Nema više fotošopa, celulit i strije niko više ne krije

Iz rukovodstva modne kuće "Missguided" obećali su da više neće fotošopirati fotografije svojih modela. Oni su samo još jedan u nizu brendova koji se odlučio na ovaj genijalan potez i time su zapravo pridobili još veće simpatije ljudi.

Nedelja, 12.11.2017.

16:10

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Ugledni britanski "high-street" modni brend više neće izbacivati one savršene i uglađene fotografije žena u donjem vešu i kupaćim kostimima, već će na tim, fotošopom neobrađenim fotografijama ostavljati sve ono što njihovi modeli prirodno imaju, baš kao i svaka od nas.

Kako je obećano, neće više ni smanjivati struk modela, niti im fotošopom povećavati ili smanjivati grudi - sve će ostati baš onakvo kakvo izgleda i u prirodi.

"Jako je osvežavajuće videti realne, neretuširane fotografije ženskih modela. Bravo, Missguided! Jako sam ponosna na poruku koju šaljete", bio je samo jedan u nizu pozitivnih komentara na Tviteru.

JUST LANDED: velvet lingerie ✨✨✨ Green or pink? Comment below 👇 #missguidedlingerie #missguided

Објава коју дели MISSGUIDED (@missguided) дана

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.