Četiri stvari koje svaki pravi muškarac očekuje od svoje devojke

Za svaku vezu najbitniji je odnos kakav imate sa partnerom. Nemojte uvek misliti samo na sebe i beležiti šta svaki put zgreši, razmislite šta je to što on očekuje od vas.

Četvrtak, 22.12.2016.

11:11

Izvor: Super žena

Četiri stvari koje svaki pravi muškarac očekuje od svoje devojke
Foto: Thinkstock

Podeli:

Nisu vaša očekivanja jedina koje treba ispuniti. Svaki pravi muškarac želi ove četiri stvari od žene:

Da bude vaš heroj

Svaki muškarac ima potrebu da se oseti kao zaštitnik svoje lepše polovine. Uradiće sve što treba za vas kako bi vam učinio i na taj način stvorio osećaj heroja. Želi da znate da možete za sve da računate na njega, da ćete mu se obratiti svaki put kada vam je potrebna pomoć i da će on biti taj koji će vas izvući iz bilo kakve neugodne situacije. Zauzvrat želi da ga na takav način i doživljavate, tj. Da mu se divite.

Da ga prihvatite, a ne da ga menjate

Oni ne vole zvocanje, ne žele da ih menjate. Jednostavno žele da ih prihvatite onakve kakvi su i takve da ih volite. Onda će biti najopušteniji sa vama i moći će o svemu da priča. Želi da se oseti voljeno bez obzira na sve svoje nesavršenosti.

Da imate svoje obaveze

Pravi muškarac ne želi pored sebe ženu koja će apsolutno sve podrediti njemu. Imaju razumevanja za sve vaše obaveze i želi da ih imate, naravno, da ih pritom ne zapostavite. Jedostavno, žele partnerku koja razmišlja svojom glavom i ne gubi svoj identitet.

Da sa njim delite svoja osećanja

Ako ste mislile da muškarca ne zanima kako se osećate, grešite. Pričajte sa njim, ne dozvolite da on sam nagađa o čemu razmišljate i šta vam se dešava, jer se lako može desiti da donese pogrešne zaključke. Stručnjaci naglašavaju da svaki put kad nešto prećutite stavljate po jednu ciglu između vas i partnera, posebno onda kada ne kažete kako se osećate, a to se odražava na vašu vezu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.