Lepota žene

Da vam obrve ponovo budu guste i jake: Uradite samo ovo

Preterano čupanje obrva je razlog zašto sada moramo da ih docrtavamo. Ali prirodne obrve se mogu vratiti i to uz pomoć ovog saveta.

Nedelja, 26.06.2016.

15:02

Izvor: index.hr

Da vam obrve ponovo budu guste i jake: Uradite samo ovo
Thinkstock

Podeli:

Zdrave, guste obrve na ceni su već nekoliko godina, što mnoge žene dovodi do ludila. Obrve kakve ima Lili Kolins postale su san svake žene. Ako ste odrasli u devedesetima, velika je verovatnost da se i vi ubrajate u ovu grupu.

Naime, tada je bilo moderno imati obrve tanke poput crtica, u stilu Pamele Anderson pa smo ih čupali do besvesti i ostavili trag koji je sada teško popraviti.

Nadu daju reči stručnjaka, Sanie Vucetaj koja je za Marie Claire časopis objasnila kako je preterano čupkanje samo jedan od razloga zbog kojeg obrve ne rastu.

Sania tvrdi da većina žena obrve tretira poput kože lica, a ne kose, što je velika greška. Svi znamo da "zapušene" pore na vlasištu kose sprečavaju rast novih dlaka, a isto je i sa obrvama.

Na njih svakodnevno stavljamo losione, kremu, proizvode za obrve i senke, čime zatvaramo folikule i ne dozvoljavamo rast obrva.

Sania tvrdi da njeni klijenti, prema preporuci, izbegavaju stavljanje krema i sličnih proizvoda na obrve i da su rezultati odlični.

Savet: tretirajte obrve kao kosu, a ne kao kožu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare