Ne upuštajte se u seks u ovih 5 situacija - kajaćete se!

Seks treba da bude vrhunac uzbuđenja među partnerima. Nikako ucena ili razlog da se nekome više svidite. Ovo su situacie u kojima ne treba da stupate u odnos sa partnerom.

Četvrtak, 25.05.2017.

12:50

Izvor: Super žena

Ne upuštajte se u seks u ovih 5 situacija - kajaćete se!
Foto: Thinkstock

Podeli:

Ako ne želite seks

Ako niste sigurni da li biste imali seks ili radije uvalili u krevet i gledali omiljenu seriju, nemojte da se forsirate. Objasnite partneru o čemu se radi, a zabavu u krevetu odložite za vreme kada vam zaista bude bilo do toga.

Želite da mu se više svidite

Ako izlazite sa nekim za koga niste sigurni koliko mu se sviđate i imate li budućnost, nemojte da forsirate seks kao način na koji ćete ga impresionirati. Ta strategija je retko delotvorna.

Ako je reč o bivšem vaše prijateljice

Postoji samo jedna jedina opcija da se spetljate sa bivšim od vaše prijateljice, a koju bi vaša prijateljica i okolina prihvatili, a to je da je to - čovek vašeg života.

To je uglavnom retko, a ovo pitanje je vrlo škakljivo. Od gomile slobodnih, bolje preskočite ikoga ko ima veze sa vašim prijateljicama.

Pod uticajem alkohola

Ako ste pijani ne upuštajte se u seks sa strancem, dečkom koga ne poznajete dovoljno. Ovakve odluke mogu dugoročno da vas proganjaju, pa je najbolje da kada popijete koju više da legnete i odspavate.

Ne želi zaštitu

Ako odbije da koristi kondom, ne upuštajte se u seks samo zato što ste se zaigrali. Njegova neodgovornost može da promeni vaš život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.