Novi način da budete nagi: Da li će trend koji je zaludeo svet uskoro stići i kod nas?

Ako je jedna od vaših najgorih noćnih mora obnaživanje u javnosti, onda vam se poslednji modni trend neće nimalo dopasti. Zahvaljujući američkom festivalu Koačela pojavio se neobičan trend kome su se prve priklonile mlade holivudske zvezde.

Četvrtak, 18.05.2017.

12:14

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

A post shared by Cherning Man (@cherningman) on

Da je danas sasvim u redu pokazati sve, dokazuje novi trend koji stavlja akcenat na grudi: one su u potpunosti gole, a prekrivene su šljokicama i kristalima.

Poput popularnog iscrtavanja tela, umetnosti koja se razvija već godinama, ove dame su se usudile da u pustinji pokažu svoj atribut, prekriven najraznovrsnijim ukrasima koji se presijavaju na svetlosti.

Takođe, oni su objasnili da je ovo odličan način da izgledate kul, a sigurno će vas primetiti i fotografi koji se trude da zabeleže najbolje dešavanje, ali i najzgodnije dame koje posećuju dođaj.

A post shared by Ryan Burke (@ryburk) on

Prema pisanju stranih modnih portala, ovaj trend je odlična alternativa klasičnoj top majici, a nosiće ga hrabre dame koje vole da ističu atribute.

Kako se letnja sezona festivala bliži i kod nas, da li ćemo ovaj trend moći da vidimo i na Srpkinjama?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare