog ulja), i produžiti miris parfema.

#4 Parfem nanesite na topla mesta

Kada nanosite parfem, odaberite nekoliko područja s pulsom (vrat, iznad pupka, ispod lakta, zglobove)na koja ćete naneti parfem. To su najtoplija područja koja će omogućiti da se miris proširi celim telom i potraje tokom celog dana.

#5 Mirisni štapići

Ukoliko vas mrzi da nosite ceo parfem sa sobom, idealan trik je da naprskate štapiće za uši, spakujete u vakum kesice i štapićima dotaknete sebe tokom dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare