Ko je nova modna ikona? Nina Janković zatvorila reviju Ivice i Majice

Multitalentovani umetnik - diplomirani glumac i modni dizajner Vladimir Nićiforović, u petak 12. maja, u KPGT-u upriličio je svoj prvi glumačko-modni performans u sklopu kojeg je prikazana nova kolekcija njegovog brenda Ivica i majica - prepoznatljivog po belim pamučnim majicama i šaljivim natpisima.

Nedelja, 14.05.2017.

16:06

Autor: PR èlanak

Ko je nova modna ikona? Nina Janković zatvorila reviju Ivice i Majice
Foto: Promo

Podeli:

Ovaj modni šou koji je režirao glumac i dizajner nakita Demode Boris Kargotić otvorila je Marija Šerifović na sebi svojstven šarmantan i neposredan način, a potom su nespecifičnom pistom počele svoj defile glumice i balerine u ulogama manekenki: Miljana Gavrilović, Daca Dabović, Vaja Dujović, Dunja Stojanović, Anka Gaćeša, Tamara Belošević, Aleksandra Belošević, Olja Bacić, Tatjana Dimitrijević.

Svaka od njih je imala svoju mini rolu u skladu sa natpisom na haljini, majici ili kupaćem kostimu, tako je glumica Vanja Nenadić "tražila muža", Tamara Dragićević se predstavila kao "fešn ajkon", dok je Nina Janković u božanstvenoj haljini napravljenoj od majica zatvorila reviju.

*ALT

Kreativnom vizuelnom izrazu doprinele su takođe dve umetnice u svom poslu - frizure je potpisala je Srna Jovanović iz hair studija Prostor dok je originalni make up osmislila Nena Ilić.

*ALT

Dve stotine zvanica među kojima su bili i Sale Tropiko sa suprugom Jovanom Pajić, voditeljka Irina Radović sa ćerkom Iskrom, pevačica Ana Bebić, manekenka Tamara Paunović, glumci Ivan Mihailović, Lena Bogdanović, Iva Stefanović, Žarko Stepanov... pozdravili su dizajnera i učesnice ovog modnog spektakla gromoglasnim aplauzom kojim su, pomalo neuobičajeno, ovu sjajno raspoloženu i razigranu glumačko-modnu trupu pozvali na bis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare