Nedeljni horoskop za period od 26.09. do 02.10.2016.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ponedeljak, 26.09.2016.

00:00

Izvor: Super žena

Nedeljni horoskop za period od 26.09. do 02.10.2016.

Podeli:

OVAN

*ALT

Hrana

Ako ste planirali neku dijetu ili da napravite velike promene u načinu ishrane, ova sedmica je pravi momenat da započnete sa novim režimom. Generalno – veća potreba za žitaricama i mesom. Ono što biste trebali da izbegavate jesu industrijske mesne prerađevine.

Ljubav

U bračnim zajednicama dolazi do bolje komunikacije I odnosa sa partnerom, I pored trzavica koje su vas u velikoj meri pratile u prethodnom periodu. Oni koji su u emotivnim vezama sada mogu početi da razmišljaju I o ozbiljnijim promenama u vezi. Neki od vas su na korak od zajedničkog života ili ozvaničenja odnosa. Slobodni pripadnici znaka neće baš imati ljubavne prioritete – vama su trenutno na pameti neke druge stvari – naročito sve ono što je vezano za poslovni segment. Ipak, jako će vam prijati kontakt I susreti sa jednom osobom sa kojom se već neko vreme poznajete. Iako sve ono što se dešava deluje vrlo podsticajno I intenzivno na vas, malo je verovatno da ste sada spremni na dublji odnos. Evidentno je da neko pokušava da vas animira I osvoji, ali vi za sada uspešno odolevate ovim pokušajima.

Posao

Sve ono što se dešava u poslovnom segmentu daje vam veliku nadu da ćete uspeti da napravite značajne promene I dešavanja. Tranzit vašeg vladara kroz znak Jarca deje vam veliku usmerenost I volju za napredovanjem, kao I snagu I odlučnost da pokrenete pitanja koja su vam prioritetna. Ako ste nezaposleni, sada je vreme da se aktivnije bacite na potragu za poslom, jer možete očekivati lakša dešavanja I “otvorena vrata”. Neko će vam obećati veliku uslugu, ali je pitanje koliko će zaista biti u mogućnosti da ovo obećanje I ispuni. Čak I ako se to ne dogodi, nemojte biti razočarani. Šanse tek dolaze

Novac

Neke svoje ideje u ovom periodu možete realizovati, pa I naplatiti I to više nego što očekujete. Generalno, finansijski segment je u napredovanju I osećate se sigurnije I zadovoljnije.

Zdravlje

Nešto slabiji imunitet još uvek može mučiti starije pripadnike ovog znaka. Oni mlađi se polako “dižu” – jaka energija I solidno zdravlje.

BIK

*ALT

Hrana

Vaša vladarka u tranzitu kroz znak Škorpije koja itekako zna šta je “pravi zalogaj” definitivno vam donosi dobar apetit I želju da uživate u raznim đakonijama, ali I da se vi oprobate u spremanju raznovrsnih specijaliteta. Dobar apetit, jedino nemojte preterivati sa alkoholnim pićima.

Ljubav

Pred Bikovima stoje velike mogućnosti za promene u emotivnom segmentu. Sada možete napraviti preokrete u odnosu sa voljenom osobom I konačno vašu vezu povesti u jednom stabilnijem I odgovornijem pravcu. Budite svesni da dosta toga sada zavisi od vas, pa se preispitajte I pokušajte da dođete do određenih zaključaka – koliki je vaš deo krivice u problemima I šta vi lično možete napraviti da to promenite? Koliko god vam neke situacije izgledale komplikovano, možete ih tokom ove sedmice rešiti na lakši način nego što mislite. Oni koji su slobodni osećaju veliku strast I intenzivnu želju prema nekom. Lako je upustiti se u avanturu u seksualnu kombinaciju ili kratkotrajnu strast. Međutim, nisam sigurna koliko ste vi u ovom periodu otvoreni I spremni za nešto ozbiljnije od ovoga…

Posao

Čini vam se da vam dosta toga stoji na putu I da non stop morate da prevazilazite neke okolnosti I preskačete prepreke ka cilju. Malo vam je već muka od ovakvih situacija, ali trenutno nemate razloga za zabrinutost. I pored komplikovanosti I zahtevnosti, ako iole realno sagledate – shvatićete da napradujete, doduše lagano, ali nepokolebljivo. Bolji odnosi sa onima sa kojima radite I veća usmerenost na svakodnevne obaveze. Budite odgovorni prema zadacima koje vam daju šefovi. Ukoliko ste nezaposleni, možete dobiti obećanje ili će vam prijateljska usluga pomoći da dođete do željene pozicije.

Novac

I dalje ste nesigurni povodom nekih obaveza koje ste preuzeli na sebe, a moguće je I da jednoj osobi dugujete novac. Iako će vas to pomalo opterećivati, jedan deo problema možete skinuti sa vrata ove sedmice, jer su prilivi jači nego inače.

Zdravlje

Tranzit vaše vladarke Venere kroz Škorpiju može doneti probleme sa urogenitalnim traktom, a ako ste pripadnica lepšeg pola, savetuje vam se preventivni odlazak kod ginekologa.

BLIZANCI

*ALT

Hrana

Smatrate da ste se u prethodnom periodu nekako previše zavukli u kuću I non stop nešto grickali Ili gledali šta ćete da spremite. Potpuno ste u pravu. Pošto vam ova sedmica donosi bolje raspoloženje, manje se usmerite na jelo, a više na provod, izlazak, šetnju, rekreaciju.

Ljubav

Mlad Mesec u polju ljubavi defintivno vam donosi da stavite tačku na neka prošla emotivna iskustva. Doduše, moguće je da ćete u prvoj polovini sedmice još uvek pokušavati da neku bivšu priču “reanimirate”, ali čak da do neke obnove ovde I dođe, malo je verovatno da će ona duže trajati. U suštini, vama se otvaraju putevi za nove ljubavi, zato konačno zatvorite neka poglavlja. Ove sedmice možete upoznati jednu osobu, koja neće odmah ostaviti na vas veliki utisak, čak vas može nervirati, ali kako vreme bude prolazilo I vaša komunikacija jačala, možete shvatiti da je vrlo zanimljiva I interesantna. Oni u emotivnim vezama I brakovima neka prvih par dana ove nedelje malo “smanje doživljaj” kada je u pitanju komunikacija sa voljenom osobom. Nemojte bespotrebno stvarati tenziju.

Posao

Prvo bih skrenula pažnju onim Blizancima koji su nezaposleni. Pred vama je period većih mogućnosti za pronalaženje adekvatnog poslovnog angažmana I sada bi bio pravi momenat da se više aktivirate. Ako vam je neko obećao uslugu ili pomoć pri traženju posla, podsetite ovu osobu na dogovor. Generalno – polje komunikacije, dogovora, pokreta, kratkih putovanja je jako naglašeno tokom ovog perioda. Odličan je momenat za pokretanje nekih saradnji, jer ćete vi biti vrlo samouvereni, vrlo ubedljivi I ostavićete pravi utisak na sagovornika. Iako još uvek sve ne funkcioniše onako kako biste vi želeli, pomaci se vide.

Novac

Već od samog početka sedmice naći ćete način da zatvorite jednu finansijsku obavezu oko koje ste se nervirali. Vidite da ne funkcioniše baš sve tako loše – I prilivi su bolji u ovom periodu.

Zdravlje

I Blizanci sada mogu početi da osećaju tegobe sa urogenitalnim traktom. Stariji pripadnici znaka mogu imati još problema sa imunitetom, ali se mogu javiti I hronične tegobe vezane za kičmu.

RAK

*ALT

Hrana

Ove sedmice ne postoje šanse da pobegnete od dobrog zalogaja. A I ne verujem da ćete baš želeti da bežite, naprotiv – sa zadovoljstvom ćete se baciti na isprobavanje tuđih kulinarskih specijaliteta, a nećete žaliti ni da vi lično zasučete rukave I upustite se u spremanje raznoraznih đakonija.

Ljubav

Nemojte dizati dževu oko nekih problema u odnosu sa bračnim partnerom ili voljenom osobom početkom ove sedmice. I sami ste svesni da neke stvari preuveličavate, pa ne dramite, već realano sagledajte situaciju I postavite se korektno prema voljenoj osobi. U svakom slučaju, mlad Mesec u polju doma doneće vam od kraja ovog perioda bolje funkcionisanje sa dragim vam bićem. Za slobodne dobra vest – Venera u tranzitu kroz vaše polje ljubavi konačno počinje da “radi” za vas! Doneće vam da se do ušiju zaljubite I da osetite ogromnu količinu strasti, nešto za šta ste već mislili da vas nikad više u životu neće “strefiti”. Velika potreba da se suštinski povežete sa jednom osobom I evidentno je da oni odnosi koji budu započeti u ovoj nedelji imaju pred sobom ozbiljnost, stabilnost I dugo trajanje.

Posao

Nezaposleni će “stidljivo” početi da se aktiviraju I dap rave neke ozbiljnije planove za svoje pokretanje. Nemojte sedeti I čekati da vam nešto padne sa neba u krilo, jer su trenutno male šanse za tako nešto. Ako računate na tuđi uticaj ili podršku, to odmah otpišite. U se I u svoje kljuse. Generalno – zaposleni Rakovi su svesni da su njihove pozicije trenutno dosta stabilne. No, vi se ne zadovoljavate ovakvom situacijom I spremni ste da se angažujete u dodatnoj meri. Dobre vesti za vas – dolazite u kontakt sa bitnim I uticajnim ljudima koji vam mogu biti od velike pomoći I koristi na dalje.

Novac

Rakovi su u potpunosti zadovoljni svojim finansijskim prilivima. E sad, što se troškova tiče, oni pokazuju tendenciju da se “otimaju kontroli”, naročito oko ulaganja u dom ili privatni biznis….

Zdravlje

Oni koji imaju neke hronične tegobe, neka se sada usmere na njihovo rešavanje. Možete lako promeniti situaciju u svoju korist. Generalno – zdravstveni segment se poboljšava.

LAV

*ALT

Hrana

Lavovi će I u ovoj sedmici mučiti muke sa jačim apetitom. Šta da vam kažem, osim – potrudite se da vaša linija, na koju ste toliko ponosni, I ostane takva kakva jeste. Ako već ne možete da suzbijete apetit, onda – pravac na neku rekreaciju da potrošite sve te kalorije kojima ne možete da odolite….

Ljubav

Ako ste slobodni, ljubav vas hoće ove nedelje. Nemate razloga da oklevate I da se ustručavate kada je jedna osoba u pitanju – od samog početka sedmice krenite u napad! Nema te osobe koja vam može u ovom periodu odoleti, jer imate odličan nastup I priču. Moguće je da se sada pokrenu I neke bitne ljubavne priče koje mogu trajati I imati pravu vrednost za vas. Oni u emotivnim vezama I bračnim zajednicama napraviće pravu malu dramu početkom ove nedelje. Naravno, vi ste ubeđeni da ste sto posto u pravu, ali biste mogli da dva puta proverite pre nego što krenete da dižete dževu. U svakom slučaju, ovo će biti varijanta “tresla se gora, rodio se miš”, koja neće trajnije uznemiriti voljenu osobu. Ona je izgleda mi, I navikla da vi povremeno morate da pravite predstavu…..

Posao

Dragi Lavovi, Mars tokom ove sedmice ulazi u vaše polje poslovne svakodnevice, obaveza, odnosa sa kolegama. Njegova energija je svakako dvojaka, I zato se potrudite da iskoristite ono pozitivno, a to je – velika energija I posvećenost onome što radite, što vam svakako može doneti odlične šanse, ali I poštovanje I podršku od strane osoba sa kojima radite. Generalno – nedelja koja je pred vama, zbog mladog Meseca u polju komunikacije I dogovora, donosi vam izvrsne prilike da napravite značajne saradničke odnose. Ako ste nezaposleni – šta čekate? Vreme je da se bacite u potragu za poslom!

Novac

Pa….možda biste vi I bili zadovoljni svojim finansijskim segmentom, samo da ne trošite toliko koliko trošite….razmislite malo o tome, važi? Neki Lavovi sada mogu dobiti I prilično neprijatno podsećanje da neke svoje obaveze nisu izmirili….pa vi posle razbacujte pare na sitnice I gluposti…

Zdravlje

Dosta se bolje osećate nego u prethodnom periodu I pravi je trenutak da uradite neke značajne stvari za svoje zdravlje. Počnite da se bavite nekim sportom, ili makar uvedite svakodnevne šetnje.

DEVICA

*ALT

Hrana

Nadam se da ste u prethodnom periodu planirali da se ugojite pet kilograma. Niste!? Pa, ne znam šta bih vam onda rekla, osim – probušite kašiku. Bežite od slatkiša. Bežite od grickalica. Bežite od “usputnih zalogaja”. Ne dajte se namamiti kolačićima I slasnim zalogajčićima…..

Ljubav

Znam da je između vas I voljene osobe ili bračnog partnera jedan loš period. Ni sam početak ove sedmice neće biti baš obećavajuć, I možete biti prilično loše raspoloženi nekim ponašanjima osobe koju volite. Smatrate da druga strana preteruje I za divno čudo – potpuno ste u pravu. Dobro je što ćete vi umeti da se prilagodite I spustite loptu, I što će ovo biti samo kratkotrajna epizoda, posle koje vama I partneru slede neki daleko lepši I ispunjeniji dani. U suštini, posle nezgodnog početka, ova sedmica vam donosi samo dobro. Ako ste slobodni, eto vama sreće I radosti – u vaše polje ljubavi uplovljava tranzitni Mars I vreme je da mi se aktivirate I bacite “na posao”. Doduše, malo vas više sada drma strast I želja nego što ste mi zainteresovani za ljubav, ali polako – I to će doći na dnevni red, kada bude vreme….

Posao

Tokom ove sedmice imate mlad Mesec u vašem polju posla I novca I sigurno je da ćete dobiti jedan žestoko dobar poslovni period I prave šanse za napredovanje. U ovu nedelju ulazite u blagoj panici, jer smatrate da debelo kasnite po nekim pitanjima I moguće je da ćete se žestoko nervirati oko svake sitnice. No, brzo ćete shvatiti da ste malo preterano reagovali I možda preuveličali probleme, jer će se više nego brzo ove situacije razrešiti I to u vašu korist. Ove nedelje vam slede I značajni kontakti sa novim, ali I sa nekim bivšim poslovnim saradnicima koji žele obnovu saradnje sa vama. Odlično!

Novac

Veći troškovi početkom sedmice, ili ćete morati da isplatite dugovanje na koje će vas podsetiti. I pored ove kratkotrajne problematike, ostatak perioda je dobar I obiluje prilivima, naročito od dodatnih poslova.

Zdravlje

Oni koji imaju alergije ili pate od problema sa kožom, sada se mogu suočiti sa jačim problemima. Starija populacija neka obrati pažnju na imunitet I urogenitalni trakt.

VAGA

*ALT

Hrana

Znate kako Vojvođani kažu - “lepe pa debele”….A vi ćete drage moje Vage ove nedelje dobiti mogućnost da baš baš baš budete “lepe”…..Ko je rekao da ćete dobiti pet kilograma? Ja nisam….ali možda biste, samo možda….trebali da razmislite o tome koliko jedete I da poneki zalogaj I preskočite….

Ljubav

U bračnim zajednicama do polovine ove sedmice – bure I oluje. Kao da ćete jedva dočekati da bračni partner napravi neki potez, da biste mogli da zvocate do u beskonačnost. Dobro je što će druga strana biti u fazonu “pas laje, vetar nosi” pa ni neće obraćati mnogo pažnju na to što vi ne prestajete da prigovarate. Kada pregurate prvu polovinu nedelje, stvari će se ipak promeniti I doneti vam mirnije dane….U emotivnim vezama dosta su dobre situacije. Nemojte se opterećivati nekim razmišljanjima I pokušavati da izigravate detektiva – smatram da nemate razloga za zabrinutost što se vernosti voljene osobe tiče. Oni koji su slobodni na potpuno će drugačiji način početi da posmatraju osobe sa kojima dolaze u kontakt. Ne želite nešto površno I prolazno, sada ste spremni na ozbiljnije emotivne priče.

Posao

Mlad Mesec u vašem znaku, vaša vladarka u polju posla I novca….sve izgleda prilično obećavajuće. A tako će I biti. Istina je da vam možda brzina dešavanja ne ide na ruku I da biste vi želeli da se sve odvija mnogo intenzivnije, ali sada morate biti spremni I na čekanje. U suštini, velike promene se dešavaju u vašem poslovnom segmentu I one vam svakako idu na ruku. Pratite dešavanja I budite spremni da iskoristite svoje prilike, kojih će definitivno biti. Ove nedelje vam idu I značajna poznanstva sa ljudima od moći I uticaja, koji će vam biti na dalje od velike pomoći. Stvarajte čvrste konekcije, trebaće vam.

Novac

Kada su prilivi u pitanju, vi stet u više nego dobri. Zaista nemate razloga da se požalite. Još kada biste naučili da nešto od tog novca zadržite za sebe ili ostavite u neki štek – a ne da sve potrošite – to bi bilo još bolje…

Zdravlje

Možete donekle popraviti svoj imunitet, ali ste I dalje jako podložni virusnim infekcijama I sezonskim prehladama. Mogu se javiti I problemi sa urogenitalnim traktom.

ŠKORPIJA

*ALT

Hrana

Odlično ste raspoloženi. I zato jedete. U vašem životu sada preovladava sreća I ispunjenost. I zato vam je apetit odličan. Prosto vam dođe da budete malo nesrećni, jer jedino tada preskačete obroke. Sada ne samo da ih ne preskačete, nego ste ih udvostručili….baš je ta sreća dobra za vašu liniju, zar ne?

Ljubav

Vaš vladar Mars tokom ove sedmice ulazi u znak Jarca I mesto svoje egzaltacije I najjačeg uticaja I ispoljavanja. Obzirom da imate I mlad Mesec u polju podsvesti, evidentno je da će se vaše ponašanje prema osobama koje vam se dopadaju promeniti. Sada ćete čekati pravi momenat da napravite neke značajne promene u svom emotivnom životu. Kod slobodnih će se ovo odraziti kroz porast broja udvarača, ali I kroz vašu spremnost da se prepustite dešavanjima I date priliku onima koji se “motaju” oko vas. U emotivnim vezama doći će do velike potrebe da se stvari između vas I partnera raščiste. Neke situacije se već suviše dugo ponavljaju, a vi ste ćutali I nadali se da će se preokreti dogoditi. Sada shvatate da je vreme da se “uhvatite ukoštac” sa problemima I rešite ih jednom za svagda.

Posao

I sami znate da je za vama dobar poslovni period. Možda ste zabrinuti kako će se situacije odvijati na dalje, ali smatram da ne postoji ni jedan razlog za vašu brigu. Ne samo da sada možete održati postojeće stanje, već možete napraviti velike promene I pokret u poslovnom segmentu. Imate ogromne šanse za uspeh, jer će vam se od samog početka sedmice otvoriti prilike o kojima ne treba previše razmišljati – zgrabite ih obema rukama! Oni koji su nezaposleni, nemaju više nikakve izgovore – pred vama su mogućnosti za značajne dogovore I pregovore sa potencijalnim poslodavcima. Nećete uspeti samo ako ne pokušate!

Novac

Ono što ste se zadužili, morate otplatiti I vratiti. I to vi I sami znate. Svesna sam da već dugo izlazite iz problema, ali sada se tim problemima već nazire kraj. Prilivi su vam dobri, samo polako napred….

Zdravlje

Konačno izlazite iz perioda smanjenog imuniteta, I Škorpije će od drugog dela sedmice doživeti veliko energetsko dizanje. Oprez starijim pripadnicima znaka – obratite više pažnje na kičmu.

STRELAC

*ALT

Hrana

Iako vam je apetit kao u pregladnelog vuka, nekako uspevate da kilažu držite pod kontrolom. Najviše iz razloga što se trudite da slatkiše zamenite makar delimično voćem, I što izbegavate masnu I tešku hranu. Da vam nije lako, nije. Pomoglo bi vam I da se više bavite rekreacijom….

Ljubav

Venera šeta kroz znak Škorpije I vaše polje tajni, I baš bi bilo dobro da ne upadnete u iskušenje za nekim švrljanjima I flertovanjima tokom ovog perioda. Vi I partner ste taman počeli da ponovo izgrađujete poverenje I malo ste se smirili I stabilizovali – nemojte sada zabrljati….Generalno – sa voljenom osobom je sada dosta bolji odnos nego u prethodnom periodu, I vreme je da se uozbiljite I počnete da razmišljate I o nekim zajedničkim planovima. Oni koji su slobodni će biti više nego zainteresovani za jednu osobu koju od ranije znaju, ali sa kojom nisu uspevali da se u prethodnom periodu više povežu. Ona se sada više usmerava prema vama I šalje vam jasne signale. I poslovni segment Strelčevima može donositi zanimljive prilike, mada biste trebali da izbegavate dublje povezivanje sa osobama koje su zauzete.

Posao

Mlad Mesec u polju prijatelja, šansi, prilika, usluga od drugih ljudi donosi Strelčevima novu poslovnu fazu, u kojoj će imati mnogo više predispozicija da ostvare jake kontakte I povežu se sa značajnim ljudima. Takođe, I tranzitni Mars ulazi u vaše polje posla I novca, donoseći neverovatnu količinu energije I veliku usmerenost ka napretku. Pred vama je odličan poslovni period, u kome ćete moći da prezentujete svoje ideje, da ostvarite komunikaciju sa saradnicima I napravite nova poslovna partnerstva. Ako ste nezaposleni – vreme je da se bacite u ozbiljniju potragu za radnim mestom…

Novac

Ako imate neko dugovanje, novac koji vam je potreban će stići neočekivano, ili ćete ga dobiti kroz pozajmicu od strane prijatelja. Generalno – sledi vam lagano popravljanje finansijskog segmenta.

Zdravlje

Imunitet vam još uvek nije jača strana, I često ćete osećati padove energije I biti u varijanti da se osećate kao da ćete se svaki čas prehladiti, razboleti. Starijima su moguće hronične tegobe.

JARAC

*ALT

Hrana

Ulazak tranzitnog Marsa u vaše polje ličnosti neće vam doneti povećanje apetita, ali ćete se vi “dići” kada je raspoloženje u pitanju I biti odgovorniji prema sebi. Nećete više preskakati obroke, iako će oni I na dalje biti dosta jednolični I kao da ćete više jesti iz navike, nego uživati u obrocima…

Ljubav

Tranzitna Venera u vašem polju prijatelja može vam u ovom periodu “vratiti” jednu komunikaciju sa osobom koja vam je nekada bila vrlo privlačna I zanimljiva. Mars u vašem polju ličnosti sada vam daje više odlučnosti, više energije I angažovanosti, pa ćete lakše sklapati I nova poznanstva. Vreme je da neke svoje tuge ostavite za sobom I da se okrenete životnim radostima I ljubavi. Ne ustručavajte se da pokažete zainteresovanost, prepustite se dešavanjima – lepe stvari su ispred vas! U emotivnim vezama I brakovima vi lako prelazite preko nekih nesavršenosti u odnosu sa voljenom osobom. Svesni ste da ne želite I nemate nameru da pravite neke dublje raskole, pa ćete drugoj strani prepuštati da vodi odlučujuću reč, bez obzira na to da li mislite da je u pravu ili ne. Samo želite svoj mir I stabilnost.

Posao

Ove sedmice očekuje vas mlad Mesec u polju karijere, pozicije, koji svakako otvara pred vama period sa velikim šansama za napredovanje, rast I prosperitet. Obzirom na ulazak tranzitnog Marsa u vaše polje ličnosti, dobićete potrebnu snagu I energiju I da napravite te bitne preokrete koje toliko dugo iščekujete. Promene kojima se nadate sada će se u većoj meri pokrenuti I Jarčeve očekuje realizacija projekata oko kojih su bili angažovani u prethodnom periodu. Dobro je vreme I za nezaposlene pripadnike znaka, jer ostavljate dobar utisak na sagovornika, pa će razgovori sa potencijalnim poslodavcima biti više nego dobri.

Novac

Merkajte šanse oko sebe, jer će se pred vama u ovoj nedelji otvoriti mogućnosti za dodatno angažovanje I jače prilive sa te strane. Generalno – poboljšanje finansijskog segmenta.

Zdravlje

Ulazak Marsa u vaš znak deluje dvojako – istina je da će vam dati veću energiju I snagu, ali sada možete biti podložni I virusnim infekcijama praćenim temperaturom. Morate obratiti više pažnje na sebe, jačajte imunitet.

VODOLIJA

*ALT

Hrana

U ovoj nedelji imate apetit za tri osobe. I to tri gladne osobe. U suštini, jasno vam je šta pokušavam da vam kažem – stvarno bi bilo više nego dobro ako biste povremeno kontrolisali šta I koliko jedete. Ili se makar više posvetili rekreaciji I fizičkim aktivnostima….

Ljubav

Tranzitni Mars tokom ove sedmice ulazi u vaše polje tajni. Hm….ako imate partnera baš bi bilo fino da budete dobri I da se ne upuštate u neke prolazne avanturice, pa čak ni u flertovanja….Zašto? Pa zato što se sve ono što se bude dešavalo može vrlo lako oteti kontroli – Vodolije se sada mogu preko ušiju zaljubiti u nekog tajnog udvarača, a vi znate I sami kakvi ste kada “poludite” – u potpunosti gubite kontrolu nad sobom I postojeći partner može početi vrlo brzo da sumnja u vas. Najbolja vam je varijanta da se usmerite na voljenu osobu I da pokušate da stabilizujete svoju vezu. Nemojte posle da kažete da vas nisam upozorila – problema neće biti sada, ali u nekom skorijem narednom periodu – hoće. Oni koji su slobodni su se aktivirali što se osvajanja tiče. Prilike za zabavu su svuda oko vas, pa izvolite – angažujte se.

Posao

Mlad Mesec u vašem polju inostranstva, ekspanzije, planova – otvoriće pred Vodolijama jedan jako bitan poslovni period, kada ćete imati više nego dovoljno mogućnosti da proširite svoje poslovanje I napredujete, kao I da ostvarite pomake prema stranim firmama I inostranstvu. Neki od vas će, zbog Marsa u polju tajni, krenuti I sa razmišljanjima o promeni postojećeg posla, ili će početi sa pregovorima sa drugim firmama. Generalno – vreme vam je da se aktivnije bacite na ono što toliko želite, jer će realizacija vrlo brzo uslediti. Mogućnosti za dodatne poslovne angažmane su vrlo jake.

Novac

Ako radite sa strancima, očekujte povećane prilive tokom ovog perioda. Generalno – finansijskim segmentom ste dosta zadovoljni, mada još uvek vučete dugovanja koja polako otplaćujete….

Zdravlje

Istina je da je vaš zdravstveni segment dosta bolji nego u prethodnom periodu, ali to još uvek ne znači da možete da se opustite. I na dalje ćete imati blažih problema sa imunitetom….

RIBE

*ALT

Hrana

Konačno ćete moći da “povučete ručnu kočnicu” kada je hrana I apetit u pitanju. I vi sami ste shvatili da vam višak kilograma samo smeta I da je vreme da budete odgovorniji prema sebi. Pravi je način da pokušate sa hrono dijetom. Neka je sa srećom!

Ljubav

Ribe koje su u emotivnim vezama I brakovima u procesu su promena sa voljenom osobom. Neki problemi moraju biti rešeni, vi I partner se morate postaviti otvorenije jedno prema drugom, I konačno razgovarati o tome – kako unaprediti odnos? Naravno, prvo morate videti postoji li obostrana želja I volja za stabilizacijom. U suštini – sada se mogu napraviti značajniji iskoraci na bolje. Niko ne kaže da će to biti lagano, ali malo po malo – vas dvoje ćete stići do svog mira….Neki od slobodnih pripadnika znaka I dalje pokušavaju da obnove kontakt sa bivšim partnerom. Do toga će tokom ove sedmice I doći I vas dvoje ćete konačno dobiti priliku da razgovarate iskreno. Šta će biti dalje, veliko je pitanje, I zavisiće uglavnom od predispozicija u vašim natalnim kartama. Generalno – slobodne Ribe trenutno ne očekuju neke posebne promene statusa. Malo ćete se “uzdići” preko segmenta prijatelja ili preko društvenih mreža, ali ništa se spektakularno tu neće dogoditi….

Posao

Mlad Mesec je tokom ove sedmice u vašem polju promena, a vladar polja posla I novca Mars, ulazi u znak Jarca I mesto svoje egzaltacije. Očigledno je da je pred Ribama period kada će konačno ti pomaci na bolje u poslovnom segmentu moći da krenu. Promene kojima ste se nadali I očekivali ih, će polako početi da zaživljavaju u ovoj nedelji – slede vam konkretniji dogovori sa poslovnim saradnicima, ali I poboljšanje odnosa sa kolegama I partnerima. Oni koji su nezaposleni, dobiće priliku da se obraduju – neka ponuda iz prethodnog perioda će ponovo postati aktivna I dati vam odličnu šansu za zaposlenje.

Novac

Vaše su finansije bile jako destabilizovane u prethodnom periodu, I trebaće vremena da se oporavite. Samo polako – novčani prilivi su bolji od ovog perioda. Izaći ćete vi na zelenu granu….

Zdravlje

Duži vremenski period Ribe imaju problema I sa fizičkim zdravljem, ali I sa psihičkom opterećenošću. Ova nedelja će doneti “presek” I lagano pokretanje ka izlasku iz krize….

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare