Kako da se obučete za ljubavni sastanak?

Hteli mi to da priznamo ili ne, odeća puno govori o nama, pa je odluka šta ćete obući za prvi sastanak itekako važna. S obzirom na to koju poruku želite da pošaljete muškarcu koji sedi preko puta vas, treba da odaberete kombinaciju kojom ćete postići željeni cilj.

Sreda, 29.11.2017.

09:36

Izvor: B92

Kako da se obučete za ljubavni sastanak?
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Odlazak na prvi sastanak

Za ključni odlazak na prvi sastanak, osim izbora mesta, vrlo je bitno izabrati pravi odevnu kombinaciju, kojom neće pokazati previše, ali u kojoj ćete biti neodoljive. Prvo pravilo kojeg se svakako morate pridržavati je ne pokazati previše kože,ali to ne znači da morate da se zakopčate do grla. Za prvi sastanak odaberite klasične modne komade poput jednostavnog svilenog topića sa tankim naramenica preko kojega možete da obučete uvek elegantan crni sako. Crnu paletu razbijte i začinite maštovitom suknjom upadljive boje, na primer srebrne, koja lepo pada niz bokove, a celu kombinaciju zaokružite seksi sandalama sa visokim potpeticama i dugačkom ogrlicom.

Sastanak kojim poručujete "želim da budemo prijatelji"

Iako na tom izlasku želite da mu kažete kako među vama jednostavno nema hemije tako da je najbolje da ostanete prijatelji, želite da izgledate lepo, zar ne? Ako želite da budete u trendu i da delujete samouvereno, ovakav izlazak je prilika da isprobate hrabre nove trendove pantalona s printom i predimenzioniranih prsluka. Na to još dodajte sjajnu majicu, upadljive minđuše, cipele na petu i spremni ste za izlazak.

Proslava godišnjice

Proslava godišnjice veze je savršena prilika da se skockate i izgledate vrlo zavodljivo, ali i elegantno. Prilikom odabira kombinacije povodom godišnjice veze, ne zaboravite da to nije običan izlazak i da zahteva pažljivo odabrane komade garderobe. Prigodnu modnu kombinaciju započnite klasičnom crvenom haljinom koja prati liniju tela, ocrtava atribute i sakriva nedostatke, a poželjan je i pristojan dekolte. Uz haljinu vatrene boje kombinujte klasične salonke i sjajne ne napadne minđušice. Celu kombinaciju, kako ne bi delovala preozbiljno, ukrasite sivkastim kaputom dužine do kolena i crnom lakiranom torbicom s belim tačkicama.

Sastanak kod kuće

Ako sa svojim dragim veče provodite kod kuće, to ne znači da treba da obučete trenerku i patike. Savršena kombinacija je ležerna i udobna, ali s dozom elegancije. Odličan izbor je klasična crna cigaret farmerke, mek i udoban pulover, moderne lakovane baletanke s malom petom i maštovitom ogrlicom. Nemojte da zaboravite na ono šta ćete nositi ispod odeće, pa tako odaberite lep i mekan satenski kompletić brushaltera i gaćica.

Sastanak iznenađenja

Ako je partner odlučio da organizuje izlazak iznenađenja pa ne znate gde idete i šta možete da očekujete, pravi izbor je multifunkcionalna kombinacija sa baznom crnom bojom. Uz udobne pantalone, obujte crne neupadljive cipele na punu petu koje su nosive u svim prilikama. Na sve to odlično će pristajati crni topić ispod pomalo rokerske crne kožne jakne koja može da posluži kako za opuštene tako i za nešto elegantnije izlaske. Tu crnu modnu idilu razbijte pomalo strogom smeđom torbicom sa dužim ručkama.

Koja su najbolja mesta za izlazak u Beogradu istraživala je ekipa emisije "150 minuta":

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare