Lepota žene

Nije savršena i ne stidi se da to pokaže: Ona "nosi" akne na neverovatan način

Na Instagramu postoji bezbroj profila koji motivišu mlade ljude da vole svoje telo bez obzira na broj kilograma i na aktuelne nametnute trendove o savršenosti. Kali Kušer ima drugačiju poruku, ali podjednako važnu.

Nedelja, 15.10.2017.

16:00

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Kali od tinejdžerskih dana vodi bitku s aknama. Kaže da je probala sve - kreme, ulja, antibiotike, tretmane kod kozmetičara, ali ništa nije pomagalo.

Bila je ubeđena da nikad neće uspeti da ih pobedi, ali jedan dermatolog joj je prepisao lek koji se koristi protiv akni. Ni sama nije mogla da veruje koliki je napredak postigla, pa je počela da objavljuje fotografije na Instagramu kako bi pokazala ljudima da ima nade u borbi protiv akni.

Nakon što su fotografije postale viralne, Kali je za "Cosmopolitan" izjavila da joj nije bila ideje da postane internet senzacija, već da pomogne drugima.

"Malo mi je čudno što su ljudi toliko oduševljeni. Samo sam koristila lek i pokazala rezultate. Posle sam shvatila da niko ne objavljuje ovakav sadržaj i da je mnogima bila potrebna podrška. Akne su neprihvatljive u današnjem društvu jer se podrazumeva da svi imamo čistu kožu - to je znak lepote i privlačnosti. Verovatno su mnogi pomislili - kako se usuđuje da se fotka sa takvim licem".

Kali je objasnila da lek koji koristi nije savršen jer je koža zbog njega jako suva i da joj je potrebna dodatna nega.

"Znam da ovo glupu zvuči, ali ako imate akne, to ne određuje vašu ličnost - vi ste više od toga. Ako mislite da će vam lek pomoći - uzmite ga, ali zbog sebe, ne zbog drugih ili da biste se uklopili u standard savršene lepote".

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare