Ova Srpkinja je najseksi baka Instagrama, a ovo su njene modne kombinacije za leto

Iako trenutno živi u Italiji Žaklina, rodom Srpkinja, za svoj stil kaže da je mešavina najboljih stilova koje je pokupila iz Poljske, Švajcarske i Francuske gde je svojevremeno živela. Ona ima 47 godina i ponosna je baka, a zbog mladolikog izgleda mnogi je zovu "najseksi baka Instagrama". O njoj je pisao i britanski "Daily mail".

Nedelja, 14.05.2017.

10:18

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

💋#grandmotherthatlovesfashion #lovegetsloveinreturn #myangel #bethebestversionofyourself #rememberstefan👼🏼 #nofasterthanlife

@realfashionist је поделио/ла објаву дана

Žaklina ima dve unuke i ćerku od 28 godina, pa je njen hašhtag na svakoj fotografiji #grandmotherwholovesfashion, odnosno "baka koja obožava modu".

R💙ME #bethebestversionofyourself #grandmotherthatlovesfashion #lovegetsloveinreturn #myangel #rememberstefan👼🏼 #nofasterthanlife

@realfashionist је поделио/ла објаву дана

O njoj su pisali kao o ženi koja je puna pozitivne energije iako je njen sin Stefan poginuo na Božić u Beogradu.

"Moj glavni cilj je da podstaknem žene da probude svoju divlju stranu", izjavila je za strane emdije ova prelepa baka.

Ovu seksi baka koja je i modna blogerka na Instagramu prati 160.000 ljudi, a svaka njena nova objava izaziva oduševljenje kod pratilaca jer je njen modni ukus izuzetan.

Ovo su samo neki predlozi za predstojeće lete, a Žaklina predlaže stil koji odiše ženstvenošću i seksipilom.

Kako se vama čini?

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.