Lepota žene

Ni Viktorijini anđeli nisu savršeni: Brazilska lepotica sišla sa modne piste, pa pokazala strije

Svaki put kada ih vidimo na naslovnicama magazina ili televizijskim ekranima, često pomislimo da su manekenke "Viktorija sikreta" savršene žene.

Utorak, 28.11.2017.

10:21

Izvor: Super žena

Ni Viktorijini anđeli nisu savršeni: Brazilska lepotica sišla sa modne piste, pa pokazala strije
Foto: Getty

Podeli:

Ipak, već više puta se govorilo u medijima o tome kako ove lepotice ulepšavaju svetski šminkeri, dok fotografi traže pravi ugao i osvetljenje. U krajnjoj fazi obrade fotografija učestvuje i čuveni program Fotošop.

Da to nije tajna i da neke od najvećih svetskih lepotica imaju mane dokazala je Lais Riberiro, anđeo Viktorija sikreta.

*ALT

Brazilski supermodel već dve godine je u postavci čuvenih anđela, te je i ove godine u Šangaju predstavljala raskošne kreacije, te šetala rame uz rame sa Adrianom Limom, Alesandrom Ambrosio, Belom Hadid...

Fotografije iz bekstejdža su otkrile da manekenka ima strije na zadnjici i stomaku, a da ove mane nisu ni najmanje ugrozile njen ogroman seksepil.

Kada je fotka objavljena na Instagramu mnogi su sa oduševljenjem komentarisali njeno telo.

"To je najbolji deo fotografije", " I ja imam strije i to mi ne predstavlja nikakav problem", glasili su samo neki od komentara.

Inače, Lais nije prva manekenka koja je otkrila svoje nesavršenosti.

Na neobrađanim fotografijama snimljenim za katalog ovog brenda, Džasmin Tuks je takođe pokazala strije. Ova fotografija se danima širila društvenim mrežama, a svi su imali uglavnom pozitivne komentare. I ona je žena, kao i sve druge, složili su se korisnici interneta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare