Šta o muškarcu govori njegova veza s majkom

Psiholozi su se prihvatili posla objašnjavanja šta odnos prema majci može da kaže o nekom muškarcu, pa da vidimo do kojih saznanja su došli…

Subota, 27.06.2015.

14:30

Izvor: B92

Default images
foto: Thinkstock

Podeli:

Muškaci i njihove majke vrlo često završe u vicevima, ali taj odnos izaziva takve reakcije zbog svoje kompleksnosti i raznih situacija koje se iz njega rađaju.

Prilično očekivano, psiholozi su se prihvatilii posla proučavanja i objašnjavanja šta odnos prema majci može da kaže o nekom muškarcu, pa da vidimo što su zaključili.

Muškarac koji svoju mamu zove svaki dan sigurno s njom raspravlja o svakoj, pa i najmanjoj sitnici u svojoj vezi ili braku. Ne čudi stoga da su posledice pogubne na duži rok, jer majka kao majka, neće odoleti a da ne zaštiti svog sina od zle snaje ...

Ako uz to nastavlja da živi prema njenim pravilima koja su potpuno besmislena u vezi, to vam jasno govori da imate posla s osobom koja nije u stanju da izgradi sopstveni sistem vrednosti, pa bi bilo bolje da se udaljite se od njega dok nije prekasno.

Još jedna od mogućnosti koje nisu dobre za vezu ili brak jeste traženje saveta za svaku sitnicu, jer ako mu je majčino odobravanje potrebno za baš svaki potez u životu, opet imate posla s nesigurnom osobom, koja još uz to nema poverenja u vas.

No, postoji i druga krajnost - oni koji gotovo da i nemaju kontakt s majkom, jer takvi imaju velikih problema s ljubavi uopštenoo - ako nisu u stanju da vole prvu ženu koja ih je volela u životu, kako će onda ostale?

Topla preporuka - obratite pažnju na ove detalje, mogli bi da vam budu od velike koristi pri odluci ima li smisla nastaviti vezu s njim ...

Izvor: metro-portal

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare