Da li biste prošetale krofnu, hleb, pitu ili špagete?

Krofna pod ruku i pravac u grad. Zvuči nestvarno? Ipak je u pitanju moda, a ne kućna poseta prijateljima.

Ponedeljak, 20.02.2017.

12:50

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Hrana je odavno postala modno upotrebljiva - tako je čuveni “Moskino” svojevremeno imao reviju inspirisanu “Mek Donaldsom”, “Šanel” je dizajnirao torbe u obliku kartonskog pakovanja mleka, jaja…a sada vam predstavljamo mladu holandsku dizajnerku Romi Kuperus.

Pod umetničkim imenom Rommy de Bommey ona stvara gastronomska čuda - ali u formi asesoara. Za muškarce dizajnira najotkačenije leptir-mašne. Za žene i modne zaljubljenice ogrlice, torbe i cipele. Radi, kaže, modele po sopstvenom izboru, ali rado i po porudžbini.

Svi modeli su unikatni, a cena je, na žalost, znatno viša od običnih porcija. Za torbe je, u zavisnosti od veličine i oblika, potrebno izdvojiti od 160 do 300 dolara.

Inače, torbe ova holandska dizajnerka pravi od posebne tvrde pene pa one deluje veoma autentično. Toliko da na trenutak poželite i da ih i degustrirate.

Takođe, ako imate bilo kakve modne nedoumice Romi radi i kao stilista, pa vam može osmisliti kompletan izgled za bilo koju priliku. Sasvim je sigurno da ćete izgledati originalno i odevene sa ukusom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare