Kako prepoznati muškarca koji godinama nije imao seks

Postoje tri tipa muškaraca koji nisu imali seks mesecima, možda godinama. Prva dva je lako uočiti na osnovu mimike, gestikulacije i govora tela, za razliku od trećeg. Muškarci ovog tipa su najveća misterija jer vešto kriju da nisu imali odnos sa ženom godinama.

Petak, 27.11.2015.

14:04

Izvor: nadlanu

Default images
foto: Thinkstock

Podeli:

1. OPUŠTEN sam, a bubuljice nosim kao ordenje. Ovaj tip je klasika. Lako su uočljivi. Okupljaju se u grupama, u stanju su satima da gledaju žene bez ikakve namere da im priđu.

U većini slučajeva radi se o muškarcima s niskim stepenom samopoštovanja, a samopouzdanje ih je napustilo još u prvom razredu srednje škole, kad im je Slavica (Rada, Jelena, Milena itd) pred celim odeljenjem glasno saopštila da bi pre otišla u pakao nego s njim u bioskop.

Traumu iz srednje su nekako prekrili potiskivanjem događaja, pa se mogu sresti na javnim mestima (ku lubovima i kafeima) kako s pivskom bocom u rukama startuju na putu od podijuma do toaleta.

2. GLUMIM FRAJERA, a devojku video nisam. Ovo je već opasniji tip. Radi se o muškarcima koji negiraju istinu i skloni su samoobmanjivanju. U društvu se predstavljaju kao veliki zavodnici, ljubavnici bez premca, koji imaju uspeha kod žena i van opštine u kojoj žive. Zapravo, njihovi ljubavni poduhvati nemaju svedoke.
Obično pričaju bajke kako su odvojili najbolje strankinje na junskom letovanju na Zakintosu, kako imaju nezajažljivi seksualni apetit... U javnosti odaju utisak smirenih i kul likova koji sve kontrolišu.

Uvereni kako je garderoba veoma važan detalj svakog ozbiljnog švalera, mnogo vremena provode po netu u potrazi za pobedničkim autfitom koji će im doneti naklonost žena. Uvek su uzdržani, usiljeni, izveštačeni. Grč je ono što ih prati celoga života. Obično prvo ljubavno iskustvo imaju posle 20. i to s damama čija ljubav se plaća.

3. IMAM DEVOJKE, ali pobegnu od mene posle dana i po. Oni su enigma, ukrštene reči, sudoku i osmosmerka u jednom. Zahvaljujući dobroj priči i stavu kul lika, uspevaju s vremena na vreme da odvoje neku pripadnicu lepšeg pola. I to ne zbog toga što su neodoljivi, već zato što su naše žene očajne zbog činjenice da na tržištu vlada veliki deficit dobrih frajera.

I umesto da koriste tu prednost novog doba, oni sve uprskaju. Već posle prvog poljupca nasrnu na nesrećnu ženu. Posle takvog iskustva, 99,9 odsto žena pobegne u uverenju kako su muškarci loši. Ne bez razloga. Ipak, kako je uopštavanje uvek bilo prečica do predrasuda, dame promene mišljenje posle nekoliko meseci.

U muškom društvu ovaj tip hvali se svojim donžuanskim poduhvatima. Odličan je teoretičar. S praksom malo slabije stoji. Nema ženskih prijatelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.