Kako da imate savršen seks baš svaki put: Da, moguće je

Retko koji par se može pohvaliti idealnim seksom baš svaki put. Zbog toga, postoji nekoliko stvari na kojima bi trebalo da poradite da biste u potpunosti bili zadovoljni svojim seksualnim životom.

Četvrtak, 20.04.2017.

14:54

Izvor: Super žena

Kako da imate savršen seks baš svaki put: Da, moguće je
Foto: Thinkstock

Podeli:

Seks-terapeutkinja Megan Fleming dala je nekoliko saveta za fantastičan seks, svaki put:

1. Predigra celog dana

Seksi porukice, zajedničko tuširanje samo su neke od stvari koje mogu da dovedu do dobrog provoda u krevetu, ali ih morate praktikovati tokom celog dana.

2. Isplanirajte vreme za seks

"Neki parovi su danas toliko zauzeti da, ako ne planiraju vreme za seks, neće ga ni imati“, ističe terapeutkinja.

3. Razbijte rutinu

I mala promena može pozitivno uticati na vaš odnos. Ako ste od onih parova koji seks praktikuju noću, onda vodite ljubav ujutru, ako to praktikujete u spavaćoj sobi, zamenite je kupatilom, navodi ona.

4. Pričajte o vašem idealnom seksu

Razgovor je i na ovom polju veoma bitan. Recite partneru kako zamišljate vaš savršeni odnos, do detalja. Verovatno će biti otvoren za to da isprobate bar deo toga, ali će se i on otvoriti i vama ispričati svoje fantazije.

5. Održavajte želju za seksom

Verovatno ćete reći da ste umorni i da od obaveza ne stižete da mislite na sebe, ali nemojte dozvoliti da vas izmorenost košta seksa. Vođenje ljubavi je pravi način da negativnu energiju izbacite iz sebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.