Lepota žene

Prvo su joj se svi divili zbog prirodne lepote, a sada su je optužili za "plastiku"

Glumica Megan Markl je poznata po svojom mladolikom izgledu i prirodnoj lepoti. Ipak, neki su doveli u sumnju njen izgled, tačnije karakteristike lica.

Četvrtak, 14.12.2017.

15:37

Izvor: Super žena

Prvo su joj se svi divili zbog prirodne lepote, a sada su je optužili za
Foto: Getty

Podeli:

Odmah nakon što se verila sa princem Harijem, Megan Markl je postala tema medija, te smo danima čitali pikantne detalje iz njenog života.

Iako su se mnogi divili njenoj hrabrosti u životu, te načinu na koji je, bez drame i skandala, gradila svoju karijeru, ali i egzotičnoj lepoti, ovog puta su buduću princezu mnogi optužili za estetsku operaciju

Sumnju je pokrenula njena fotografija iz srednje škole, koja, poredići sa novim fotkama, otkriva da je Megan korigovala svoj nos.

Nagađnja su potvrdili i estetski hirurzi koji kažu da je ovde sigurno reč o rinoplastici.

Njujorški plastični hirurg doktor Metju Šulman, nije sarađivao sa Markleovom, ali nakon što je video crno-belu fotografiju, kazao je za Radar da je jasno da je Megan imala hiruršku intervencije nosa.

"Njen sadašnji nos je mnogo manji, korigovan je vrh nosa i sužena je širena nozdrva, što sugeriše da je radila rinoplastiku", dodao je on.

Sertifikovani plastičar Adam Hamavi sumnja da je Megan radila i botoks.

"Ona ne izgeda kao da je imala bilo koju estetsku operaciju. Ipak, sumnjam da je zatezala lice botoksom", kazao je doktor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare