Muškarci za ove žene kažu da su najbolje u krevetu: Koja je njihova tajna?

Muškarci vole suptilne poruke, onda kada ga dodirnete slučajno nogom ili nežno rukom - svi ti znaci šalju vibraciju zavođenja. Evo šta još možete da radite kako biste u njegovim očima bile prave kraljice...

Petak, 13.01.2017.

13:43

Izvor: Super žena

Muškarci za ove žene kažu da su najbolje u krevetu: Koja je njihova tajna?
Foto: Thinkstock

Podeli:

Za dobar seks je potrebno da upalite svetla, pustite zavodljivu muziku, ostavite donji veš na krevetu, a sve to pomešajte sa dodirima i poljupcima i uživajte u magiji čarobnih emocija i strasti.

1. Budite malo glasnije ali ne preterujte

Muškarcima ništa nije draže u seksu nego da čuje vaše uzdahe koji odaju zadovoljstvo. Ukoliko ste tihi, vaš partner ne zna da li vam prija ono što vam radi ili ne.

2. “Poklonite” mu neku stvarčicu

Kada završiite sa seksom, namerno ostavite donji veš ispod jorgana, a on će ga pronaći kada odete. To će ga jako uzbuditi i jedva će čekati sledeći susret sa vama.

3. Upalite svetla

Iako tamna osoba za vreme seksa ostavlja puno prostora za misterioznost i veću usredsređenost na osećanja nego na fizički izgled, ponekad je dobro da upalite svetla i prikažete sebe u punom svetlu, tako ćete ostvariti i kontakt očima koji je jako važan.

4. Probudite ga poljupcima

Probudite ga tako što ćete ga nežno ljubiti gde god vam padne na pamet. Niko ne voli da ustaje rano, ali posle ovakvog buđenja, vaš partner će imati prelep dan.

5. Nosite njegovu garderobu

Muškarcima je neverovatno seksi kada vide svoju partnerku u njihovim ogromnim majicama i košuljama, pogotovo kad ispod toga ne nose brushalter.

6. Pustite zavodljivu muziku

Prestanite da slušate istu muziku svaki put. Pronađite neku novu plejlistu sa zavodljivim prizvukom i osetite magiju strasti.

7. Negujte kožu

Dajte mu svilenkasti razlog da ne skine ruke sa vas. Negujte svoju kožu, neka bude toliko nežna da kada vas dodirne ruke mu prosto skliznu sa nje.

8. Samo lagano

Ukoliko ste uvek u nekoj žurbi, ne morate da žurite i u krevetu. Pokušajte da se opustite i uživate u svakom trenutku. Nemojte da dozvolite da upadnete u rutinu, budite smele i eksperimentišite.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare