Lepota žene

Bizarni estetski zahvati koji će dominirati u 2017. godini

Od kada smo okrenuli list i “zagazili” u 2017. stručnjaci i eksperti sa svih strana preporučuju trendove i tretmane koje nam donosi nova godina. A ako je suditi prema prvim naznakama, biće ovo jedna od čudnijih i potencijalno “bolesnih” bjuti godina.

Četvrtak, 26.01.2017.

10:59

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Grudi svih proporcija

*ALT

U 2016. na globalnom nivou povećanje grudi veštačkim implantima bilo je najtraženija estetska operacija. Ali, estetičari su primetili da žene sve ređe žele velike i okrugle grudi koje “stoje” na poprsju. Sada radije biraju prirodnije, manje.

Daniel Maman, plastični hirug iz Njujorka, kaže da žene mlađih generacija najčešće insistiraju na modelu koji ih neće odmah otkriti, kao i da im je parameter pri izboru - da odeću mogu da nose bez brushaltera.

Smanjivanje bradavica

*ALT

Verovali ili ne, osim grudi kod estetskih hirurga žene mogu da promene izgled bradavice i areole.

“Imamo 30 odsto više zahteva za ovim procedurama, “, kaže londonski hirurg Dan Maršal.

Prema njegovom mišljenju ovaj trend pokrenule su poznate dame, kao što Majli Sajrus, Kara Delevinj i Kendal Džener.

Veće, najveće usne

*ALT

Ideal da usne budu popunjene ne jenjava. Najnoviji trend? Pomešajte wasabi pastu, biber, alevu paprika i nanesite na usta.

Kako tvrdi dermatolog Džošua Zihner ova kombinacija namaza na ustima odmah će dati vidljiv rezultat, bujanje i veću zapreminu, ali ako imate osetljivu kožu možda da izbegavate, jer rizikujete da dobijete opekotine. Takođe, nemojte da preterujete sa ovim tretmanom.

San za lepotu postao opasan biznis

*ALT

Većina dermatologa se slaže da su bore od spavanja najveća noćna mora damama. Linije koje nastraju od spavanja sa strane ili na stomaku, tokom godina formiraju jake brazde i ozbiljan su izazov.

U cilju "peglanja" tako cveta prodaja raznih jastučnica, krema i pomagala koja bi sprečila ovaj neverovatan bjuti greh. Kraljica svih trendova Kim Kardašian, čak je u svoj program "uvela" spavanje sa minđušama- one je žuljaju i tako onemogućavaju da spava sa strane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare