Ako znate ovih šest stvari, žene će vas moliti da ih odvedete u krevet

Ako želite da vas žena moli da je odvedete u krevet, morate da znate kako da je uzbudite na pravi način.

Četvrtak, 20.08.2015.

11:28

Izvor: 24sata.hr

Default images
Foto: Thinkstock

Podeli:

Ženama treba više vremena za zagrevanje pre seksa, zato, momci, ne žurite! Ako želite da vas moli da je odvedete u krevet, usvojite neka pravila. Zapamtite, u seksu nije važna brzina već kvalitet, odnosno količina strasti. Što je više strasti, užitak će biti veći.

Žene jednostavno obožavaju nežne poljupce i dodire, s tim nikada nećete pogrešiti. Čak i ako niste imali seks u planu, takve nežnosti mogu ženu pretvoriti u pohotnu divljakušu koja će na kraju navaliti na vas.

Uz ovih šest trikova seks će biti bolji:

Usporite

Seks nije trka, obaranje rekorda ili borba za medalju. Žene vole predigru i mnogo dodirivanja. Polako je dirajte po stomaku, rukama, nogama… Dodire ubacite u komunikaciju čim se pruži prilika, dirajte je po licu dok priča, po kolenima…

Dajte joj mrvice i čekajte

Počnite da je ljubite po telu pa stanite i pustite da malo čeka, znači, preuzmite kontrolu. Ako bude želela da nastavite, ostavite je da sačeka još malo. To ih uzbuđuje.

Mnogo nežnih poljubaca

Što su poljupci nežniji, njena strast je veća. Pokažite da ste pravi ljubavnik, a ne samo seks-mašina. Suzdržite se u početku, koncentrišite se na rad usnama, ali i na njihove mete – vrat i područje oko ušiju kod većine žena su erogene zone.

Grickajte je pomalo

Između nežnih poljubaca malo je gricnite, posebno ušne školjke i donju usnu. Budite i dalje nežni, ali na momente malo konkretniji. Istopiće se od zadovoljstva.

Govorite joj koliko je želite

Šapućite joj koliko vam je lepa i koliko je želite. Neka oseti vaš topli dah na uvu, mnoge žene od toga se naježe i “polude”.

Budite nepredvidivi

Nemojte pre seksa slagati pantalone, majicu, uredno složiti čarape… To će ohladiti i najvatreniju ženu. Budite spontani, nepredvidivi. Bolje je da ne zna koji je vaš sledeći korak jer je neizvesnost, takođe, uzbudljiva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.