Otkrivamo: Neobične stvari koje neverovatno privlače muškarce

Nije sve u čipkanom donjem vešu, dame!

Četvrtak, 23.06.2016.

16:20

Izvor: B92

Otkrivamo: Neobične stvari koje neverovatno privlače muškarce
foto: Thinkstock

Podeli:

Postoji spisak stvari koji su momcima i i te kako privlačni, a pritom nemaju veze sa provokativnim izgledom, piše sajt Cosmopolitan.

Ležerno rastezanje

Bilo da se budite, opuštate ili jednostavno protežete, privućićete pažnju svog dragog. Zašto? Zato što ih jednostavno nešto jako pali u prizoru žene koja se ležerno proteže i opušta svoje mišiće.

Znojavo telo

Vama je možda znoj odbojan i sinonim za nešto odvratno, ali vašem dečku nije. Njih i te kako privlači znojavo žensko telo, a to mora da ima nekakve veze sa feromonima.

Besna žena

Iako ne postoji nikakvo naučno objašnjenje (ili barem ne za sad), muškarce pali ljutita žena. Možda izlive besa i ljutnje povezuju sa strastvenošću... Samo nagađamo!

Neuredna kosa

Ok, ne masna, prljava i zapuštena kosa, ali kosa koja je nemarno zavezana ili divlje raspuštena će definitivno probuditi njegovu pažnju.

Prevelike košulje

Mogu biti i od flanela, njima materijal nije bitan. Ali frajeri naprosto polude kada vide ženu obučenu u jedno 5 brojeva veću košulju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare