Ovo su muškarci sa kojima nikada ne bi trebalo da imate seks

Kako se kasnije ne biste kajali u nastavku članka pročitajte sa kojim muškarcima nikada ne bi trebalo da se upuštate u seksualne odnose.

Petak, 17.04.2015.

13:58

Izvor: Ljepota

Default images
Foto: Thinkstock

Podeli:

- Obratite pažnju da li muškarac sa kojim želite da se upustite u seksualne odnose negativno komentariše statuse žena na društvenim mrežama. Ovakav muškarac sigurno nije tip sa kojim bi trebalo da spavate.

- Ukoliko on od vas zahteva da ste uvek sređene od glave do pete, a on se obuče tako da samo izgleda čisto, zaboravite na njega. Nikako nije pogodan tip sa kojim bi trebalo da imate seks.

- Ukoliko muškarac sa kojim planirate da vodite ljubav na svaki vaš status na društvenoj mreži odgovara sa primesama seksa, zaboravite ga. On želi samo da spava sa vama i ništa više.

- Ukoliko on pije u tolikoj meri da je uvek pijan i još se ponosi s tim, nikako nemojte da spavate s njim. On je jednostavno alkoholičar koji će to uvek biti.

- Ukoliko on ne obraća pažnju na vaše potrebe, nego samo misli na sebe, možete biti sigurne da će tako biti i u krevetu. Prema tome nemojte nikako pristati na seks sa njim.

Izvor: ljepota

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.