Muškarci, ovo bi trebalo da pročitate: Žene savetuju kako da ih dovedete do orgazma

Ako niste znali na svetu postoji blog pod nazivom “How To Make Me Come” koji je zapravo kolekcija tekstova u kojima žene na zabavan način dele savete o tome šta ih uzbuđuje, a šta ne.

Sreda, 02.09.2015.

09:57

Izvor: Super žena

Default images
foto: thinkstock

Podeli:

Anonimna osnivačica bloga inspiraciju je pronašla nakon jednog iskustva nakon kog je počela opsesivno da razmišlja o ženskom orgazmu i komunikaciji. Tvrdi da po tom pitanju nije učinjeno dovoljno, pa je odlučila da preuzme stvar u svoje ruke.

“Moja želja je bila da podstaknem razgovor o ženskim iskustvima s orgazmom. Želela sam da započnem dijalog o tome kako žene postižu seksualno zadovoljno,nešto što se često zenameruje, podcenjuje ili shvata pogrešno”, rekla je ona za “Cosmopolitan”.

Upravo je zato poslala nekoliko mejlova i tražila anonimne doprinose za svoja razmišljanja, a nakon što je primila odgovore ostala je zapanjena.

“Sve što piše na stranici vredi pročitati, bilo da ste u potrazi za nekim novim stvarima za isprobavanje ili samo želite da znate nešto više o tome”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.