Lepota žene

Okačila brijač o klin: Evo zašto se ona više ne brije

Rouz Gejl ima 39 godina, a od svoje 13. se bori sa prekomernom dlakavošću. Čak 26 godina ona je brijala svoje lice i telo, a sada je rešila da to prekine i bude ono što jeste.

Ponedeljak, 23.10.2017.

14:07

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Rouz je priznala za "Dejli mejl" da se nikada nije dobro osećala u svom telu, dlake su je strašno mučile, i to svakodnevno.

Kad su njeni roditelji otkrili da se ona brije svaki dan, odveli su je kod lekara, pila je antibebi pilule i razne druge hormonske lekove, ali su rezultati izostali.

"Emocionalne posledice tog višegodišnjeg sakrivanja primetile su se tek kad sam bila starija", rekla je.

Tako je ona posle godina svakodnevnog brijanja, epiliranja i brojnih bolnih i skupih laserskih tretmana odlučila da prihvati dlakavost i pusti bradu da raste.

"Bila sam emotivno uništena i nisam više želela da lažem samu sebe. Bila je ovo teška odluka, u početku sam se neprijatno osećala, ali sam imala podršku prijatelja, porodice. Dobila samo pozitivne ili neutralne reakcije. Ljudi mi prilaze na ulici, stisnu mi ruku i kažu da sam hrabra i lepa žena", ispričala je.

Ona kaže i da je srećnija nego ikada.

"Ovo samopouzdanje nema veze sa mojim izgledom nego sa činjenicom da se napokon osećam dobro u svom telu."

#cousins #merrychristmas #family #ilovemycousins

A post shared by rose (@rosegeil) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.