Nedeljni horoskop za period od 07.11. do 13.11.2016.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ponedeljak, 07.11.2016.

00:00

Izvor: Super žena

Nedeljni horoskop za period od 07.11. do 13.11.2016.

Podeli:

OVAN

*ALT

Hrana

Da li je to krenulo vreme Slava ili mi se čini? Pošto se vidi da ćete imati velike aktivnosti što se prijateljskog segmenta tiče – da ćete provoditi vreme okruženi pozitivnim ljudima I biti itekako raspoloženi za dobar zalogaj. Umerenost kada je alkohol u pitanju je neophodna!

Ljubav

U kontaktu sa emotivnom osobom potrebno je da unesete više optimizma I dobrog raspoloženja. Vrlo često ćete početkom sedmice biti povučeni u sebe, pa će partner misliti da nešto krijete ili da se distancirate od njega. Ako vas nešto opterećuje I muči – ne prenosite to u svoje emotivne relacije. Vaš vladar Mars prelazi u drugom delu sedmice u znak Vodolije I vaše polje prijatelja, društvenih mreža, polje slobode. Ako ste usamljeni, poželećete više da izlazite, više da budete u kontaktu sa drugima, a I vaše aktivnosti na društvenim mrežama će se znatno pojačati. Ako već postoji osoba koja vam se dopada, sada ćete biti spremni da se više otvorite prema njoj I da pokrenete komunikaciju u većoj meri. Oni koji su “mladi I ludi” sada imaju velike mogućnosti za neobavezne kontakte I avanturu.

Posao

Neki poslovni projekti ili obaveze donose vam opterećenje I iziskuju od vas veliki napor. U suštini – poslovni segment se usporio, dosta toga se odvija teško I pored vašeg velikog strpljenja I istrajnosti. Jedva ćete čekati da završite sa nekim poslovima I skinete ih sa dnevnog reda. Odnos sa saradnicima I kolegama je promenljiv – u jednom trenutku imate dobru komunikaciju, u drugom dolazi do zabuna I konfuzije. Od drugog dela sedmice dolazi do većih aktivnosti sa vaše strane. Dobijate informacije koje su vam važne I neophodne da nastavite sa svojim planovima. Bolje ćete funkcionisati.

Novac

Iako bi neke investicije mogle izgledati kao prilično unosne I lako isplative, sada nije vreme da ulažete veće sume novca. Naplata potraživanja je nešto manja, a ako vam neko duguje novac – gledaće na svaki način da prolongira vraćanje. Promenljivo.

Zdravlje

Ako imate problema sa pritiskom, sa kardio vaskularnim sistemom, a još ste pripadnik starije generacije Ovnova – kontrolišite se redovno I koristite prepisane terapije od strane lekara.

BIK

*ALT

Hrana

Ako ste od onih koji “lutaju” I pokušavaju da pronađu neki režim ishrane koji bi u isto vreme bio zdrav, ali I doveo do željene težine, sada je pravo vreme da se bacite na posao I istraživanje. Poslušajte saveta, ali I iskustva prijatelja.

Ljubav

Sa emotivnim partnerom nekako teško dolazite do usaglašavanja ovih dana. Nisu to neke velike svađe ili razmimoilaženja, jednostavno – teško vam je da se složite I dogovorite oko bilo kog važnijeg pitanja. Čini vam se da voljena osoba suviše gleda sebe, a zanemaruje interese veze I vas dvoje kao para. Imaćete svojih preispitivanja I sumnji, ali ćete se truditi da održite dobru komunikaciju. Slobodni pripadnici ovog znaka se mogu upustiti u odnos koji na prvi pogled nema veliku perspektivu. I pored razlika koje će biti teško prevazići, uvučeni ste u vezu kojoj ne možete da odolite. Velika strast I intenzitet. Nećete želeti da razmišljate o tome šta budućnost donosi. Oni Bikovi koji još uvek nisu preboleli emotivnu prošlost, sada će početi intenzivnije da razmišljaju o bivšem emotivnom partneru I da pokušavaju da obnove kontakt.

Posao

Odličan je momenat za pokretanje poslovnih saradnji, a rezultate ćete videti vrlo brzo. U suštini, sve ono što ste u prethodnom periodu uložili u poslovni segment, sada počinje da vam se vraća. I odnos sa kolegama će biti lakše dovesti u normal, pošto sada razmišljate na isti način I spremniji ste da se prilagodite jedni drugima. Potrudite se da do kraja radne nedelje obavite sve ono što imate od obaveza koje ste do sada zapostavljali, jer ulazite u period značajnijih dešavanja sa mnogo manje vremena nego do sada. Ukoliko ste nezaposleni – stoji šansa preko prijatelja. Pokušajte I vi sami da se aktivirate.

Novac

Novac vam velikom brzinom izlazi iz džepova, a prilivi su ili proređeni, ili stižu sa zakašnjenjem. Potrebno je da napravite dobru preraspodelu prihoda.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je sada uglavnom stabilna. Postoje samo predispozicije za slabije prehlade I probleme sa grlom.

BLIZANCI

*ALT

Hrana

Bićete u ovoj nedelji skloni nešto težoj, masnijoj, začinjenijoj hrani. Prijaju vam intenzivni ukusi, naročito ljuto I pikantno, a to se neće pozitivno odraziti na rad vašeg probavnog sistema. Pokušajte da makar jedan dan sedmično budete na nekoj vrsti posta – samo voće, povrće I žitarice od celog zrna.

Ljubav

Ako ste vi I emotivni partner u prethodnom periodu sredili sve svoje nesuglasice, sada možete početi I sa ozbiljnijim razmišljanjima o budućnosti veze. Neki od vas se u ovom periodu mogu odlučiti za početak zajedničkog života. U odnosima koji su još uvek na klimavim nogama, u prvom delu nedelje može doći do kriza, za čije rešavanje će biti potrebno obostrano veliko razumevanje. Na svu sreću pa ćete već za vikend imati “mirno more”. Ako ste slobodni pripadnik znaka, ulazite u period koji će svakako biti ispunjen jakim dešavanjima na emotivnom planu. Veće društvene aktivnosti, više izlazaka I druženja sa prijateljima, a kroz sve ovo će se provlačiti nova I zanimljiva poznanstva. Lako ćete flertovati, a neki od vas bi mogli I da se upuste u neobavezne ili povremene priče I avanture.

Posao

Odličan je period da proširite svoje poslovanje ako ste privatni preduzetnik. Doći ćete u kontakt sa ozbiljnim ljudima sa kojima možete ostvariti jake I podsticajne saradnje. Generalno – stoji vam velika količina obaveza, pa će povremeno postojati tenzija u radnom okruženju, zbog pritiska na vas da se posao završi na vreme. Iz tog razloga I odnos sa kolegama može biti s vremena na vreme napet, ali bez većih posledica na vaš odnos. Nekima od vas se polako otvaraju prilike za kontakte sa strancima, ili čak odlazak na poslovno putovanje van zemlje. Bićete zadovoljni postignutim rezultatima.

Novac

U finansijskom segmentu troškovi su znatnije povećani. Neki od vas će se u ovoj nedelji okrenuti ka dodatnim poslovnim angažmanima, ne bi li popunili kućni budžet.

Zdravlje

Zdravstveno promenljiva situacija u ovoj nedelji. Prehlade, virusne infekcije – doduše, sve prolaznog I kratkotrajnog karaktera.

RAK

*ALT

Hrana

Vrlo često ćete u ovom periodu biti u prilici da provedete svoje vreme okruženi prijateljima I dragim osobama. U takvom okruženju, I sami znate, zalogaji su uvek najslađi, pa nije ni čudo što će se vaš apetit popraviti. Ne samo to – I vi ćete često imati podsticaj da za svoje ukućane pripremite đakonije u kojima oni uživaju I vole ih. Isto kao I vi….

Ljubav

Vesti o prinovama mogu doneti pozitivno uzbuđenje I radost u pojedinim bračnim zajednicama. U ovom je periodu odnos sa partnerom prilično dobar, vas dvoje ste povezani jače nego ranije, a I strast, ta okosnica svakog dobrog odnosa – ponovo je probuđena I u svojoj punoj snazi. Ako je bilo nekih nesuglasica, one se sada lako mogu prevazići. Parovima koji su u dužim emotivnim vezama stoje mogućnosti da ozakone svoju vezu I uđu u brak, ili makar pokrenu planove ovog tipa. Ako ste slobodni – sleduje vam mnogo bogatiji društveni život, mnogo uzbuđenja I pozitivnih dešavanja. Ne samo da se sada otvaraju mogućnosti da uđete I u po koju avanturu, već se neke od veza započetih u ovom periodu mogu vremenom pretvoriti I u ozbiljan I trajan odnos. I vama trenutno vladaju strasti.

Posao

Sam početak poslovne nedelje može biti malo nestabilan. Na neke okolnosti možete uticati I njih ćete vrlo brzo promeniti u svoju korist. Za ono što je trenutno nerešivo – moraćete da sačekate drugi deo novembra meseca ili da pokušate da sredite stvari preko osoba koje vam duguju neku uslugu. Ako planirate da pokrenete privatni biznis, imaćete nešto više petljancije oko dozvola ili papirologije. U svakom slučaju – bolje je da u ovakav tip posla ne ulazite sami, već kroz partnerstvo. Mnogima od vas ponudiće se mogućnost dodatnog poslovnog angažmana koji svakako trebate prihvatiti.

Novac

Polje banaka aktivira se tokom ove nedelje, pa ako vam je potreban kredit – možete početi da razmišljate u ovom pravcu. Iako su prilivi u ovom periodu nešto bolji, još uvek vam dosta dugovanja “stoji nad glavom”.

Zdravlje

Kod starije populacije još uvek će se provlačiti problemi koji se vezuju za pritisak I krvne sudove. Mlađim Rakovima je potrebno mnogo više odmora I opuštanja.

LAV

*ALT

Hrana

U ovoj nedelji smanjuje se nivo stresa kod vas, pa više nećete jesti iz nervoze. Ipak, trebaće vam vremena da se vratite u svoj ustaljeni režim ishrane. Nekima od vas je potrebno da smanje kilažu, a u svakom slučaju – vašem organizmu je neophodna detoksikacija.

Ljubav

Vi I emotivni ili bračni partner ste u ovoj nedelji u velikoj meri usmereni jedno na drugo. Ipak, sada je teško održati korektan odnos, jer ste oboje nervozni I često dolazi do trzavica, koje doduše neće ugroziti vaš odnos, ali će ostaviti neku formu napetosti. Ne dozvolite da se u vaš odnos uvuče distanca, potrudite se više jedno oko drugog. Drugi deo nedelje može doneti porast strasti, što će svakako vrlo pozitivno delovati na oboje. Ako ste usamljeni, trenutno imate potpuno druge prioritete, a ljubav stavljate na poslednje mesto. Ovo je naročito evidentno kod onih koji su u nekom skorijem prethodnom periodu prekinuli duži emotivni odnos. Doduše, neke od vas jedna osoba preko poslovnog segmenta može privući, ali nećete imati nameru da žurite. Pustićete da se komunikacija odvija polako I postepeno.

Posao

Možda emotivni segment I nije najbolji u ovom periodu, ali barem u poslovnom možete da pokrenete stvari u nekom pozitivnijem pravcu. Oni koji se bave privatnim biznisom imaju šansu da prošire poslovanje u većoj meri I sklope dogovore I saradnje pod vrlo povoljnim okolnostima. Ako čekate neke važne papire ili informacije, oni će svakako u ovoj nedelji I stići, ali će konačna realizacija onoga što vam je bitno ostati za narednu sedmicu. Neke stvari u poslovnom segmentu sada idu kroz sporost ili težinu, ali to ne znači da trebate da odustanete od njih. Nekima od vas biće ponuđena promena radnog mesta.

Novac

Pojačani su troškovi u ovom periodu, naročito oni vezani za dom I porodicu. Neke obaveze ćete uspeti da izmirite na vreme, dok ćete druge morati da prolongirate. Nešto slabiji novčani prilivi.

Zdravlje

Kod mlađih Lavova – dosta dobra zdravstvena situacija. Stariji pripadnici znaka mogu imati tegobe hroničnog tipa.

DEVICA

*ALT

Hrana

Vreme je kada se češće uživa u hrani, naročito kada je domaća atmosfera u pitanju. Doduše, vi niste nešto “ješni”, ali ćete želeti da od svega po malo probate. To je sada I najbolji način za vas – umerenost će vam doneti da se dobro osećate, ali I dobro izgledate.

Ljubav

Ako ste usamljeni pripadnik znaka, trenutno ste vrlo uzdržani kada je bilo šta što se vezuje za emocije u pitanju. Povučeni ste iz društvenih dešavanja, ne trudite se da upoznajete nove ljude, čak ste smanjili I aktivnosti na društvenim mrežama. Povremeno komunicirate sa najboljim prijateljima I to je to….U vaše polje ljubavi na samom kraju sedmice ulazi planeta Venera – čini mi se da se pozornica za prava dešavanja kod vas tek priprema…..Oko emotivnog partnea se zaista trudite “punom parom”. Posvećujete mu svoje vreme I svoju pažnju I ne može se poreći da vas jako “bode u mozak” to što imate osećaj da druga strana nešto krije od vas. Ovo je možda samo vaš “trip” jer ste trenutno malo nesigurni, ali ako već imate nedoumice ovog tipa – možda je bolje da od voljene osobe zatražite objašnjenje.

Posao

Pred vama je nedelja sa jakim dešavanjima. Mnogo aktivnosti, mnogo poslovnih obaveza, a povremeno ćete imati dosta kratke rokove. Na sve ovo – očekujte pravu lavinu komunikacije, kontakata, dogovora, susreta. Neki od vas će često putovati, a ova kratka putovanja mogu vam oduzeti I vreme I energiju. Iako sve ovo zvuči kao vrlo naporno, trenutno imate dosta energije, a svakako ne trebate da propuštate prilike koje će vam se ukazati. Ako ste nezaposleni – možete dobiti interesantne informacije ili ponudu za posao. Ako želite da se dodatno angažujete – I za to su vam sada otvorene više nego dobre šanse.

Novac

Iako ćete smatrati da je došao trenutak da možete da se opustite po pitanju finansija, jedan veći trošak na kraju nedelje može vam doneti zabrinutost.

Zdravlje

Ove sedmice tranzitni Mars ulazi u vaše polje zdravlja. Vreme je da povedete više računa o svom imunitetu. Postoji sklonost ka većem odlivu energije, iscrpljivanje. Potrebno je da se odmarate I nađete vreme za sebe.

VAGA

*ALT

Hrana

U drugom delu sedmice vaša vladarka Venera ulazi u polje doma I porodice. Sigurna sam da se mnogima od vas približavaju Slave, ili neki drugi razlozi za okupljanje sa bliskim ljudima, ali I za uživanje u raznovrsnim zalogajima.

Ljubav

Tranzitni Mars, nosilac velike energije, ali I planeta koja donosi tenziju I sukobe, izlazi iz vašeg polja doma tokom ove sedmice. Ako je u vašim bračnim relacijama bilo sukoba u prethodnom periodu, sada ćete mnogo lakše dolaziti do kompromisa I rešenja. Neki od vas će početi da razmišljaju I o prinovama. U dužim vezama sada je lako rešiti bilo kakav nesporazum između vas I voljene osobe – ako već ne možete da se složite u razgovoru, u spavaćoj sobi sigurno hoćete. Naglašena strast. Slobodne Vage definitivno nisu usamljene. Okruženi ste prijateljima, društvom, tu su I izlasci I jak društveni život. Ipak, koliko god vas je ranije privlačila avantura, sada trenutno niste u tom “fazonu”. Spremni ste da sačekate neke prave stvari I pravu osobu. Ove sedmice nećete imati nekih većih emotivnih prilika.

Posao

Vage su već neki duži period izuzetno aktivne u poslvonom segmentu. Taj trend će se nastaviti I tokom ove sedmice I verujem da će neki od vas vrlo poželeti da imaju više vremena da se odmore. Ipak, I pored velikog obima obaveza, sve ćete uspevati da završite u dogovorenim rokovima. Dobro je što više nema tolikih napetosti između vas I kolega, pa ćete makar u ovom segmentu moći da budete mirni. Neki od vas će poželeti veću samostalnost I počeće da razmišljaju o privatnom biznisu. Nemojte u ovakve aktivnosti sada ulaziti sami, potreban vam je partner ili makar savetodavac.

Novac

Novčani prilivi su stabilni, a vi biste mogli da ih iskoristite na pravi način. To svakako ne znači da trebate da povećate trošenje, već da se odgovorno postavite prema dugovanjima I obavezama.

Zdravlje

Situacija u zdravstvenom segmentu je više nego dobra kod mlađih pripadnika znaka. Starija populacija – krajem nedelje moguća reuma.

ŠKORPIJA

*ALT

Hrana

Kako god okrenuli – u dužem vremenskom periodu ne možete “pobeći” od dobrog zalogaja, pa će se takva situacija nastaviti I sada. Svesni ste vi da biste određene namirnice trebali da “preskočite”, ali sada jednostavno teško odolevate iskušenjima….

Ljubav

Vladar vašeg znaka Mars ulazi u Vodoliju tokom ove sedmice. Koliko je ovaj aspekt donekle nepovoljan za one koji su u bračnim zajednicama, jer donosi lošu energiju u polje doma, toliko je dobar za slobodne Škorpije, koje sada mogu da malo sebi “daju oduška”. No, hajdemo redom – parovi ulaze u period kada je potrebno da oba partnera ulože veliku energiju u usklađivanje, kompromis. Jačajte ono što vas spaja, a ne ono što vam uvek donosi nesuglasice I probleme. Ako budete odgovorni prema odnosu, ovaj period ćete iskoristiti samo na pozitivan način I dodatno izgraditi svoje emotivne relacije. Međutim, ako krenete sa svađama I raspravama, pitanje je koliko ćete dugo “potrajati”. Slobodne Škorpije, ostavite tugu I žal za prošlošću ili nekim propuštenim šansama iza sebe I okrenite se lepšoj strani života. Pred vama se otvara vreme velikih društvenih aktivnosti, sklapanja novih poznanstava, jedan podsticajan I živ period!

Posao

Vi ste već izvesno vreme u dosta dobrom poslovnom periodu, koji donosi mnogo prilika I šansi da prosperirate. To ne znači da vam je lako, naprotiv, vidi se vaša velika posvećenost I trud, ali bar zznate zbog čega radite I zašto ste toliko posvećeni. Pozitivne promene su sada svuda oko vas I neke Škorpije će itekako imati priliku da povuku prave poslovne poteze. Vaša energija jača, ali je morate koristiti na konstruktivan način. Ne smete u ovoj nedelji funkcionisati ishitreno I kroz impulsivnost, jer tako možete pokvariti svoje poslovne prilike. Ako povremeno bude tenzija u kolegijalnom okruženju, savet za vas je da se ne uplićete u njih I da ne provocirate svojim izjavama one sa kojima blisko sarađujete.

Novac

Venera je sve do kraja radne nedelje u vašem polju posla I novca, nemilice vam donoseći šanse da profitirate. Koristite ovo pozitivno vreme I rešavajte se dugovanja I zaostalih obaveza.

Zdravlje

U narednom periodu je potrebno da smanjite nivo stresa. Pokušajte da pronađete dovoljno vremena za odmor, za relaksaciju, za fizičke vežbe I kretanje.

STRELAC

*ALT

Hrana

Sve dok se Venera, planeta koja vuče na uživanje I hedonizam “mota” oko vašeg znaka – sve do tada ćete imati problem sa održavanjem kilaže, jer nećete moći da odolite mirisu I ukusu hrane koju volite. Šta da vam kažem, osim – onda više kretanja. Trošite te kalorije….

Ljubav

Kod usamljenih pripadnika znaka, naročito kod onih koji još uvek nisu raskinuli svoju povezanost sa prošlošću, može doći do obnove komunikacije sa bivšim partnerom. Ove situacije su naročito aktuelne oko vikenda I čak mogu doneti susret sa starom ljubavlju. U kom pravcu bi dešavanja išla na dalje, zavisi od mnogo faktora, ali suština je – postoji velika mogućnost da dobijete još jednu šansu….Oni koji nemaju nameru da se okreću ka prošlosti nastaviće I dalje u starom “fazonu” – provod, zabava I neobavezni kontakti. Pa ko šta voli – nek izvoli. U emotivnim I bračnim vezama neophodno je da vi I partner otvorite karte I kažete jedno drugom šta imate. Evidentno je da određeni problemi postoje, samo što su oni u većem broju slučajeva lako rešivi. Nećete ni znati ako ne probate. Ako je u pitanju ljubomora ili sumnja, neophodno je da ovakve misli presečete u korenu, pre nego što naprave veći problem u vezi.

Posao

Pozitivne promene koje su polako otpočele u prethodnom periodu sada već uzimaju maha I Strelčevi će uglavnom biti zadovoljni dešavanjima u poslovnom segmentu tokom ove sedmice. Vaše polje komunikacije I kontakata biće jako aktivirano ulaskom tranzitnog Marsa u drugom delu nedelje, što će vam doneti bolju saradnju I dogovore sa drugima, kao I lakše ostvarivanje vaših ciljeva. Ovo su dobre predispozicije I za one koji su nezaposleni, kao I za Strelčeve koji žele dodatno da zarade preko nekih dopunskih poslovnih angažmana. Privatni poslovi kreću uzlaznom linijom. Možete malo da se opustite.

Novac

Iako je poslovni segment u znatnoj meri krenuo na bolje, novčana situacija nije toliko stabilna. Još je potrebno vremena da biste se u ovom segmentu u potpunosti oporavili.

Zdravlje

Stariji Strelčevi mogu biti podložni hroničnim tegobama, ali I imati smanjen imunitet. Kod mlađih pripadnika znaka –trenutno dosta dobra situacija.

JARAC

*ALT

Hrana

Još uvek ste dosta statični, više vremena provodite kod kuće, a samim tim I mnogo češće posežete za hranom. Doduše, bolji zalogaj je sada nekima od vas neophodan I da bi ojačali svoj imunitet. U svakom slučaju – postoji predispozicija da se malo ugojite..

Ljubav

Ne može se poreći da oni koji su slobodni u ovom periodu na neki način beže od ljubavi ili imaju potpuno drugačije prioritete od emotivnog segmenta. No, isto tako se vidi da u vašoj blizini postoji osoba kojoj ste itekako “zapali za oko”. Jednim delom ste vi toga svesni, I nije da ste nezainteresovani, ali puštate da situacija trenutno stoji tako kako jeste. Moguće je da se ništa konkretnije neće izdešavati tokom ove nedelje, mada za vikend stoje neke blage šanse da “popustite” I dozvolite sebi ljubavni susret. Oni koji su u emotivnim vezama ili brakovima još uvek nisu izašli iz kriznog perioda. Iako između vas dvoje trenutno nema niti rasprava niti nekih naročitih razmimoilaženja, ipak ne postoji ni bliskost ni pravo razumevanje. Neophodno je da se više okrenete jedno prema drugom da biste mogli da nastavite kao par dalje….

Posao

U prvom delu nedelje – ista meta, isto rastojanje. U prevodu – ništa se podsticajno ne dešava I povremeno imate utisak da situacija u poslovnom segmentu prosto mili. Ništa od onoga što želite da pokrenete I realizujete ne ide u onom pravcu u kojem biste vi želeli. Ne padajte u daun, od drugog dela nedelje tranzitni Mars ulazi u vaše polje posla I novca I svakako će doneti mnogo podsticajniju energiju. Neke stvari ćete moći mnogo lakše da pokrenete, a videćete I sami da će vam se otvoriti mnogo povoljniji uslovi na trenutnom poslu. Doduše, neki od vas će ozbiljno početi da razmišljaju o tome da je vreme da “preseku” I svoju karijeru nastave na nekom drugom mestu…

Novac

Iako će se neki pomaci u poslovnom segmentu dogoditi, još uvek po pitanju finansija nećete moći da kažete da ste iole zadovoljni. Prilivi su neredovni I ne uspevaju da pokriju vaše potrebe.

Zdravlje

Sve do pred kraj nedelje neki od vas mogu u većoj meri osećati pad imuniteta. Od ulaska Venere u vaš znak za vikend, process oporavka lagano počinje.

VODOLIJA

*ALT

Hrana

Tokom ove sedmice tranzitni Mars ulazi u vaše polje ličnosti. Da se ne lažemo – ovo neće doprineti da vi smanjite količinu hrane koju konzumirate u ovom periodu, ali će zato doneti mnogo veću želju za pokretom. Pa da makar trošite te kalorije I skidate kilogramčiće…..

Ljubav

Slobodne Vodolije su čekale da im se dogodi ljubav. U tom čekanju prođe vam vreme, a one prave osobe ni od korova. Pošto tranzitni Mars ulazi u vaš znak, vi ćete lepo odlučiti da stvari uzmete u svoje ruke I bacićete se u akciju. Ovo označava da ćete postati izuzetno društveno aktivni, da ćete često izlaziti I družiti se I uživati u svakom momentu. Takođe, dobićete priliku za mnogobrojna poznanstva, pa sam sigurna da će neka od tih novih osoba moći da vam zagolica misli I srce. Pa neka je sa srećom! U emotivnim I bračnim odnosima može doći do blažeg zastoja ili neke forme krize. Potrebno je da stvari rešavate na miran način I da se ne uplićete u kojekakve rasprave I svađe, jer to definitivno neće doprineti da se stvari srede. U suštini, oboje malo preuveličavate situaciju. Sve se do vikenda može srediti.

Posao

Do polovine nedelje imaćete osećaj da u nekim poslovnim situacijama kao da nosite kamen oko vrata. Opterećenje definitivno stoji I samo je potrebno da se izborite sa okolnostima I pritiskom koji je sada na vama. Neki poslovni projekti će se konačno završiti u ovom periodu, I to oni koji su vam donosili veliko otežanje, I konačno ćete moći malo da odahnete. U drugom delu sedmice, kada Mars uđe u vaše polje ličnosti, dinamika I aktivnosti će se pojačati. U suštini, idete ka nekim mnogo podsticajnijim, jačim dešavanjima koja će vam u narednom periodu otvoriti velike šanse za poslovni proboj.

Novac

Neki veći dugovi vas sada mogu opteretiti, ali ako “zagusti” uvek možete potražiti podršku od strane prijatelja ili nekog od članova porodice. Bolji finansijski prilivi vam stoje u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Promenljiv imunitet. Lako prehlade, lako viroze praćene visokom temperaturom. Kod starijih pripadnika znaka – tegobe sa kičmom I pritiskom.

RIBE

*ALT

Hrana

Dosta dobro uspevate da održite balans po pitanju ishrane. Ipak, znate I sami – kada se nervirate ili ste pod pritiskom, nekoj vrsti stresa ili pak u daunu, vi lako posežete za hranom. U tom smislu – nešto jači apetit u drugom delu nedelje.

Ljubav

U vašim emotivnim relacijama nikako da se vi I partner na duže vreme usaglasite. Taman počnete da sređujete odnos, pa se opet vratite u period komplikovanih I tenzičnih dešavanja. U suštini, sve se ovo može srediti ukoliko ste oboje spremni na kompromis I na otvoren razgovor jedno s drugim. Problem je samo u tome što oboje to izbegavate, kruto se držeći svojih stavova. Nemojte dozvoliti da sve ono što ste izgradili trudom I posvećenošću u prethodnom periodu, sada opet bude ugroženo. Ukoliko ste slobodni, ono što prvo upada u oči jeste mogućnost obnove kontakta sa bivšim emotivnim partnerom. U kom pravcu će ove situacije ići, sada je teško odrediti, ali postoje dobre predispozicije da se ova komunikacija I nastavi….pa I preraste u nešto više. Ukoliko nemate briga zvanih “bivša ljubav” – bićete okrenuti svojim prijateljima, a definitivno ćete pojačati izlaske I društvene aktivnosti.

Posao

Nastavlja se period kada su obaveze povećane, a poslovni segment zahteva od vas veliku angažovanost, posvećenost I pažnju. Povremeno imate osećaj da vam šefovi “dišu za vratom” I nadgledaju svaki vaš potez, spremni da vas kritikuju I za najmanju grešku. To je možda vaša perspektiva, dok sa druge strane – evidentno je da oni koji su vam nadređeni imaju mnogo poverenja u vas I izuzetno cene vaš rad. Ono što vam sada ide u prilog jeste poboljšanje međuljudskih odnosa u neposrednom okruženju. Taman da možete koliko toliko da se opustite dok radite. Pravi rezultati I podsticajan period ubrzo dolaze za vas.

Novac

Iako se finansijska situacija u znatnoj meri poboljšala, vi se I dalje osećate nesigurno. Moguće je da je to zbog nekih dugovanja koja nikako ne uspevate da rešite. Samo polako…

Zdravlje

Ulazak Marsa u polje podsvesti u drugom delu sedmice može vam doneti pojačanu nervozu I stress. Potrebno je da naučite da olakšate sebi – bavite se fizičkom aktivnošću, ali u isto vreme – nađite dovoljno vremena za odmor I opuštanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare