Lepota žene

"Ubice" celulita: Dve namirnice koje će vas osloboditi "pomorandžine kore"

Stiže proleće i toplije vreme, što nas već opominje da treba da poradimo na svojoj figuri i ishrani kako bismo kupaći kostim mogli da prošetamo ponosno.

Četvrtak, 16.03.2017.

10:30

Izvor: Super žena

Foto: Thinkstock

Podeli:

Najveći neprijatelj žena, kada je reč o izgledu, osim kilaže, jeste celulit. Maske, kreme, flasteri samo su neki od proizvoda koje kozmetička industrija sa ponosom predstavlja. Ipak, jednaku efikasnost mogu imati i dve namirnice iz vaše kuhinje.

Zapravo, reč je sodi bikarboni i medu, za koje stručnjaci tvrde da su čudotvorni u uklanjanju celulita. Da biste se uverili u to što govore potrebno je da jednu kašiku meda pomešate sa kašikom sode bikarbone i dodate malo vode, a onda dobro umasirate na problematičnim mestima.

Bitno je da masaža bude jačeg intenziteta i da traje tri minuta dok koža ne postane glatka i crvena. Soda je prirodni piling, a med će hidrirati vašu kožu. Nakon nekoliko ovakvih masaža verovatno ćete već primetiti razliku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.