Lepota žene

Dve čudotvorne namirnice koje podočnjake "brišu" kao od šale

Iako mogu da se jave kao posledica genetika ili umora, podočnjaci mogu da ukazuju i da nešto sa zdravljem nije u redu. Inače, postaju izraženiji godinama jer koža postaje tanja.

Subota, 04.02.2017.

12:52

Izvor: Super žena

Dve čudotvorne namirnice koje podočnjake
Foto: Thinkstock

Podeli:

Pored korektora koji je idealan za skrivanje podočnjaka, postoje i neki prirodni preparati koje podočnjake „brišu“ kao od šale.

Krastavac

Na umorne oči stavite krišku krastavca koji je pre toga bio u frižideru. Hladnoća će uticati da se žilice u kapcima stegnu, a natečenost bi trebalo da nestane za nekoliko minuta. Budući da krastavac rashlađuje, oči će se opustiti i izgledaćete sveže.

Peršun

Uzmite punu šaku peršuna i stavite u malu posudu za mešanje a zatim ga drvenom kašikom snažno pritiskajte u posudi kako bi ispustio sokove. Prelijte ga sa dve kašike vrele vode i sačekajte da se ohladi. Ohlađenu smesu stavite na vatice, a zatim ih smestite ispod oba oka. Lezite i sačekajte da deluju 10 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare