Lepota žene

Spa: Kako da produžite letovanje, a da ne uzimate novi odmor

Ovih dana napolju je sunčano, ali jesen je već tu. Neke je već uhvatila jesenja depresija, a oni koji rade punom parom već su zaboravili letovanje, pa im je potreban mali predah. Pronašli smo način kako da produžite svoj odmor i ugodite sebi.

Ponedeljak, 16.10.2017.

11:51

Izvor: Super žena

Spa: Kako da produžite letovanje, a da ne uzimate novi odmor
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Jesen je idealna za "restart" uma i tela i za jedno dubinsko čišćenje organizma. Odlazak u SPA centar na par sati može vas osvežiti i raspoložiti. Bazen, sauna, voćni sok, sve po redu.

"Nemojte preskočiti ni fitnes, ali ako želite samo opuštanje, preporučujem jedan ritual gde bismo uradili piling tela, stavili masku tela, a onda uradili relaksirajuću masažu", kaže Biljana Stojadinović, velnes terapeut.

Vaša leđa najbolji su pokazatelj toga pod kakvim ste stresom i koliko ste umorni, ako pod prstima osetite neku kvržicu, e to je čist stres.

"Preporuka je da se uradi relaksirajuća masaža sa pakovanjima zelenih algi sa pilingom."

Pred sam kraj opuštanja na red dolazi i lice. Podočnjaci,umor, bled ten, zvuči poznato.

"Potrebno je raditi tretmane lica, pogotovo nakon sunčanja, jer je koža dehidrirana, suva i matirana. Preporuka je organski regenerativni tretman lica."

I jesenja depresija je kao rukom odnesena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare