Lepota žene

Promenila se zbog ljubavi: Da li je ona moderna strašna Zlatokosa?

Mislila je da samo sa dugom kosom može biti lepa, ali ova Britanka je itekako pogrešila u proceni. A onda se pojavila kod frizera sa namerom da joj pomogne i obuzda njenu grivu, jer joj je sledilo venčanje.

Četvrtak, 25.05.2017.

11:59

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Holi je sa krajnje problematičnom kosom do kuka ušetala kod frizerke Sare Pestele samo nekoliko meseci pred svoje venčanje i svima je bilo jasno da joj sledi ekstremna transformacija. "Uvek je osećala da treba da pušta dugu kosu jer joj je tata uvek govorio da žena bez duge kose ne može biti lepa", rekla je frizerka Sara. Kako bi u potpunosti transformisala Holinu kosu, Sara je udružila snage sa još jednim frizerom koji je bio zadužen za šišanje. On je odsekao žute krajeve koji su izgledali potpuno sprženo, a onda je Sara ofarbala njenu kosu predivnu zlatnu nijansu. Dodala je malo kontrasta na korenu kose i ofarbala ga u tamniju nijansu. Proces "kultivisanja" trajao je sedam sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare