Lepota žene

Neobičnim "bjuti" savetom šokirala javnost: Šta to stavljaš na lice?

Huda Katan, blogerka koju na Instagramu prati više od 15 miliona ljudi, šokirala je svoje fanove kada je postavila video u kojem na lice stavlja laksativ, lubrikant i slične proizvode.

Subota, 22.10.2016.

16:36

Izvor: B92

Default images

Podeli:

😍😍😍 @makeupbyshko #hudabeautyliquidmatte in Medusa @shophudabeauty lashes in Sasha

A photo posted by Huda Kattan (@hudabeauty) on

Ona je to uradila u ime "istraživanja", želeći da testira neobične proizvode, odnosno one namenjene za nešto drugo, na svom licu. I tako je Huda nanosila afteršejv, maslinovo ulje, lubrikant...

"Znam da vam je veoma čudno. Ali, kao što znate, u ovim proizvodima se nalaze različiti sastojci koji su odlični za kožu", kaže Katanova,

Ona najpre nanosi losion posle brijanja, objašnjavajući da u njemu ima glicerina koji olakšava nanošenje šminke. Zatim proba maslinovo ulje, koje je "puno sastojaka koji hrane kožu".

Popularna blogerka stavlja na lice i lubrikant na bazi silikona, tvrdeći da umiruje kožu, mada je ne hidrira. "Zato je pogodan za one koji imaju masnu kožu", kaže utrljavajući lubrikant na kožu licu.

Verovali ili ne, Huda na lice stavlja i vagisil, gel koji se inače koristi za umirivanje svraba "tamo dole", ali ona kaže taj proizvod savršeno kontroliše količinu masti koju koža luči.

"Ovo je sjajno. Veoma je korisno, umirujuće za kožu", kaže Huda na zaprepašćenje svojih fanova.

Na kraju, testira i mleko magnezije koje se inače koristi kao laksativ. Nanosi ga na T-zonu, nakon čega joj ostaje tanak sloj na čelu.

Posle svega toga, blogerka nanosi šminku na lice i upoređuje rezultate. Na mestu gde je stavljala lubrikant, šminka se ljušti, kaže da je vagisil "pogodak", dok je zbog mleka magnezije njena koža suva.

Dok ona zaključuje da je vagisil poslužio kao odlična podloga za šminku, njeni pratioci na Instagramu nisu baš ubeđeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare