Dodela modnih nagrada: Irina je ukrala šou, a ova dama pokazala bradavice

Dodela modnih nagrada u Londonu je bila savršen događaj da poznate dame iznesu svoje najbolje kombinacije. Dok su se neke odlučile za čist glamur, druge su posegnule za seksepilnim kreacijama koje su otkrile njihove najjače adute.

Utorak, 05.12.2017.

14:40

Izvor: Super žena

Dodela modnih nagrada: Irina je ukrala šou, a ova dama pokazala bradavice
Foto: Guliver / Photo Cover

Podeli:

London je sinoć bio epicentar mode, a to dokazuju i raskošne toalete koje su dame pokazale na crvenom tepihu.

Osvojiti pažnju nije lak zadatak, zbog čega su se mnoge lepotice odlučile za elegante kreacije, izrađene od najfinijih materijala koje su lepršale oko njihovih nogu. I bile idealne za fotografisanje!

Druge su bile dovitljivije, te su su posegnule za najlakšim metodama za privlačenje pažnje- dugim dekolteima, providnim materijalima i dubokim prorezima koji su otkrivali njihove najjače adute.

U nastavku pogledajte koje dame su bile najbolje obučene na dodeli modnih nagrada.

Rita Ora

*ALT

Britanska pevačica Rita Ora oduševila je svojim modnim izborom. Ona je pokazala savršenu figuru u uskoj haljini, a čipkani detalji i šljokice su učinile njen izgled ekstravagantnim.

Kaja Gerber

*ALT

Mlada manekenka Kaja Gerber, ćerka bivšeg supermodela Sindi Kraford izgledala je bajkovito u plavom kompletu koji potpisuje modna kuća "Ralf i Ruso".

Irina Šajk

*ALT

Irina Šajk je ostala verna svojim provokativnim odevnim kombinacijama. Kako bi naglasila svoje atribute, ona je izabrala haljinu "na preklop", a dubok prorez je bio zadužen za otkrivanje dugih nogu.

Amelija Vindzor

*ALT

Lejdi Amelija Vindzor se smatra najlepšom članicom britanske kraljevske porodice, ali i pravom modnom ikonom. Ona je pažnju svih osvojila noseći prozirnu haljinu ispod koje su se nazirale bradavice. Prilično smelo, zar ne?

Izabel Gular

*ALT

Brazislka manekenka i foto-model Izabel Gular opredelila se za srebrnu haljinu sa prorezima na grudima, stomaku i leđima. Upravo ovi detalji otkrili su sjajno, zategnuto telo ove lepotice koja je poznata upravo po promovisanju zdravog života i vežbanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare