Lepota žene

Postoje dve vrste brazilske depilacije - koja manje boli?

Žene često i dosta trpe zbog lepote. Vi ste među njima? Ovo morate da znate o brazilskoj depilaciji, pre nego što se upustite u ovu avanturu.

Nedelja, 24.09.2017.

10:15

Izvor: Super žena

Postoje dve vrste brazilske depilacije - koja manje boli?
Foto: thinkstock

Podeli:

Jedina prednost depilacije voskom je to što dlačice ne rastu toliko brzo jer se čupaju sa korenom. Ono što niste znale, je da postoje dve vrste brazilske depilacije - samo na bikini zoni ili kompletna, a to znači da se voskom uklanjaju dlačice na celom intimnom delu, uključujući i dlake na stražnjici, odnosno oko anusa. Žene češće rade kompletnu, i tvrde da ih depilacija kpoja uključuje uklanjanje dlaka sa tako osetljivih delova tela zapravo ne boli. Prema tvrdnjama upućenih, žene češće biraju "ovaj model". Imajte na umu da ćete prilikom depilacije ove regije biti u vrlo neobičnim pozama, kozmetičarka će vas dodirivati po svim delovima vagine kako bi kompletna depilacija bila uspešna. Posle depilaci enijedan aktivnost nije zabranjena, ali je verovatno da vam neće biti do seksa- koža je nakon čupanja dlaka vrlo iziritirana i posebno osetljiva. Izbegavajte i saunu, kupanje u bazenu i usku odeću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare