Nedeljni horoskop za period od 01.08. do 07.08.2016.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ponedeljak, 01.08.2016.

00:00

Izvor: Super žena

Nedeljni horoskop za period od 01.08. do 07.08.2016.

Podeli:

OVAN

*ALT

Hrana

Mars, koji vlada vašim znakom, prelazi tokom ove sedmice u Strelca, polje koje označava sve ono što je daleko i strano, kao i ekspanziju. Nije ni čudo što će se Ovnovima apetiti pojačati, što ćete rado probati specijalitete inostranih kuhinja ili pak sami eksperimentisati sa raznoraznim uvoznim začinima.

Ljubav

Vaš vladar je prešao u vatrenog Strelca i ova sedmica će slobodnima doneti da ponovo požele da okuse čari avanture. Ako ste na godišnjem odmoru pa imate prilike da otputujete „negde daleko“ – budite sigurni da će te se provesti više nego dobro i ostvariti više zanimljivih kontakata. Strast je jako naglašena i teško je da bi neka od ovih veza i vezica mogla da se transformiše u trajan i stabilan odnos, ali to ne znači da ne trebate da pokušate. Sunce obasjava vaše polje ljubavi i provoda – iskoristite dane koji su pred vama! Oni koji su već u emotivnim vezama i brakovima najbolje bi prošli ako odu zajednički (a i ne moraju) na godišnji odmor. Samo da se maknete negde iz postojećeg okruženja, jer ste oboje već nervozni i prilično lako sada dolazi do trzavica između vas. Kod pojedinih može doći i do ozbiljnih problema, čak i distanciranja.

Posao

Poslovna sedmica može odlično započeti – jedna šansa se otvara pred vama koju bi trebalo prihvatiti jer donosi velike mogućnosti za promenu. Pojedini sada mogu očekivati unapređenje ili promenu radnog mesta koja im u potpunosti odgovara. Sve vezano za papirologiju i za dogovore ipak neće funkcionisati toliko lako. Ako trebate da napravite važan poslovni ugovor, moguće je da ćete morati da ponovite proceduru ili ispravljate pojedine stavke. Ovaj period je loš za dobijanje dozvola ili pribavljanje papira za pokretanje privatnog posla. Okrenuti se saradnji sa inostranstvom, ali ne dobijate potrebne informacije od strane partnera ili se početak rada odlaže za neki kasniji period.

Novac

Imate mogućnosti za prilive preko igara na sreću, pa bi vredelo oprobati se. Generalno, finansijska situaicja je promenljiva, ali ne može se reći da ste nezadovoljni. Mogli biste malo da smanjite troškove. Dugovi iz prethodnog perioda sada se lakše rešavaju.

Zdravlje

Osećate se odmornije i energičnije nego inače, ali ste još uvek daleko od potpunog oporavka. U ovom periodu unosite više tečnosti u organizam.

BIK

*ALT

Hrana

Vladar polja hrane, Merkur, je u Devici, a i vaša vladarka prelazi tokom ove sedmice u ovaj znak. U ovom periodu u svoju ishranu uvedite žitarice, kao i što više svežeg povrća i voća. Ovo vam je neophodno radi balansa u organizmu, detoksikacije i dobrog varenja.

Ljubav

Vaša vladarka je dotaknuta trigonom od strane Urana i Bikovi će ovu vanrednu energiju osetiti kroz mogućnosti da se prepuste uživanjima koje donosi flert, avantura ili pak tajni odnos. Ono što se bude pokrenulo u prvim danima sedmice može biti samo neobavezan odnos, „kombinacija“, ali je definitivno sigurno da će vas pokrenuti i prodrmati u potpunosti. Ukoliko ste sami, teško je da pored mogućnosti za seksualne avanture možete u ovoj nedelji ostvariti nešto značajnije i pored toga što će vaša vladarka zakoračiti u polje ljubavi. Ostaje vam da sačekate neke malo bolje dane za pravu ljubav. Pored mogućnosti za ulazak u tajnu vezu koju imaju zauzeti Bikovi (a neki od vas će je itekako iskoristiti), onima koji žele da očuvaju svoju vezu na stabilnim osnovama stoje mogućnosti za više strasti, a kod nekih i za planiranje potomstva.

Posao

Dobre ideje sada je moguće realizovati. Ovo je naročito naglašeno kod onih koji se bave marketingom, reklamiranjem, kreativnim zanimanjima ili pak hoće da unaprede privatni posao. Suviše ste nervozni u kontaktima sa poslovnim saradnicima, najviše zbog toga što postoji neusklađenost i nerazumevanje po vama veoma bitnim pitanjima. Imate osećaj da se nadređena osoba previše kritički postavlja prema svemu što uradite, ali zapitajte se da li je možda ipak u pravu. Ne računajte mnogo u ovom periodu na tuđa obećanja, izgleda mi da ćete ipak morati sve svojim sopstvenim snagama da odradite. Obratite pažnju na bitne detalje, jer postoji mogućnost propusta, grešaka, gubljenja važnih papira.

Novac

Teško ćete nadoknaditi neke veće troškove ili gubitke iz prethodne sedmice, jer se vidi da vam je potrebno vreme da se oporavite. Ipak, neke manje sume novca koliko toliko će osvežiti i popuniti vaš kućni budžet. Pred kraj nedelje obratite pažnju – postoji mogućnost nestanka ili krađe novca.

Zdravlje

Prvi deo sedmice je malo napet i možete češće nego inače biti pod stresom. Od drugog dela nedelje osećaćete se mnogo bolje.

BLIZANCI

*ALT

Hrana

Osećate potrebu za nešto težom i masnijom, začinjenijom hranom, a sa druge strane – shvatate da vam dosta od ovoga ne prija i da imate povremeno problema sa želucem i varenjem. Izbegavajte veće količine mesa, više vam odgovaraju žitarice, salate – svo sezonsko povrće.

Ljubav

Bićete zbunjeni ponašanjem osobe koja je osvojila vaše simpatije. Obradovaće vas početkom sedmice njeno interesovanje i želja za komunikacijom sa vama i pomislićete da ćete brzo doći do nekih konkretnijih dešavanja i ulaska u vezu. Međutim, ova početna brzina u dešavanjima će nestati i osoba koja vam se sviđa će se donekle povući, a vas ostaviti u razmišljanjima gde ste to tačno pogrešili? Razmišljaćete o svojim postupcima i vrteti se u začaranom krugu u pokušajima da otkrijete zašto je došlo do ovog preokreta. Ne lupajte glavu uzalud, moguće je da ste neke stvari preuveličali. U sledećoj sedmici će stvari početi da dolaze na svoje mesto. U emotivnim vezama i brakovima će biti dosta korektni odnosi, ali će vas užurbani tempo života donekle iscrpeti, pa ćete i vi i partner krajem sedmice biti prilično „izduvani“ i ne u nekom najsjajnijem raspoloženju.

Posao

Potrudite se da u prvom delu nedelje rešite sve ono što vam je bitno i da odradite najveći deo obaveza koje imate. Ako ste planirali kraći poslovni put, ovo je ne samo ostvarivo, već bi vam moglo doneti i značajan ugovor i dosta jaku poslovnu saradnju. Dobri dani za nezaposlene, a oni koji očekuju produženje ugovora, sada se to može i realizovati. Drugi deo sedmice je konfuzan, iskrsnuće obaveze koje definitivno niste očekivali, a i komunikacija sa partnerima i poslovnim saradnicima će se donekle zablokirati. Na sve ovo, vaša pažnja će biti prilično rasuta, a koncentracija slaba, pa su mogući veći propusti i greške koje će kasnije biti teško ispraviti.

Novac

Nećete biti nezadovoljni prilivima tokom ove sedmice, kojih je i dalje najviše preko dodatnih poslovnih angažmana. Neki čak mogu dobiti i manje sume u igrama na sreću. Finansijski ste u ovom periodu dosta stabilni.

Zdravlje

I dalje vam stoje mogućnosti za povrede, čak i u kućnom ili radnom okruženju. Stariji pripadnici znaka neka obrate pažnju na stomačni deo.

RAK

*ALT

Hrana

Mlad Mesec u polju hrane doneće Rakovima pojačan apetit, ali i mogućnost da uvedete neke novine u svojoj ishrani ili da se okrenete zdravijem načinu života. Umesto da se bacite na hedonistički način života, mogli biste da razmislite o hrono ishrani, koja bi vašem znaku savršeno odgovarala.

Ljubav

U bračnim i emotivnim vezama ove će sedmice vladati dosta promenljiva atmosfera. Evidentno je da postoji problem u komunikaciji sa voljenom osobom i to na dnevnoj bazi i da su sitnice dovoljne da vas oboje izbace iz takta. Neke situacije ćete uspeti da prevaziđete ukoliko idete na zajednički godišnji odmor, ali ni to ne donosi potpuno miran period pred vama. Pokušajte da razmislite da li vi lično nekim svojim postupcima potencirate na sukobu, umesto da smirujete situaciju. Što se tiče slobodnih pripadnika znaka, kod vas je polje novih kontakata i poznanstava jako naglašeno i sigurno je da ćete doći u dodir sa više zanimljivih osoba ove nedelje. Sada se može obnoviti i kontakt sa nekim ko vas je jako interesovao ranije, ali niste uspeli da pokrenete neku konkretniju priču. Možete osetiti varnice ponovo, a samo će od vas zavisiti da li želite da se celoj situaiciji prepustite.

Posao

Prvi deo nedelje je protkan većim šansama i neke se ponude mogu prilično neočekivano otvoriti pred vama. Takođe, dogovori sa saradnicima funkcionišu bez problema i lako će se doći do rešenja koje odgovara obema stranama. Drugi deo sedmice nije toliko povoljan po vas – moraćete da žurite jer će se obim obaveza neočekivano povećati, a nervoza će se uvući u odnose sa ljudima sa kojima radite. Ukoliko očekujete poslovno putovanje, moguće je da će biti odloženo, ili nećete biti zadovoljni postignutim rezultatima. Ako radite sa strancima – pred vama će se postaviti neočekivane prepreke ka uspehu.

Novac

Dobri novčani prilivi u velikoj meri će popraviti vaše raspoloženje. Na samom početku sedmice moguće je da jedna suma „na brzinu“ završi u vašem džepu. Ono što ne biste trebali da zanemarujete su obaveze kojih u ovom trenutku ima prilično.

Zdravlje

Mogućnosti za povrede, a ukoliko putujete budite oprezni u saobraćaju. Starijoj populaciji problemi sa probavom i digestivnim traktom.

LAV

*ALT

Hrana

U vašem znaku je početkom ove sedmice mlad Mesec. Lavovi će biti u odličnom raspoloženju, nekima od vas su i rođendani i želećete da vidite draga lica oko sebe i da zajednički uživate u odličnoj hrani koju su pripremile vaše vredne ruke. Budite maštoviti kao što i inače jeste i zadivite sve koji svrate kod vas.

Ljubav

Ako ste slobodni, lako ostvarujete nove kontakte i sklapate prijateljstva. Jedna osoba vam može privući pažnju na samom početku sedmice, možda i preko društvenih mreža. S druge strane, stoji vam obnova komunikacije sa nekim od bivših partnera, ali se lako može dogoditi da ova situacija brzo plane i još brže zgasne, jer vas već krajem nedelje čekaju momenti kada se u ovu osobu možete opet na neki način razočarati. U suštini, kroz ljubavne vode vas u ovom periodu prvenstveno vuče strast, pa je veliko pitanje koliko bi bilo koji od kontakata koje uspostavite mogao postati trajna vrednost u vašem životu. U emotivnim vezama i brakovima do vikenda vladaju dosta korektni odnosi, jer je evidentno da se i vi i partner trudite da sredite situaciju između vas dvoje. No, poslednji dani nedelje mogu vam doneti rasprave, čak i distanciranje jedno od drugog, i to bez ikakvog naročitog razloga – sitnice su u pitanju.

Posao

Mlad Mesec u vašem znaku nagoveštava da ćete svojim uticajem i snagom svoje ličnosti neke situacije preokrenuti u svoju korist. Povoljne vesti i važne informacije stižu vam u prvim danima ove sedmice, a mogu se vezivati za dogovore koji su vam važni. Takođe, nezaposleni mogu dobiti poziv za razgovor kod poslodavca ili firme koja je dosta jaka i ima dobru reputaciju. Možete biti iznenađeni brzim razvojem situacija. Drugi deo nedelje već nije toliko povoljan, i tada ne bi trebalo započinjati nove poslove, jer postoje predispozicije za probleme. Možete imati napete odnose sa kolegama i važnim saradnicima.

Novac

Novčana situacija nije stabilna. Troškovi su pojačani, a sada čak možete biti i na gubitku ukoliko pokušavate da ulažete novac. Neki projekti će se pokazati kao neisplativi. Očekivani prilivi mogu kasniti. Ne idite u impulsivne kupovine.

Zdravlje

I kod starijih i kod mlađih pripadnika znaka može doći do problema sa stomačnim delom. Rekreativcima moguće povrede.

DEVICA

*ALT

Hrana

Vaš vladar Merkur j eu vašem polju ličnosti, a tokom sedmice u njega ulazi i Venera. Želećete da uživate u sitnim životnim radostima, pa i u dobrom obroku spremljenom sa puno ljubavi, ali obzirom na to da ćete stalno biti u pokretu, verovatno ćete stizati da se najedete kao čovek tek u večernjim satima.

Ljubav

Osetili ste privlačnost prema jednoj osobi prilično iznenada i ne možete da je izbacite iz svojih misli. Slobodne Device će se jako truditi da osvoje nekog, ali budite sigurni da je pred vama naporan put. Druga strana je evidentno zagrejana za vas, ali vas drži na distanci i dozvoljava vam samo kratkotrajne kontakte, posle kojih vi ostajete još više zaljubljeni, ali i zbunjeni. Pustite neka stvari idu same od sebe, koliko god sada želeli da požurite ovu priču, malo je verovatno da će se bilo šta dogoditi onim tempom kojim biste vi to voleli. Kod zauzetih pripadnika ovog znaka prisutno je nezadovoljstvo, jer osećate da vas voljena osoba svojim ponašanjem udaljava od sebe i da neopravdano postavlja pred vas suviše velike zahteve. Neki od vas se mogu u ovom periodu uplesti i u tajne odnose, pokušavajući da na taj način „dignu“ svoje raspoloženje. Problemi se ne rešavaju time što se prave novi....

Posao

Prvi dani nedelje u koju ulazite su dosta dobri, jer mogu doneti brzu, vrlo isplativu saradnju sa sa strancima ili vam otvoriti put ka novim poslovnim dogovorima. Neke promene u poslovnom okruženju funkcionišu vrlo dobro i zadovoljni ste rezultatima. Venera, planeta koja vlada novcem i vašim poljem posla, ulazi u vaš znak sredinom sedmice i sigurno je da ćete u narednom periodu imati više prilika da se u ovom segmentu sredite. Obratite pažnju na poslednje dane ove nedelje, jer su dosta loši i za komunikaciju i za dogovore, a moguće je da u tom periodu budete zbunjeni i nesigurni po pitanju jedne, vama vrlo bitne saradnje. Ovi dani donose mogućnost grešaka i propusta, budite fokusirani.

Novac

Na samom početku sedmice moguć iznenadan priliv, i tog dana bi vam se rizici isplatili. Ostatak nedelje nije toliko dobar, možete imati neka neiplativa ulaganja i ostati na gubitku. Takođe, troškovi će biti znatno pojačani.

Zdravlje

Problemi sa varenjem, želucem – ako su tegobe učestale, trebali biste da razmislite da odete i prekontrolišete se. Kod mlađih pripadnika znaka postoji opasnost od povređivanja.

VAGA

*ALT

Hrana

Vladarka vašeg znaka, Venera, tokom ove sedmice ulazi u Devicu i vaše polje podsvesti. Kada se malo povučete u sebe i kada ste okupirani nekim razmišljanjima, skloni ste tome da preskačete obroke ili da tek reda radi gricnete po nešto s vremena na vreme. Nemojte jesti previše slatkiša.

Ljubav

Prilikom izlaska ili nekog većeg društvenog dešavanja, čak i preko konekcija na internetu, jedna osoba vam se na brzinu „podvukla pod kožu“ i u potpunosti vas osvojila. Cela situacija sa njom vas je probudila, leptirići u stomaku lepršaju na sve strane, a vi se osećate kao na sedmom nebu. Itekako je moguće da Vage u ovom periodu ulete u jednu burnu i strasnu vezu, ali je pitanje da li će u njoj i ostati, obzirom da bi ovo mogao da bude samo brz uzlet kratkog daha. No, ne razmišljajte o tome šta sutra donosi, već uživajte punom parom. Ukoliko ste u emotivnoj ili bračnoj vezi, početkom nedelje vas očekuju neka lepa iznenađenja od strane voljene osobe, možda predlog za zajednički odmor ili izlazak baš na ono mesto koje se vama naročito sviđa. Koliko god prvi dani nedelje bili dobri i podsticajni, ostatak ovog perioda može ponovo doneti komplikovane situacije između vas dvoje. Moguća je napetost i rasprave.

Posao

Jedna jako lepa šansa ide Vagama u prvom delu ovog perioda. Ponuda za posao koji bi itekako mogao da napuni vaše džepove ili izuzetno zanimljiv poslovni put. Šta god da je – promeniće vašu ustaljenu poslovnu svakodnevicu i doneti vam veliko zadovoljstvo, ali i mogućnosti da se istaknete u prvi plan. Ulazak vaše vladarke u Devicu u drugom delu sedmice, doneće vam neku formu povlačenja i zabrinutosti, najviše zbog toga što je odnos sa poslovnim partnerima i kolegama loš, a nikako ne uspevate da pokrenete neke dogovore koji su vam bitni. Razmislite o tome da promenite nešto u svom nastupu, ali i u planovima.

Novac

Pred Vagama bi moglo da se otvori par šansi za zaradu na brzinu, ali ne bi trebalo preterivati i previše iskušavati svoju sreću. Rizik može doneti dobitak, ali treba znati stati na vreme. Troškovi se povećavaju i vreme je da uradite nešto po ovom pitanju.

Zdravlje

Povremeno rasuta pažnja i gubitak koncentracije, pa bi trebalo povesti računa u saobraćaju. Starijima moguć blaži pad imuniteta.

ŠKORPIJA

*ALT

Hrana

Vladar vašeg znaka Mars ušao je u znak Strelca i vaše polje hrane. Prijaće vam raznovrsni ukusi, a vrlo često ćete posezati za začinima, koji vam sada baš „pašu“ u većim količinama. Neke Škorpije će sa zadovoljstvom probati nove ukuse, i specijalitete neke od stranih kuhinja.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, postoji jaka seksualna napetost prema osobi koja je iz vašeg kruga prijatelja, ili koju ste upoznali preko njih. Odavno vas nisu drmale ovakve strasti i više je nego verovatno da nećete moći da izdržite, već da ćete se prepustiti dešavanjima. U svakom slučaju, ono što vam se tokom ovog perioda nudi uglavnom je protkano strašću i erotikom i trenutno se ne vidi da li bi ovakve priče mogle imati bilo kakvu stabilnost i „srećan kraj“. Malo vas frustrira sve ovo, jer vam se čini da nikako da se zaista učvrstite u nekom odnosu, ali morate imati vere i na dalje – sve stvari će relativno brzo doći na svoje mesto. Škorpije u emotivnim vezama i brakovima teško da će moći da održe korektan odnos sa voljenom osobom. Pojedini već duže vreme razmišljaju o tome da više nemaju šta da traže u odnosu u kome su, ali vas situacija još uvek drži zajedno. Za sada, makar pokušavajte da funkcionišete sa partnerom....

Posao

Vaš vladar prelazi tokom ove sedmice u polje posla i novca, a u polju karijere se dešava mlad Mesec. Škorpije su ušle u novu poslovnu fazu, i pri kraju su nekih otežavajućih okolnosti koje su ih pratile. Niste nezadovoljni time kako napredujete, ali smatrate da je to još uvek daleko od onoga što zaslužujete. Odnos sa nadređenima će se tokom ove sedmice pogoršati i moguće je da će neki od vas doći čak do granice da se pokupe i odu iz firme u kojoj rade. Ne uključujte svoju impulsivnost i ishitrenost, već mozak. Očekivana usluga od strane kolege će verovatno izostati. Ne oslanjajte se na druge.

Novac

Vaši prilivi su prikazani kao potpuno stabilni u ovom periodu. Kod pojedinih Škorpija otvoriće se čak i mogućnosti za neke honorarne poslove koji bi im za kratko vreme doneli solidnu sumu novca. Sredinom nedelje uspećete da jedno neugodno dugovanje konačno skinete sebi sa vrata.

Zdravlje

Sportistima i rekreativcima naglašena je i dalje mogućnost za povrede, istezanja. Stariji pripadnici znaka sada mogu trpeti jače hronične tegobe.

STRELAC

*ALT

Hrana

Ulazak tranzitnog Marsa u vaš znak doneo je novu energiju, ali i nove apetite kod pripadnika vašeg znaka. Vašem organizmu je potreban oporavak, jedan dobar godišnji odmor, ali i što raznovrsnija hrana, sa akcentom na meso – i to junetinu, ali i velika količina svežih salata i povrća.

Ljubav

Emotivne veze i brakovi će dosta teško funkcionisati u ovom periodu. Na prvi pogled sve izgleda u redu, ali kod vas lično postoji jedno veliko nezadovoljstvo i potreba da na drugačiji način definišete svoje odnose. Smatrate da voljena osoba u nekim stvarima zaista preteruje i da je uzela previše sebi za pravo i jasno i glasno ćete na neke situacije staviti tačku. Posebno je drugi deo sedmice komplikovan po vas, jer se mogu javiti ozbiljnija razmimoilaženja, a kod nekih čak i mogućnosti da se odnos prekine ili makar „stavi na led“, pauzira. Tranzitni Mars u drugom delu sedmice ulazi u vaš znak i doneće vam jednu veliku energiju, ali u isto vreme i formu impulsivnosti i sklonosti ka presecanju nekih situacija koje su vam mučne. Slobodni Strelčevi će osetiti potrebu da jasnije izraze svoju naklonost ka osobi koja vam se dopada. Vrlo podsticajan period je pred vama, sve je otvoreno za flertovanje , avanturu, provod.

Posao

Mlad Mesec se dešava početkom sedmice u polju koje se vezuje za inostranstvo i Strelčevima baš kroz ovaj segment može doneti veliku šansu i ponudu za posao. Ovo doduše može biti prolaznog ili sezonskog karaktera, ali je itekako dobra prilika i može vam za kratko vreme napuniti džepove. Generalno – shvatate da je došlo vreme da na neke poslovne i partnerske odnose ili stavite tačku ili da ih prilagodite sebi. Više nećete želeti da trpite pritisak, a ukoliko ste u prethodnom periodu imali sukoba sa nadređenima, oni se sada mogu intenzivirati. Vreme je da neke ljude stavite na njihovo mesto.

Novac

Prva polovina sedmice obiluje mogućnostima za zaradu, čak i preko inostranstva. Generalno – ne stojite loše u ovom periodu, uspeli ste da smanjite neke troškove i polako dolazite u ravnotežu. Planirate neku veću kupovinu vezanu za kuću, ali ćete to prolongirati za narednu sedmicu.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka mogu osetiti pojačanje hroničnih tegoba. Mlađima mogući bolovi vezani za kičmu, naročito za lumbalni deo i noge.

JARAC

*ALT

Hrana

Iako niste neka velika izelica, i vrlo vodite računa o tome da imate uravnoteženu ishranu, tokom ove sedmice ćete češće nego inače posezati za slatkišima. Nećete moći da odolite voćnim tortama ili sladoledu ili makar obilnoj voćnoj salati sa puno šlaga.

Ljubav

Slobodni teško da u ovom periodu mogu pronaći osobu sa kojom bi želeli da ostanu. Ni vi više niste sigurni šta želite od ljubavi, znate samo da trenutno ne postoji niko ko vas suštinski, duboko dotiče i sa kim biste bili spremni da gradite pravu vezu. Možete na kratko obnoviti kontakt sa bivšim partnerom, ali ni ovo vam neće doneti potrebno zadovoljstvo. U suštini – kod vas su sada naglašene mogućnosti za avanturu, letnje flertovanje ili neke seksualne kombinacije, ali ništa više od toga. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku morate poraditi na svom odnosu sa voljenom osobom. Neke promene koje će se dogoditi početkom sedmice, mogu pozitivno delovati na vas dvoje, ali trebate pokušati da održite i na dalje dobru situaciju. Krajem sedmice može doći do neke forme povlačenja ili distanciranosti između vas i partnera.

Posao

Odličan odnos sa nadređenima i u prvom delu nedelje možete dobiti ponudu koja je baš po vašoj meri. Osećate se znatno bolje nego inčae, spremni da se istinski potrudite oko ove šanse koja vam je pružena. U drugom delu nedelje obratite pažnju na odnos sa kolegama, jer će tu doći do većih problema. Ukoliko vas neko stalno kritikuje i ometa u radu, umećete na pravi način da ga spustite na njegovo mesto. Ako radite sa strancima, očekujte u ovom periodu zastoj ili informacije koje vam ne idu na ruku. Moguće je da će se početak posla prolongirati ili da nećete biti zadovoljni odredbama ugovora koji vam je ponuđen.

Novac

Neki od vas će se u ovom periodu odlučiti za kredit ili za refinansiranje postojećih dugovanja. Imaćete par iznenadnih priliva početkom sedmice, a ni ostatak sedmice nije loš. U svakom slučaju, sada možete zatvoriti na više načina neka neizmirena dugovanja.

Zdravlje

Povremeno psihička nestabilnost, opterećenost i premor. Potrebno vam je da se distancirate od svih i uzmete više vremena za sebe.

VODOLIJA

*ALT

Hrana

I Vodolije će ove sedmice muku mučiti sa naglašenom potrebom za slatkišima. Iako ste sebi dali reč da nećete da pripremate nikakve torte niti kolače i da ćete pokušavati da sačuvate svoju liniju, ipak će slatka iskušenja biti prejaka.

Ljubav

Slobodne Vodolije će početkom sedmice doživeti baš onakvu formu zaljubljivanja koje one najviše vole – brzo, strasno, izluđujuće dobro! Neke situacije će se toliko naglo pokrenuti da nećete moći da se „opasuljite“ šta vas je snašlo. Moguć je ulazak u jaku seksualnu avanturu, ali je više nego izgledno da ćete se nakon par dana vi lično malo distancirati. Suviše vas sve ove situacije podsećaju na neka prošla dešavanja u kojima ste bili povređeni, da ćete biti primorani da zatvorite svoje srce i na kratko se povučete. Oni u emotivnim vezama i brakovima će sigurno uživati u prvom delu sedmice, jer ste vi i voljena osoba u potpunosti na istim talasnim dužinama i donosite zadovoljstvo i podsticajnu atmosferu jedno drugom. Odličan je trenutak da odete negde zajedno, pa makar to bilo i samo na par dana.

Posao

Ako imate privatni biznis ili radite za veću privatnu firmu – prva polovina nedelje vam donosi izuzetne mogućnosti za napredovanje ili ostvarenje na materijalnom planu. Takođe, oni koji rade sa strancima biće više nego zadovoljni načinom na koji se dogovori odvijaju. Odličan period za potragu za poslom onima koji su nezaposleni. Drugi deo sedmice donosi zategnut odnos sa nadređenima, po ko zna koji put se ponavljaju iste situacije. Vi i šefovi imate potpuno drugačija gledišta na neke stvari i teško je da ćete moći da dođete do kompromisa. Neko će morati da popusti, a nešto nisam sigurna da ste vi sada u fazonu prilagođavanja.

Novac

Ne samo da ćete biti zadovoljni svojom finansijskom situacijom, već postoje šanse i za neke neočekivane prilive, naročito u prvim danima sedmice. Kod pojedinih Vodolija naglašen je novac preko inostranstva. Troškovi će se blago povećati.

Zdravlje

Blaga nervoza u prvom delu sedmice. Mlađi pripadnici znaka su u boljoj poziciji, dok bi stariji trebali da češće proveravaju pritisak.

RIBE

*ALT

Hrana

Imaćete manjak slobodnog vremena, povremeno čak ni toliko da možete da sednete za sto i opustite se, uživajući u omiljenim jelima. Više ćete jesti „s nogu“, nekako brzinski, i opet se vraćati jurnjavi. Opuštanje u večernjim satima možete začiniti nekom poslasticom ili čašom rashlađenog vina.

Ljubav

Slobodnim Ribama ide jedno vrlo zanimljivo poznanstvo i dešavanja koja će se vrteti ili oko poslovnog segmenta ili preko društvenih mreža. Neko će vas na brzinu „dići“ i zainteresovati i sada samo od vas zavisi da li ćete biti spremni da ovu priču produbljujete. Doduše, evidentno je da sve može ostati samo na kratkotrajnom bljesku koji će brzo zgasnuti. Oni koji su u emotivnim vezama i na dalje nikako da sa voljenom osobom uspostave ravnotežu u odnosu. Taman su neke situacije krenule na bolje, da bi se druga strana ponovo distancirala i zatvorila u sebe. Više vam nije jasno u čemu je problem. Ribe u bračnim zajednicama su nezadovoljne partnerovom zajedljivošću i konstantnim primedbama na vaš račun. Pokušavate da primirite celu situaciju, ali je evidentno da je to sada jako teško moguće.

Posao

Mlad Mesec je početkom sedmice u vašem polju poslovnih obaveza i svakodnevice. Ovi dani vam sada mogu doneti jednu jako dobru ponudu, a moguće je da će neki od vas dobiti i informacije o unapređenju ili će vam biti ponuđena promena radnog mesta koja vam itekako ide na ruku. Ono čime niste zadovoljni su međuljudski odnosi, jer je kolegijalno okruženje prilično ustalasano i nekako ne uspevate da ostvarite dobar kontakt sa ljudima sa kojima radite. Može biti i jačih sukoba, a vi ćete neke situacije sa njihove strane shvatiti kao „podmetanja“ ili namerna usporavanja. Pokušajte da ne reagujete preterano i ishitreno.

Novac

Finansijski segment će vam biti jedan od prioriteta za sređivanje ove sedmice. Doro su vam postavljeni prilivi od povremenih i dodatnih poslova, ali su problem nagomilane obaveze koje ćete teško sada izmiriti u celosti.

Zdravlje

Vrlo dobra zdravstvena situacija ove sedmice. Potrudite se samo da nađete dovoljno vremena za odmor i dobar san.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare