Kakve pločice i mišići: 3 muške osobine na koje žene "padaju"

Nema sumnje, postoje tri tipa muškaraca koji nikad neće imati problem da nađu partnerku. Reč je o privlačnosti koja postoji od pamtiveka i nije vezana za vezu i potencijalni brak već jedino za čistu seksualnu privlačnost.

Nedelja, 04.12.2016.

15:36

Izvor: zadovoljna.hr

Kakve pločice i mišići: 3 muške osobine na koje žene
foto: Thinkstock

Podeli:

Tip 1. On je snažan i muževan

Žene privlače snažni alfa mužjaci s ogromnom količinom testosterona koji su oduvek plenili pažnju oba pola. Žene ih žele, a drugi muškarci želeda budu poput njih.

Tip 2. On ima stila

Elegancija i pristojnost, pomno birana odeća i društvo, decentan parfem i galantan pristup ženama će sigurno postati privlačni. Iako navedene karakteristike krase mahom bogate muškarce, čak i nije potrebno imati puno novca na računu, dovoljno je znati šta žene vole, a odgovor glasi – vole biti mažene i pažene.

Tip 3. On ima „ono nešto“

Svima koji ozbiljno proučavaju muško-ženske odnose diže se kosa na glavi na sam pomen pojma „ono nešto“. Međutim, činjenica je da za pojedine muškarce koji svojom pojavom ne odaju utisak da bi mogli biti otrov za žene, lepši pol ničim izazvan zaključi ‘on ima ono nešto’, i zbog toga taj muškarac postane strašno poželjan.

"Ono nešto“ može biti bilo šta. To je ponekad seksi pogled, lep glas ili privlačan osmeh, maniri i talent, ali češće proizlazi iz kompletnog utiska koji neko stvara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.