Lepota žene

Četiri lekcije koje treba da naučite iz knjige Ešli Grejem: Budite jake, ne mršave

Uspela je što nikome pre nje nije- da nemetne nove ideale ženske lepote i izbori se da obline zavladaju modnim svetom. Sada je Ešli Grejem, poznata plus sajz manekenka, napisala knjigu o svom putu, a ovo su najvažnije lekcije.

Četvrtak, 15.06.2017.

11:18

Izvor: Super žena

Četiri lekcije koje treba da naučite iz knjige Ešli Grejem: Budite jake, ne mršave
Foto: Getty

Podeli:

Za sebe voli da kaže da je "aktivista za prava svakog tela da bude tretirano dostojanstveno". Milioni je prate i na društvenim mrežama i u stvarnosti, a njena knjiga "A New Model: What Confidence, Beauty and Power Really Look Like"

Njena namera je da svi postanemo saosećajniji i blaži jedni prema drugima, bez osuda i odbacivanja.

Lekcija broj 1: Ti si vlasnik svog tela

Od korice do korice ova knjiga ohrabruje žene da vole i poštuju same sebe- bez predrasuda da li su tanke, mršave, oble, niske... Većinu tema obrađivala je iz svog ugla uz naglasak da kada je moda u pitanju žene ne treba slepo da slušaju modne savetnike.

"Svoje telo znate najbolje. Nagradite ga lepom odećom, osećajte se udobno i seksi", napisala je.

Lekcija broj 2: Budite jake, ne samo oblikovane

"Treba da vežbamo da bismo bile zdrave, jake, snažne. Ne samo da bismo smršale ili oblikovale telo", kaže.

*ALT

Lekcija broj 3: Sve se svodi na balans

Ešli priznaje da vodi stalnu bitku oko hrane- sama sa sobom. Menja često svoj režim ishrane, pokušava da izbaci šećer i ugnjene hidrate, a priznaje da su joj velika strast paste i testa. Zato kaže da je važno da smo svesni svojih slabih tačaka koje neprestalno treba da korigujemo.

Lekcija broj 4: Ne takmičite se sa ostalima

Žene ne treba međusobno da se takmiče, treba da bodre jedna drugu. U modnoj industriji retki su takvi primeri. Ipak, podrška je veoma važna u svim segmentima, od posla, privatnog života, u odbacivanju raznih strahova...

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare