Igra zavođenja: Ovako će pokazati da li mu se dopadate

Flertovanje iz zabave je dobro zbog uvežbavanja trikova i održavanja forme. Ukoliko ste skloni kratkotrajnim, vrelim avanturama, a niste sigurni da i predmet vaših želja razmišlja u istom pravcu, pročitajte test i utvrdite istinu.

Utorak, 12.12.2017.

15:47

Izvor: Super žena

Igra zavođenja: Ovako će pokazati da li mu se dopadate
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Muški znakovi

1. Pogledao vas je tri puta zaredom

Psiholozi tvrde da je prvi pogled uvek informativnog karaktera. Ljudi gledaju druge oko sebe jer su im se našli u vidnom polju. Drugi pogled je odmeravanje, jer je shvatio da je u pitanju žensko. Ali, ako vas pogleda i treći put, znači da je zainteresovan.

2. Okrenuo je stopala ka vama

Ukoliko nam je neko privlačan, nesvesno ćemo uperiti svoje ruke, ramena, stopala ili noge ka njemu. Obratite pažnju na grupu muškaraca dok pored njih prolazi privlačna devojka. Čak i ako sede sa svojim devojkama, nesvesno će ipak stopala biti okrenuta ka devojci koja im se sviđa.

3. Dodiruje svoje lice dok vas gleda

Muškarac koji je zainteresovan za devojku sa kojom razgovara prstima će preći preko svog obraza, dodirnuti uvo i počešati se po bradi. Takva reakcija je povezana s uzbuđenjem, nervozom i željom da se tim gestom "dotera" i skrene pažnju na sebe.

4. Oči mu se kreću "u trouglu"

Kada gledamo nekoga s kim nismo bliski, obično nam se pogled zadržava na njegovim očima. Kada razgovaramo sa prijateljem, pogled će nam se sa njegovih očiju povremeno spustiti i do usana. Međutim, ako je u pitanju flert, pogled muškarca će obuhvatati mnogo veći deo tela svoje sagovornice.

5. Gnječi limenku ili plastičnu flašu

Kada je muškarac zainteresovan, počeće da se igra kružnim predmetima, jer ga oni podsećaju na ženske grudi i druge oble delove tela. Stiskanjem konzerve će izraziti svoje podsvesne želje.

Ženski znakovi

1. Podizanje obrva

Psiholozi su ustanovili da je gest nesvesnog podizanja obrva siguran znak da se u našem vidokrugu nalazi osoba koja nam se dopada. Ukoliko muškarac uzvrati na isti način i brzim pokretom podigne obrve da bi vas što bolje osmotrio, znači da su simpatije obostrane.

2. Igranje garderobom

Kao i muškarac koji skida nevidljive mrvice sa svoje košulje ili pantalona, i žene se ponašaju isto kada primete nekoga ko im se dopada; počinju da zatežu majicu, da uklanjaju nepostojeće trunčice prašine sa suknje... I žene, kao i muškarci, u tom trenutku žele da izgledaju besprekorno, kako bi što pre i što lakše osvojili osobu koja im se dopada.

3. Pokazivanje ručnih zglobova

Ako neko otkrije svoje zglobove, znači da je otvoren i iskren, ali i da je seksualno zainteresovan za drugu osobu. Ustanovljeno je da su ručni zglobovi erogene zone, verovatno zato što su žene nekada davno nosile mnogo konzervativniju garderobu, pa su ručni zglobovi bili jedini otkriveni delovi tela. Ukoliko još i mašete rukama, sigurno je da želite da uđete u "njegov prostor" i da mu dodatno skrenete pažnju na sebe.

4. Prekrštene noge

Što žena više puta prekrsti noge ispred muškarca, to je znak da je više zainteresovana. Uostalom, nije li zbog takvog ponašanja Šeron Stoun u filmu "Niske strasti" proglašena zavodnicom broj jedan na planeti?

5. Imitiranje njegovih pokreta

Ukoliko žena nesvesno počne da oponaša pokrete muškarca koji je u njenoj blizini, to je siguran znak da prema njemu nije ravnodušna. Imitiranje tuđih pokreta je psihološka igra zavođenja i sigurno je da će prerasti u nešto konkretnije ako se obe strane odvaže na avanturu...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.