Lepota žene

Ima 33 godine i nijednu boru: Ovo je njen ritual broj 1 za lepotu

Indijska glumica otkriva tajnu svoje lepe kože i kose.

Subota, 13.02.2016.

13:27

Izvor: stil.kurir.rs

Ima 33 godine i nijednu boru: Ovo je njen ritual broj 1 za lepotu
foto: Splash

Podeli:

Indijska glumica Prijanka Čopra (33) osim glumom, svet je osvojila svojom prirodnom lepotom.

Nakon Bolivuda, crnokosa lepotica sada polako ali sigurno osvaja i Holivud! Svakim svojim pojavljivanjem iznova potvrđuje svoju nekadašnju titulu Mis sveta, koju je osvojila 2000. godine.

U intervjuu za američki magazin Hello!, Prijanka otkriva tajne svoje lepe kože i kose.

Kao pravilo broj jedan izdvaja redovnu hidrataciju.

"Hidratacija, hidratacija, hidratacija! I obavezno čistim lice pred spavanje, bez obzira na sve", rekla je glumica za Hello!

Mnogi joj zavide na bujnoj i zdravoj kosi, a kao jedno od rituala kojim neguje kosu Prijanka izdvaja domaću masku od jogurta i limuna.

"Koristim jogurt i za kosu, i za kožu. Za kosu pomešam pola čaše jogurta (za hidrataciju) i dve kašike soka od limuna (za piling). Utrljam u kosu sve do korena, pustim da odstoji pola sata i isperem. Regularno šamponom, i to je to!", otkriva glumica.

Za sebe kaže da je najlepša kada joj ne fali samopouzdanja.

"Kada mi je samopouzdanje na najvišem nivou! Duboko verujem u povezanost unutrašnje i spoljašnje lepote. Ako veruješ u sebe i smatraš da si lepa, automatski odišeš samopouzdanjem koje ti dodatno pruža neku vrstu sjaja i lepote. Kada se te dve stvari povežu - niko ne može da me zaustavi", rekla je glumica.

Izvor: stil.kurir.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.