Magični postupci za koje niste ni svesni da će ga uzbuditi više od dodira

Većina žena veruje da muškarca može da uzbudi nekom posebnom tehnikom. Predigra nije loša stvar, međutim, postoji jedna metoda koja ne podrazumeva dodirivanje, dovoljno je samo da mu kažete ovih par stvari.

Utorak, 17.01.2017.

12:05

Izvor: B92

Magični postupci za koje niste ni svesni da će ga uzbuditi više od dodira
Foto: Thinkstock

Podeli:

Ovo su tri načina na koje možete da mu pomutite razum, a da on to i ne primeti:

Recite mu “Da”

Kada vas pita da uradite nešto za njega, na primer, da izađete s njim, recite samo reč “da”. Muškarce uzbuđuje ova reč. Jednom kada oseti da ste srećni sa njim, probudiće se neverovatna strast. On će početi da zamišlja kakav će vam biti sledeći seks i to, verovali ili ne, samo na osnovu ove jedne reči koja ima za muškarce neverovatno seksi prizvuk.

Pratite ga

Ukoliko vas zgrabi za ruku kako bi vas preveo preko ulice, dozvolite mu to. Govori vam da idete gore, dole, pravo, iza ugla, gde god, samo ga pratite. Kada muškarac oseti da ste voljni da ga pratite, to ga neodoljivo pali. Počinje da neguje osećaj da može brinuti o vama. Muškarci vole da se ponašaju zaštinički.

Izrazite divljenje

Samo ako želite da probudite strast u njemu, počnite da izražavate divljenje prema njemu. To je jednostavno prirodno osećanje koje upućujete osobi do koje vam je stalo, samo što većina žena krije to jer misle da će tako ispasti napadne. Ne brinite, divljenje znači da cenite njegov smisao za humor ili pak, nešto drugo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare