Lepota žene

Želite da izgledate mlađe? Ovo je ubedljivo najbolji način za brisanje bora s lica (VIDEO)

Zauvek mlada, verovatno je potajna želja mnogih žena, koje su spremne da primene razne metode ulepšavanja, kako bi izbrisale bore sa svog lica. Izvorska voda i maske od blata iz banje Vrujci daju vidljive rezultate.

Ponedeljak, 24.10.2016.

13:50

Izvor: B92

Želite da izgledate mlađe? Ovo je ubedljivo najbolji način za brisanje bora s lica (VIDEO)

Podeli:

Doktorka Biljana Nikolić, fizijatar, kaže da je posebno značajna aplikacija blata.

“Ona pospešuje skidanje onog površnog, orožalog sloja, svi segmenti kože po skidanju blata ostaju nežniji i lepši, koža je baršunastija, sasvim sigurno može da se koristi i voda i blato.”

Milica Popović, rukovodilac fizikalne terapije, ističe da ova voda na površinu izbacuje najfiniji mulj, koji je nekoliko hiljada puta je veća koncentracija minerala koji se taloži, u specijalnim kazanima grejemo do temperature koja se koristi za aplikovanje.

Melem suvoborske vile je specijalni izum terapeuta iz banje Vrujci. Mešaju se najfiniji prirodni sastojci i povezuju se medom. To je ujedno i jedan od najpopularnijih tretmana dama koje borave u banji. Kako bi koža dugo bila meka i elastična, neophodna je hidratacija celog organizma. Voda voda, koja se puni direktno sa banjskih izvora bez ikakve prerade, omiljeni je saveznik dama na putu ka lepoti, ali prihvaćena zbog jedinstvene ambalaže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare