Mesečni horoskop za jun 2016. godine

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za tekući mesec.

Sreda, 01.06.2016.

00:00

Izvor: B92

Mesečni horoskop za jun 2016. godine

Podeli:

OVAN

*ALT

Ljubav

Za Ovnove u emotivnim vezama i brakovima, prvi deo meseca je vreme kada ćete neka važna pitanja pokrenuti i želeti da sa partnerom dođete do zajedničkih rešenja. Budite svesni da ovo neće biti naročito lako, ali imate i strpljenje i ubedljivost na svojoj strani. Moguće je da ćete u tom periodu imati i više zajedničkih izlazaka ili čak odlazak na neko kraće putovanje. Preporučuje vam se da provodite više vremena u opuštenim razgovorima i u razmeni ideja jer će na taj način sve ići mnogo lakše između vas dvoje. U drugom delu juna naglašenija je posvećenost emotivnom segmentu, oni u porodičnim relacijama biće okrenuti planovima oko dece, doma i pred vama je mirna situacija do kraja meseca. Ukoliko ste slobodni, ono što do kraja prve polovine meseca uradite – uradili ste. Ljubav možete pronaći i na kraćem putovanju, u okolini, na seminarima, u obrazovnim institucijama a neki će se zaljubiti i u kolegu sa kojim se vraćaju ili odlaze na posao. Ono što će vas najviše privlačiti jesu duhovite osobe, brzog uma, neko sa kim ćete imati dobru komunikaciju i razumevanje. Takođe, moguće su i ljubavi sa razlikom u godinama ili sa nekim ko ne živi u vašem gradu. Neke od ovih priča, iako dosta lepe, ostaće samo kao prolazni odnosi, pa drugi deo juna koristite da ih učvrstite i dodatno probudite emotivnu stranu.

Posao

U prvih nedelju dana ovog meseca klonite se nekih jačih finansijskih investiranja, jer su mogući gubici. Bez obzira na to što vam neko nudi naoko dobar dogovor, ne srljajte i ne donosite odluke na brzinu. Polje komunikacije i dogovora vam je jako u prvom delu juna, ali ne očekujte da ćete lako dolaziti do svojih ciljeva. Povremeno vam stoji nervoza i stres zbog nemogućnosti da druge ubedite i okrenete na svoju stranu. Savetuje vam se da svoje obaveze završavate na vreme, ali i da budete maksimalno ažurni prema onim projektima koje ste već pokrenuli, jer možete biti pod kritikom nadređenih osoba. I u ovakvim, nešto težim okolnostima, uspevaćete da se snalazite, jer ste se naučili na sopstvenim greškama iz prethodnog perioda. Nezaposleni neka budu aktivni, jer u prvom delu juna mogu doći do posla, čak iako on bude honoraran ili na određeno vreme. U drugom delu meseca nešto lakše okolnosti po vas, materijalna i finansijska situacija će krenuti na bolje, saradnja sa strancima kreće uzlaznom linijom.

Zdravlje

Zdravstveni segment će tokom juna biti promenljiv. Iako vi lično imate više energije i snage i bolje se osećate, povremeno ćete imati „padove“ i to naročito u prvom delu meseca. Potrebna je blaga rekreacija, oprez u saobraćaju i vođenje računa da se ne povredite. Starijima problem kičma i pluća.

BIK

*ALT

Ljubav

Ako ste slobodni, imaćete osećaj da ljubav ne može da vas „omaši“ tokom ovog perioda, i verovatno ćete biti u pravu. Tranziti planeta zaista govore o mogućnostima pokretanja emotivnih odnosa, jer će neka nova poznanstva krenuti dosta lepo, uz mnogo razumevanja i opuštene komunikacije. Pojedine priče koje sada pokrenete zaista mogu dublje zaživeti i biti trajnijeg karaktera, ali ćete se odmah na njihovom početku suočiti sa problemima na koje niste računali. Od vas i partnera zavisi da li ćete to uspeti da prevaziđete, ili ćete morati iznova u potragu za „onim pravim“. Neki Bikovi sada mogu osetiti veliku želju i potrebu da obnove odnos u kojem su bili ranije, ali ovo bi se moglo završiti samo na povremenim neobaveznim susretima seksualnog tipa. Ako ste već u emotivnoj vezi ili braku, moraćete da nađete načine da provodite više vremena sa voljenom osobom. Problem je što ćete zaista biti u velikoj meri okupirani poslovnim i materijalnim segmentom i ljubav gurati u drugi plan, pa će se partner sa pravom ljutiti i mogući su periodi loše komunikacije i nesuglasica. Ne uzimajte ova dešavanja olako, i ne gurajte probleme „pod tepih“, potrebno je da sa dragim vam bićem porazgovarate, izložite mu svoju situaciju i zamolite ga za strpljenje, ali i da budete spremniji na posvećenost ovom životnom segmentu.

Posao

Vaša pažnja će u najvećoj meri biti usmerena na pronalaženje novih saradnika i povećanje materijalne i finansijske stabilnosti. Celog sebe ćete aktivirati kroz poslovni segment, jer shvatate da je i pored teškoća, ovo period kada neke situacije zaista možete promeniti i pokrenuti. Problemi u komunikaciji sa ljudima sa kojima radite će biti prisutni u većoj ili manjoj meri tokom celog ovog perioda, pa vam ostaje jedino da se izveštite u tome da neke stvari prećutite, ali i da prihvatite neke kritike na svoj račun(koje će verovatno biti istinite). S druge strane, sada možete sklopiti zaista dobre dogovore, jer ste se usavršili u veštini pregovaranja, a bićete obdareni i sposobnostima da svoje ideje i predloge predočite na takav način da odmah zainteresuju sagovornike. Finansijski segment se može dosta popraviti, naročito u drugom delu meseca. U prvih nedelju dana juna nemojte se upuštati u veća ulaganja, a verovatno ćete u ovom periodu morati i da rešite neka dugovanja iz prethodnog perioda.

Zdravlje

Zdravstveni segment je kod starije populacije Bikova dosta promenljiv. Možete imati padove imuniteta i problem sa hroničnim tegobama, naročito ako se one vezuju za kičmu, ruke, pluća. Mlađi pripadnici znaka bi trebali da uvedu drugačiji režim ishrane i da se bave više rekreacijom.

BLIZANCI

*ALT

Ljubav

Sa Venerom (koja vlada vašim poljem ljubavi) i Suncem u svom znaku, Blizance će tokom ovog meseca u stopu pratiti šarmantnost, dobro raspoloženje i zavodljivost. Ako ste sami, izgleda kao da će biti lako pokrenuti neku emotivnu priču, obzirom da i svojom pojavom i svojom komunikativnošću osvajate bez premca. Samo jedno malo upozorenjce – da, mogućnosti za ljubav su velike, ali zbog trenutnih aspekata koji govore o otežanju u novo započetim vezama, nemojte se razočarati ako ono u šta uđete bude prolaznog karaktera. Da bi neka od ovih veza potrajala, moraćete da se „borite“ za ljubav, što nekima od vas baš i neće odgovarati. Velika očekivanja mogu doneti brza razočarenja – sagledajte realno osobu sa kojom započinjete nešto, da se ne biste kasnije razočarali ili pokajali. Ukoliko imate emotivnog ili bračnog partnera, sada morate biti pametni, ali najviše od svega – strpljivi. Naime, vi lično nećete biti zadovoljni situacijom između vas i voljene osobe i možete, isprovocirani, pokrenuti rasprave koje ne bi vodile ničemu. Imate prilike da izgradite i poboljšate svoj odnos, ali za tako nešto potrebna je hladna glava, dobra komunikacija i mnogo ljubavi. Ako poradite na prva dva segmenta – treći ćete uvećati i učvrstiti. Povremeno će vam sve ovo biti jako komplikovano, ali možete uspeti.

Posao

Poslovni segment će Blizancima dosta dobro funkcionisati tokom juna meseca. Doduše, budite svesni da ćete morati da se prilagodite saradnicima i možda pristanete na neke njihove dodatne uslove ili da se odreknete dela zarade. No, sve ovo ćete nadoknaditi lako na drugoj strani. Neke poslovne obaveze sada čekaju da budu završene i njima ćete morati da posvetite punu pažnju, naročito ako se one vezuju za saradnike iz inostranstva ili za one poslovne partnere koji su dugo uz vas. Još bolja situacija je u drugom delu meseca, kada vaš vladar ulazi u polje ličnosti, a Sunce i Venera se premeštaju u polje posla i novca. Grabite prilike koje će vam se tada ukazati, a nezaposlenima skrećemo pažnju baš na taj period – aktivirajte se jer posao možete dobiti! I privatni segment će krenuti značajnijim koracima na bolje, ali se ne zalećite sa nekim ulaganjima niti u dogovorima sa novim saradnicima – sve proverite pre potpisa!

Zdravlje

Zdravstveni segment promenljiv. Obratite pažnju na grlo i pluća, na žlezde sa unutrašnjim lučenjem, a ženski deo populacije neka proveri hormonski status. Stariji pripadnici znaka imaće problema sa imunitetom, ali i sa hroničnim tegobama, i to naročito u drugom delu juna.

RAK

*ALT

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, u prve dve dekade juna ne računajte na neko posebno raspoloženje i dobar odnos sa voljenom osobom. Moguće je da ste i vi i partner okupirani svojim ličnim stvarima, da je vremena za susrete malo, a da čak i prilikom zajedničkih trenutaka ne uspevate da postignete onaj pravi sklad. Pojedine će opterećivati i nešto komplikovanija porodična situacija ili problemi u materijalnoj sferi. Poslednjih desetak dana juna ipak donosi bolje okolnosti u partnerskim odnosima. Ulazak Venere i Sunca u vaš znak doneće vam naglašeniju i veću potrebu za emotivnom povezanošću sa voljenom osobom, a kod onih u dužim vezama počeće da se javljaju razmišljanja i o budućnosti odnosa. Mogući su i neki konkretniji dogovori i planiranja sa partnerom. Oni koji su sami, ne bi trebali da ulaze u bilo kakav vid nedefinisanih odnosa ili pokreću priču sa zauzetima, a za tako nešto će se itekako pružati mogućnosti u prvom delu juna. Sve ovog tipa započeto, biće kratkotrajno i verovatno će vam ostaviti gorak ukus u ustima. Preporuka je za slobodne da sačekaju treću dekadu juna i ulazak Venere i Sunca u polje ličnosti, jer će im ovi tranziti doneti zanimljiva poznanstva koja će imati šansu da se razvijaju. Ako i ne započnete konkretnu ljubavnu priču, to će se dogoditi tokom jula.

Posao

U prve dve dekade juna, naročito će biti naglašeno gomilanje zaostalih obaveza i vaša borba da sa time izađete na kraj. Nisu neki naročito podsticajni dani, moguće je da će vam biti teško da radite, a saradnike i kolege ćete doživljavati kao osobe koje su vam komplikovane, sa kojima nemate dobru komunikaciju, a koje vas i sa i bez razloga pritiskaju i opterećuju svojim postupcima, primedbama, ponašanjem. Ovaj deo meseca je komplikovan i po pitanju finansija, jer dogovorene isplate mogu kasniti ili ćete biti opterećeni troškovima i dugovanjima iz prethodnog perioda. Nešto je bolja situacija u drugom delu juna, naročito u trećoj dekadi meseca, kada će Sunce i Venera u vašem znaku doneti lakšu naplatu potraživanja, ali vam konačno dati i mogućnosti da neke planove počnete da realizujete. Ne ulazite u neke „mutne“ dogovore niti se bavite špekulacijama kada su ulaganja u pitanju, jer to sve može doneti mnogo truda, a malu zaradu. Nezaposleni mogu dobiti gomilu obećanja za posao, ali malu šansu za ostvarenje.

Zdravlje

Blaga forma depresije, statičnost – a pojedini će utehu tražiti i u slatkišima. Za vas bi najbolje bilo da se malo pokrenete i bacite na neku fizičku aktivnost. Starija populacija će imati probleme sa imunitetom, nesanicom, bronhijama. U trećoj dekadi meseca zdravstveni segment kreće na bolje.

LAV

*ALT

Ljubav

Za zauzete Lavove najveći problem tokom ovog meseca bi mogao biti površno shvatanje odnosa sa partnerom i okretanje ka svojim ličnim prioritetima – prijateljima, društvenim okupljanjima i zabavi. Postoje šanse da zanemarite voljenu osobu, što bi se dosta loše odrazilo na vaš odnos u drugom delu juna. Ono što je neophodno jeste uključiti partnera u svoje aktivnosti, ali i naći dovoljno vremena za iskrenu i otvorenu komunikaciju, da biste lakše prevazišli neke napete momente. Poslušajte ovaj savet i vaše će emotivne relacije imati dobru šansu da se razvijaju, a kod nekih bi ova dodatno probuđena bliskost mogla dovesti i do pokretanja ozbiljnijih pitanja o vašem odnosu, eventualnom zajedničkom životu ili prinovi. Ukoliko ste sami, retrogradni Saturn u vašem polju ljubavi upozorava da ne smete olako shvatati odnose u koje ulazite, ali isto tako govori i da će i dalje kod nekih biti aktuelna emotivna prošlost. Kao što imate šansu da pokrenete ponovo neke bivše priče, tako imate šansu i za ulazak u nove ljubavne odnose – pa ko šta voli, nek izvoli. Drugi deo meseca i slobodnima i zauzetima će aktivirati polje tajnih veza, pa je itekako moguće da okusite malo „zabranjenog voća“. Ako imate partnera – oprez! jer postoji šansa za otkrivanje ovih vaših „petljancija“ i to već tokom narednog meseca.

Posao

Prvo savet – ako ste razmišljali o odmoru, mogli biste da ga započnete u poslednoj dekadi juna meseca, jer vam od tada kreće period zastoja i neaktivnosti u poslovnom segmentu. U periodu pre toga, navalite na posao i potrudite se da pokrenete one poslovne projekte koji su vam bitni. No, da će vam biti lako – neće. Naime, vi ste zaista u jednom podsticajnom momentu, aktivni i željni da što pre završite sa nekim planovima, dok su ljudi sa kojima sarađujete i od kojih zavisite – statični, spori i teško vam je da ostvarite pravu komunikaciju sa njima. U prvih desetak dana meseca vodićete „bitku“ sa nedokazanim osobama i često biti na granici rasprave, ali će sve ovo što radite uroditi plodom u drugoj dekadi koja vam otvara saradnje sa inostranstvom, pokreće vas ka sklapanju pravih dogovora i daje velike mogućnosti za finansijsko poboljšanje. Pojedinim Lavovima može biti ponuđeno i bolje radno mesto, a u ovom periodu bi nezaposleni mogli da uberu plodove truda oko nalaženja posla.

Zdravlje

Kod ženskih pripadnika znaka mogu aktuelni biti problemi sa štitnom žlezdom ili hormonski disbalans. Starija populacija treba da vodi računa o krvnoj slici, kičmi, kostima (naročito kukovima) i plućima. Generalno – period smanjene energije, kada se lako umarate i potrebno vam je više sna.

DEVICA

*ALT

Ljubav

Za Device u emotivnim vezama i brakovima ovo i nije neki naročito podsticajan period. Ako imate bračnog partnera, malo je verovatno da ćete uspevati da se uskladite u svojim obavezama i moguće je da ćete jako malo vremena provoditi zajedno. Takođe, opterećivaće vas brige o zajedničkom domaćinstvu, finansijama i vaspitanju i podizanju dece, tako da će romantika i emocija biti gurnute u neki drugi plan. Situacija će malo krenuti na bolje u trećoj dekadi meseca. Oni u vezama će biti više posvećeni sebi i svojim karijerama i partner će biti prinuđen da čeka na retke trenutke vašeg slobodnog vremena. Ako ništa drugo – bar ove momente koristite za vraćanje strasti i ljubavi u vaš odnos. Kod pojedinih Devica je čak moguće da uđu u tajni odnos preko poslovnih okolnosti, što će vas dodatno udaljiti od voljene osobe. Ako ste sami, prilika za flertovanje ćete imati koliko god vam srce želi. Sad, koliko je moguće napraviti neki ozbiljniji i konkretniji emotivni odnos od ovih priča, to je već pitanje. Problem je u tome što ćete verovatno biti zainteresovani za više osoba, pa sve može ostati samo na „lakim“ pričama ili neobaveznim iskustvima. Poslednja sedmica juna može vam doneti poznanstvo preko prijatelja ili izlazaka koje bi već moglo vremenom prerasti u dosta stabilan odnos.

Posao

Nije ni čudo što će sva vaša energija biti usmerena na poslovni segment, obzirom da je pred vama jedan mesec kada možete mnogo uraditi i napredovati (a i biti zadovoljni finansijskim rezultatima). Da se razumemo – ovo ne znači da će se sve odvijati samo od sebe bez vašeg truda i da su pred vama samo dani meda i mleka, naprotiv – moraćete vi junački da zapnete, da naučite da prevaziđete neke prepreke i sklopite dogovore i sa „teškim“ poslovnim partnerima. Takođe, kolege će vam povremeno biti naporne, a i šefovi će vam „visiti“ nad glavom. No, sve ovo može itekako dobro da se odrazi i na vaše poslovne pozicije, ali i na vaš novčanik. Oni koji su u prethodnom periodu pokrenuli privatne poslove, sada će se suočiti sa prvim ozbiljnijim preprekama, ali će vam njihovo prevazilaženje samo dodatno dati snagu i uveriti vas da ste na pravom putu. Finansijski segment će u drugom delu juna krenuti baš kako treba, pa su pred Devicama dani kada će moći da se oporave, možda i ostave neki dinar sa strane...

Zdravlje

Zdravstveni segment će biti promenljiv. Mlađa populacija neće imati velikih problema, ali će vam biti potrebno više odmora, opuštanja i prevazilaženja nekih stresnih situacija koje vam unose nemir i nervozu. Starijima drugi deo juna donosi pad imuniteta.

VAGA

*ALT

Ljubav

Ako budete mudri i strpljivi, vaši će emotivni odnosi samo napredovati tokom ovog meseca. No, pošto to obično ne biva tako (malo je teže biti mudar kada ste iznervirani) budite sigurni da ćete imati par „situacija“ sa svojom voljenom osobom ili bračnim partnerom. Povremeno vam stoje zastoji u komunikaciji ili vraćanje na dnevni red nekih problema koje ste odavno zatvorili. Partneru u nekim momentima takođe može zasmetati vaše malo slobodnije ponašanje ili flertovanje, pa će pokušati da vas „uvede u red“ što ćete vi shvatiti kao narušavanje vaše privatnosti i nametanje njegove volje....i eto razloga za prepirku bez kraja i konca! Kod onih u brakovima će biti teško da se dođe do dogovora povodom zajedničkih planova koji mogu biti vezani za decu ili za finansijski segment. Dakle savet za vas – ne inatite se, pređite preko nekih situacija koje vam realno i nisu toliko važne i budite spremni na otvorenu i iskrenu komunikaciju sa voljenom osobom. Na taj način će sve funkcionisati baš kako treba, a vi ćete u trećoj dekadi juna biti ušuškani u sigurnosti i ljubavi sa voljenom osobom. Ako ste sami, pred vama su zabave bez kraja i konca! Dosta pokreta, komunikacije, novih poznanstava a čini mi se i da će se neki stari partneri ponovo „aktivirati“. Na vama je da izaberete gde ćete i na koju stranu....

Posao

Poslovna situacija tokom juna neće biti ni malo loša, mada ćete morati više puta da primenite svoje diplomatske sposobnosti u dogovorima i saradnjama sa nešto komplikovanijim poslovnim partnerima. Stoji i da nećete biti zadovoljni tempom odvijanja nekih poslova, ali koliko god vi imali želju da sve ovo „pogurate“ i požurite – moraćete da prihvatite da na neke stvari morate malo i sačekati. Nemojte biti iznenađeni ako dobijete vrlo zanimljivu ponudu tokom druge dekade meseca, a pojedinima tada stoje i velike mogućnosti za unapređenje ili promenu radnog mesta (naravno – na bolje). Vladar polja posla i novca Mars, biće retrogradan do poslednjeg dana juna, pa ćete ipak morati da neke stvari ponovite ili da se vratite na zaostale obaveze i odradite ih. U finansijskom segmentu stvari stoje dosta stabilno, nekih iznenadnih šansi za zaradu će biti, ali ćete definitivno morati da „skrešete“ troškove što pre. Previše olako dajete novac na neke stvari, a svoja dugovanja zanemarujete i ostavljate za „neki drugi put“...

Zdravlje

U prve dve dekade juna samo će starija populacija imati povremeno problema, što sa imunitetom, što sa kičmom, kostima, plućima. Mlađi pripadnici znaka funkcionišu odlično, ali od poslednje dekade vi biste trebali više pažnje da obratite na stomačni deo, kao i na reproduktivne organe i grudi.

ŠKORPIJA

Ljubav

Ponašanje emotivnog ili bračnog partnera će vas više puta izbaciti iz takta tokom ovog meseca. Moguće je da ste malo nervozni zbog napetih situacija na poslu i ne možete da tolerišete da vam voljena osoba „zvoca“ i pridikuje oko nekih, vama nevažnih, sitnica. Možete smatrati da se partner ponaša infantilno i da ne shvata da vam je sada potreban mir, odmor i ljubav, a ne situacije koje dovode do rasprava i napetosti. Ako druga strana bude mudra, lako ćete ovo rešiti (i to najverovatnije u spavaćoj sobi gde će sve prštati od varnica) i ovaj mesec bi se još i mogao pokazati kao dosta dobar. Ako ništa drugo, poslednja dekada juna će smiriti situacije, uneti više ljubavi i razumevanja, a voljena osoba će biti spremna da vam pruži mnogo nežnosti i pažnje. Ako ste pak sami, pa – ono što želite je malo verovatno da ćete dobiti. Pogotovo ako već postoji osoba koja vam se dopada, a sa njom već duže vreme „klackate“ u nekoj nerešenoj relaciji – svesni ste da se dopadate jedno drugom, ali nikako da se desi nešto što će pokrenuti situaciju. Ako ne postoji niko ovog tipa, onda ste jedan od pripadnika ovog znaka koji će utehu u svojoj emotivnoj samoći tražiti u prolaznim flertovanjima i odnosima koji će biti neobaveznog, seksualnog tipa. Stvari će krenuti na bolje tek od poslednje dekade juna....

Posao

Držite se Škorpije – još ovaj mesec je vladar vašeg znaka Mars retrogradan, a jul započinjete potpuno novi, osnaženi i sa vulkanskom energijom! Zato sada stegnite zube i shvatite da je pred vama još jedan mesec obeležen borbom u poslovnom segmentu. Doduše, i vi ste nekako navikli da ne možete lako doći do ostvarenja svojih zacrtanih ciljeva i napredujete polako, ali sigurno. Napetih momenata će biti u finansijskom segmentu jer će očekivani prilivi kasniti, a vama stoji opterećenje dugovanja iz prethodnog perioda. Odredite prioritete i rešavajte jedan po jedan – sada samo tako možete uspeti. Dogovori i poslovna partnerstva će se pokazati kao stabilni, iako ćete povremeno imati lošiju komunikaciju sa ljudima sa kojima sarađujete. Progutajte neke reči, uzdržite se i napravite potrebne kompromise. Od treće dekade, vaši planovi će početi da se ostvaruju, a vi ćete moći da odahnete. Tokom celog perioda imaćete sreću kroz dodatne poslove, što će vam pomoći da finansijski izgurate ovaj mesec.

Zdravlje

Svesni ste da je gubitak energije preveliki, da nemate dovoljno vremena za opuštanje i odmor, a i konstantno ste pod stresom. Odlično je što uspevate da funkcionišete i u ovakvim okolnostima, ali bi stariji pripadnici znaka ipak trebali da obrate dodatno pažnju na stanje svog organizma.

STRELAC

*ALT

Ljubav

Dragi Strelčevi, pogotovo vi u emotivnim vezama i brakovima – retrogradnog Saturna u svom znaku tokom ovog meseca možete iskoristiti na dva načina – možete početi da se ponašate odgovornije i zrelije u svojim relacijama i na taj način uzdići svoj odnos na mnogo viši i bolji nivo. Takođe – možete ga iskoristiti i tako što ćete biti teški, komplikovani, neaktivni u svojim vezama – što će vam samo doneti izuzetno komplikovan odnos sa voljenom osobom, prožet trzavicama i nerazumevanjem. Naravno, od vas zavisi kako ćete se postaviti, ali ja vam toplo preporučujem prvi način, jer ćete jedino tako uspeti da kroz ovaj mesec prođete u jednom harmoničnom odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Možda vam se ponašanja ili neke izjave druge strane i neće dopadati baš uvek, ali shvatite da svi grešimo, i progledajte kroz prste onoj/onome koga volite. Ako ste od onih usamljenih, prilike se samo ređaju pred vama i pojedine osobe će se istinski truditi da vas osvoje i privole na svoju stranu. Ako budete čekali i oklevali propustićete neke zaista dobre šanse za emotivnu sreću. Ne postoji razlog trenutno za vaše samovanje – ako ste nesigurni u sebe zbog nekih prošlih emotivnih povređivanja, prevaziđite to – oni koji žive u prošlosti ne vide budućnost koja im stoji ispred nosa!

Posao

U ljubavi će vam Saturn možda i dalje praviti probleme, ali je za poslovni segment dejstvo ove planete tokom juna za vas odlično. Daće vam potrebnu upornost, strpljivost i odgovornost prema poslovima u koje ulazite, kao i prema saradnicima i partnerima. Izgleda mi da ćete ovog meseca zaista imati par dosta dobrih ponuda i mogućnosti da sklopite neke značajnije ugovore koji će vrlo doprineti poboljšanju finansijske situacije. Imaćete prave mogućnosti da prezentujete sebe i svoj rad i nemojte biti iznenađeni ako dobijete ponudu za promenu radnog mesta ili unapređenje u drugoj dekadi meseca. Možda ćete na neke isplate morati da sačekate, ali poboljšanje finansija je evidentno, pa iskoristite ovaj period da vratite neke nakupljene dugove. Takođe, moraćete da poradite na smanjenju troškova, koji će biti naglašeni početkom meseca. Prilično ćete ozbiljno pristupati svakom novom poslovnom projektu, a sada se pred vama mogu otvoriti i vrata nekih saradnji sa inostranim firmama i strancima.

Zdravlje

Vaša energija je sada dosta jača i evidentno je da ćete se bolje osećati, iako ćete i dalje imati povremene „padove“ zbog umora i stresa. Starija populacija ovog znaka imaće probleme sa kičmom, jetrom, kostima, vodite računa i o virusnim infekcijama, a bilo bi poželjno da prekontrolišete krv.

JARAC

*ALT

Ljubav

Slobodnim Jarčevima će uglavnom poslovni segment donositi mogućnosti za nova poznanstva ili za jače povezivanje sa osobama sa kojima ste već u kontaktu. Osoba koja će vas privući je jaka intelektualno, i sa njom ćete voditi višesatne razgovore ispunjene zadovoljstvom i dobrim raspoloženjem. Kod pojedinih Jarčeva je lako moguće da se zaljube u nekog sa kim imaju veću razliku u godinama ili u osobu koja već ima nekoga pored sebe. No, čak i da postoje određene prepreke, ne verujem da će vas to sprečiti niti zaustaviti. Kod nekih pripadnika znaka ovo će biti samo seksualna afera, ali ipak imate velike mogućnosti da ovaj odnos postane trajnija vrednost u vašem životu. Oni koji su u emotivnim vezama i bračnim odnosima imaju prilično dobar mesec pred sobom. Vi lično ćete morati da budete malo „mekši“ prema voljenoj osobi, jer će od vas zavisiti na koji način ćete funkcionisati. Povremeno ćete imati preveliku okupiranost poslovnim segmentom i u tim trenucima ne trebate da se sklanjate od partnera, već da nađete dovoljno vremena i za njega, da razdvajanje ne bi unosilo nemir kod voljene osobe i činilo da vam konstantno „zvoca“ i traži „svoja prava“. Ako budete otvoreni za komunikaciju (a za to sada imate sve preduslove) čak i ovakve momente će biti lako prevazići i vi možete uživati sa svojim dragim bićem.

Posao

Rešili ste da svoj poslovni segment maksimalno sredite i „utegnete“ i od vaše volje, posvećenosti i truda sada zavisi razvoj svih situacija. Obzirom na vašu veliku odgovornost i dobre planetarne pozicije koje se vezuju za posao, ne sumnjam da je pred vama mesec kada ćete dosta toga uspeti da završite što ste započeli u prethodnom periodu, ali i da pokrenete nove saradnje koje će biti daleko isplativije. Moraćete da povučete ručnu kočnicu što se tiče troškova, naročito u prvom delu meseca, a tada vam se savetuje i da budete promišljeni u finansijskim ulaganjima. Imaćete korektan odnos sa kolegama, pogotovo onima koji su spremni da prihvate vaše vođstvo,iskustvo i zrelost, ali očekujte povremene nesuglasice sa onim mlađima, koji su od skora počeli da rade ili koji smatraju da su pokupili svu pamet ovog sveta. Njih ćete brzo staviti na svoje mesto. Planove koje već duže vreme osmišljavate, sada možete otpočeti i da realizujete. Čeka vas i završetak poslovnih projekata pokrenutih u prethodnom periodu.

Zdravlje

Iako vas dosta toga pritiska, čini nervoznim i oduzima vam energiju, ipak je ovaj mesec dosta dobar da se u zdravstvenom segmentu oporavite. Mlađi pripadnici znaka će lakše prolaziti kroz jun, dok kod starijih stoji upozorenje da obrate pažnju na svoj organizam, naročito na hronične tegobe.

VODOLIJA

*ALT

Ljubav

Ako ste slobodni – eto vama sreće i radosti! Na sve strane se otvaraju ljubavne prilike a udvarači se utrkuju pokušavajući da vas osvoje. Doduše, više tipova osoba će biti u vašem okruženju – neki od njih će hteti samo neobaveznu avanturu, pojedini bi da budu prijatelji sa povlasticama, sa nekima možete imati i razliku u godinama, dok će biti i onih koji su zauzeti pa sa vama pokušavaju da funkcionišu u smislu „‚leba preko pogače“. Da ne pričam o tome da će se aktivirati i neki bivši partneri – sve u svemu – pred vama je prava papazjanija od ljubavnih prilika, a vi sada budite pametni i proberite ono najbolje. Ako vam je samo do ljubavnih igrarija, bez nekog trajnijeg vezivanja, opustite se i uživajte. Ako pak želite da se konačno u nekom emotivnom odnosu ustalite, sredite i smirite, onda budite promišljeni, ne žurite nigde i sačekajte da se prava osoba sama izdvoji, što će se i dogoditi u drugom delu meseca. Vodolije u emotivnim vezama i brakovima ulaze u nešto napetijoj situaciji sa partnerom u jun mesec. Biće potrebno više usklađivanja, više otvorenih i iskrenih razgovora sa voljenom osobom. Sada je moguće pokrenuti i ozbiljnije teme o budućnosti odnosa, prinovama ili početku zajedničkog života. Nije ni malo loš period pred vama i partnerom, ako znate šta želite, pokažete pravu meru u svemu i pružite mu ljubav.

Posao

Prvo bih vam skrenula pažnju na to da prva dekada meseca nije najpovoljnija za finansijski segment. Tada nemojte ulaziti u neka veća ulaganja i pokušajte da ograničite svoje troškove, jer će vam pare prosto „kliziti kroz prste“. Ostatak meseca je dosta bolji i moći ćete da se oporavite, čak iako napravite neku grešku ili propust sa novcem. U poslovnom segmentu su sada naglašene promene kojima ćete morati da se prilagodite, iako će vam to povremeno dosta teško pasti. U polje karijere se vratio retrogradni Mars i neke situacije će se ponoviti, pa ćete imati mogućnosti da napravite stabilnije dogovore sa saradnicima i poslovnim partnerima. Napetost sa šefovima će postojati, pa pokušajte da se prilagodite i „ne dižete bunu“. Ako ste privatnik, lakše ćete pokretati poslove, ali je potrebno veliko pregovaranje da bi vam projekti u koje ulazite bili zaista finansijski isplativi. U drugoj dekadi meseca su moguće promene radnog mesta, kod nekih unapređenje, kao i šanse za iznenadnu zaradu.

Zdravlje

I dalje vam stoji povremen umor, iscrpljenost, moguće i problemi sa nesanicom. Mlađi pripadnici znaka će se lakše boriti sa nakupljenom tenzijom, dok bi stariju populaciju trebalo upozoriti da se više posveti sebi, naročito ako imate hronične tegobe vezane za stomačni deo, kičmu, grlo, pluća.

RIBE

*ALT

Ljubav

Ako ste u emotivnom odnosu ili braku, došlo je vreme da se više posvetite svojim ljubavnim relacijama, da neke stvari u ponašanju i pristupu partneru promenite i postavite se odgovornije prema njemu. Svesni ste da neke stvari kod vas dvoje škripe već izvesno vreme i sada ćete pokušavati da ovaj segment sredite, da se usmerite na komunikaciju sa voljenom osobom i rešite nakupljene probleme. Odbacite ustaljene obrasce ponašanja, sada su u vašoj vezi potrebne promene, noviteti, ljubav i povezanost na jedan potpuno drugačiji način. Shvatili ste da ste u nekim situacijama grešili i sada to imate nameru da ispravite. Da se razumemo – ovo će povremeno biti dosta težak zadatak, ali ako budete istinski voljni da se prilagođavate, drugi deo meseca će doneti bolje situacije i veću povezanost sa dragim vam bićem. Mnogima od vas je bitno da definišete svoju vezu i pokrenete neke ozbiljnije teme o budućnosti, za šta sada postoje velike šanse. Ukoliko ste jedan od slobodnih pripadnika znaka, stoje vam mogućnosti za flertovanja preko posla ili poznanstva preko društvenih mreža i prijatelja. No, sve će ovo biti prilično neozbiljno i više će vam služiti da prekraćujete vreme, a nećete imati posebnu potrebu da se u ovakav tip priča zaista i upustite. Čekajte drugi deo juna i ulazak Venere i Sunca u vaše polje ljubavi!

Posao

U ovaj mesec ulazite pomalo opterećeni statičnošću i neizvesnošću koja vlada u poslovnom segmentu. Naročito vas „boli“ finansijski segment, gde nikako ne uspevate da se u potpunosti oporavite i stanete na „čvrsto tlo“. Neće ovaj mesec biti toliko loš što se novčanog dela tiče, ali ćete morati da ljudski zapnete da biste ostvarili pozitivan saldo. Smetaće vam povremeno nekorektan i pritiskajuć odnos šefova prema vama, ali ovo možete izmeniti ako „skratite jezik“ i pokažete spremnost da se prilagodite nekim novinama koje se uvode sa njihove strane. Stoji da imate mogućnost da napravite dosta korektne nove poslovne dogovore, mada ćete prave rezultate od njih videti tek pred kraj juna meseca. Ribama su jako dobro postavljeni povremeni i dodatni poslovi, što vam može pomoći u oporavljanju vaših finansija. Takođe, nezaposleni sada imaju priliku da nađu adekvatno, mada privremeno zaposlenje. Neki od vas će dobiti šansu za poslovno usavršavanje ili veće mogućnosti za kraća poslovna putovanja.

Zdravlje

Zdravstveni segment nije najstabilniji tokom ovog meseca. Starija populacija će imati porast hroničnih tegoba, dok bi generalno trebali da obratite mnogo više pažnje na ishranu, odmaranje i povremeno bavljenje nekom blažom fizičkom aktivnosti. Stoje napetost i stres.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare