Najbolji vodič: Idealne gaćice za svaki oblik guze i tela

Ženama sa oblinama i većim grudima odgovaraju gaćice srednje visokog ili visokog struka, dok one koje su atletske građe treba da biraju "pušap" topove i tanga gaćice.

Ponedeljak, 14.08.2017.

09:34

Izvor: B92

Najbolji vodič: Idealne gaćice za svaki oblik guze i tela
Foto: Thinkstock

Podeli:

Peščani sat, oblik jabuke i velike grudi

Za dame sa ovim figurama potrebni su brushalteri sa dobrom potporom, nešto jačim bretelama i odgovarajućim korpama. To znači da one moraju da pokriju cele grudi da bi dobile lep izgled i da bi sve bilo na svom mestu. Što se tiče gaćica, idealne su one srednje visokog ili visokog struka.

Oblik kruške

Oblija stražnjica i manje grudi su karakteristike ove figure. Birajte "pušap" grudnjake. Možete da nosite i lepe čipkaste brushaltere sa žicom koji će vam osigurati udobnost, a i izgledaju odlično. Za vas su idealne gaćice ili brazilski model ili pamučne tange.

Atletska figura

Za žene ravnije građe koje su uz to i mišićave postoji mnogo izbora. Mogu da biraju "pušap" brushalter koji će im vizuelno "osigurati" obline, ali i topove koji će izdužiti torzo i učiniti struk vitkijim. Gaćice niskog struka istaknuće vaše duge noge, a dobro građenu guzu tange.

Pročitajte i:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare