Nedeljni horoskop za period od 2.10. do 8.10.2017.

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Nedelja, 01.10.2017.

23:58

Izvor: B92

Nedeljni horoskop za period od 2.10. do 8.10.2017.

Podeli:

Ovan

*ALT

Hrana

Dosta nervozni dani su pred vama. Hranom ne možete otkloniti probleme, ali možete pomoći svom organizmu da se na lakši način izbori sa njima. Jedite povrće sa puno minerala i vitamina, kao što su spanać, tikvice, patlidžan, slatki krompir. Pomoći će i čaj od koprive ili matičnjaka.

Ljubav

U emotivnim vezama i brakovima kod Ovnova je i dalje prilično nepovoljna situacija. I vi i partner ste dosta angažovani oko nekih obaveza, pomalo premoreni i nervozni zbog svega što se oko vas dešava i kao da nivo tolerancije ni ne postoji. Oboje ćete zamerati jedno drugom svaku, pa čak i najmanju sitnicu, što će kod nekih dovoditi do rasprava, a kod drugih do udaljavanja, ćutanja, distanciranja. S druge strane, kao da i vi i voljena osoba bolje funkcionišete sa nekim drugim ljudima, pa ćete češće tražiti njihovo društvo, što će opet dovoditi ka sumnji i ljubomori. Pravo vrzino kolo. Što se slobodnih Ovnova tiče, vi ćete upoznati osobu koja je vrlo zanimljiva i duhovita i koja će vas osvojiti na prvi pogled. No, ako ne budete pronašli pravi način da joj priđete, sve će ostati samo na nivou povremene komunikacije.

Posao

Imate podršku od strane Plutona kada je poslovni segment u pitanju, ali u isto vreme i kvadrat od strane Saturna koji vas koči. U prevodu – verovatno ćete funkcionisati kao na klackalici – u jednom momentu ćete lako rešavati ili pokretati sve ono što je vezano za poslovni segment, dok ćete već u drugom biti suočeni sa okolnostima i preprekama koje ne možete prevazići. Nešto lošiji odnosi sa nadređenima, koji će od vas zahtevati da promenite pristup obavezama ili svoj način rada. Budite prilagodljiviji.

Novac

Iako su prilivi proređeni, ipak ne možete reći da ste bez novca. Ono što predstavlja problem jesu obaveze, koje vas sada već ozbiljno pritiskaju. Nije vreme za pozajmice i uzimanje kredita.

Zdravlje

Em je vaše raspoloženje promenljivo, pa samim tim i način funkcionisanja i nivo energije, em će vas svaki čas sustizati neke manje, ali neugodne zdravstvene tegobe. Kod starijih – sve što je vezano za kičmu.

Bik

*ALT

Hrana

U ovom periodu možete sebe ograničiti po pitanju nekih namirnica koje izuzetno volite, ali koje evidentno ne prijaju vašem organizmu (ili što se varenja ili što se kilograma tiče). Za bolji rad creva uzimajte probiotik jogurte sa smanjenim procentom masti.

Ljubav

I vaša vladarka Venera i planeta vladar partnerskih odnosa Mars, već su u vrlo ozbiljnom kvadratu sa Saturnom. I vi i voljena osoba kao da ste zarobljeni u nekim situacijama iz kojih niti možete pronaći pravi izlaz, niti nalazite adekvatno rešenja. Oboje kao da se vrtite u krugu međusobnih optuživanja i kritikovanja, u suštini – ne radeći ništa ili pak jako malo da biste istinski i poboljšali situaciju. Možete napraviti neke dogovore, ali je pitanje da li ćete uspeti i da ih održite. Da bi vam bilo jasno – niko drugi ne može da reši vaše probleme, samo vas dvoje. Zato ne odustajte odmah na prvim preprekama i posvetite se više nalaženju kompromisa. Slobodni Bikovi su jako privučeni nekim – kod vas se javlja prosto opsesivna želja da ovu osobu osvojite. Sve će ići previše sporo za vaš ukus, ali ne odustajte.

Posao

Što se tiče vašeg odnosa prema poslu i obavezama – stvarno vam se nema šta zameriti. Maksimalno ste posvećeni, trudite se da sve bude na svom mestu i da sve završite u dogovoreno vreme. No, ovo ne znači da su pred vama mirni dani. I vi ćete se dosta stresirati da bi sve bilo „taman kako valja“, ali nerviraće vas i drugi koji kao da ne primećuju vaš trud i skloni su da vam bez pravog razloga, prebacuju ili vas vraćaju na početak. Smetaće vam i to što ne vidite bilo kakve konkretnije pomake u svojim planovima.

Novac

Vaši finansijski prilivi jesu redovni i stabilni u ovoj nedelji, ali to ne znači da ste vi zadovoljni trenutnom situacijom. Odliv novca i troškovi su jednostavno – preveliki.

Zdravlje

Stariji Bikovi imaće problema sa cirkulacijom, sa krvnim sudovima, ali i sa varenjem, glavoboljama i bolovima u vratnom delu. Kod mlađih – potrebne su promene u životnim navikama.

Blizanci

*ALT

Hrana

Što se navika po pitanju ishrane tiče, i niste toliko loši u ovoj nedelji. Jedino što bih vam preporučila jeste da nakon 19 časova ne konzumirate tešku hranu (najbolje bi bilo da ne jedete uopšte nakon tog vremena), jer ćete imati problem sa varenjem, pa samim tim i nemirnu noć.

Ljubav

Vi i voljena osoba ili bračni partner na prvi pogled ne delujete toliko loše. Vidi se da postoji neka usklađenost i spremnost na kompromis. Međutim, bojim se da je to samo površinski, u suštini – i kod vas i kod partnera postoji veliko unutrašnje nezadovoljstvo koje u ovom trenutku potiskujete i kao da ne želite da se bavite problemima. Bar ne onim pravim. Rešavaćete ono što je nebitno, a za one prave razgovore i suštinske promene, nećete ni jedno ni drugo imati niti želje niti volje. U bračnim zajednicama će ipak povremeno dolaziti do burnih rasprava, koje će se završavati obično na taj način što ćete se oboje povući i ostaviti razgovor „za neki drugi put“. Slobodnim Blizancima se pojavljuje neko ko ih jako intrigira i zaista možete ostvariti jedan zanimljiv odnos, a vrlo brzo i ulazak u emotivnu priču.

Posao

Komunikacija sa onima koji su vam poslovno važni će svakako biti u zastoju, koliko god se vi trudili da se prilagodite sagovornicima i da napravite kompromise. Uglavnom ćete ostvarivati male pomake uz mnogo angažovanja, ali sada je situacija takva, pa joj se prilagodite. U ovom periodu bi bilo dobro da završite sa obavezama koje već dugo vučete, jer već previše toga ostavljate nedovršeno ili za „neki drugi put“. Ako pravite nove dogovore, iako sve izgleda da je u redu, ipak proverite sve stavke pre potpisa.

Novac

Iako ćete finansijski proći dosta solidno u ovoj sedmici, neka potraživanja nećete uspeti da naplatite. Moraćete i vi da neka plaćanja odložite za naredni period.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka bi svakako trebali da odu na kontrolu kod lekara, jer je moguće da će njihova terapija morati da bude promenjena. Kod mlađih – problemi sa kožom. Uzimajte više tečnosti.

Rak

*ALT

Hrana

Ove nedelje lako ćete otići u preterivanje, ne samo kada je hrana u pitanju, već i alkohol, kafa...kao da ćete se „truditi“ da svoj organizam opteretite štetnim namirnicama i navikama. Uzimajte više tečnosti, čajeva, voćnih napitaka, šejkova. Ne preskačite obroke i ne zamenjujte ih grickalicama.

Ljubav

Izuzetno nestabilna nedelja je pred Rakovima koji su u emotivnim vezama i brakovima. i vi ćete biti u nekom čudnom raspoloženju, čas ćete osećati veliku potrebu za slobodom, čas ćete biti isključivi, nervozni, pa je veliko pitanje u kom će pravcu vaše reakcije ići. Ove sedmice imamo pun Mesec (vladar vašeg znaka) u znaku Ovna, što vam donosi jedan jak impuls, a kod nekih i potrebu da preseku sa nekim situacijama u svojim partnerstvima....ili čak sa samim odnosom. Pre nego što uradite nešto, zbog čega se možete pokajati, dobro razmislite šta je zaista ono što želite. Ukoliko ste usamljeni, evidentno je da se jedna osoba pojavila i baš vas „prodrmala“. Iako ovde postoji komunikacija i susreti, nekako mi se čini da se sve odvija suviše sporo. Možda to i treba tako, ne požurujte ništa i pustite da vreme da svoj sud....

Posao

Pun Mesec u vašem polju karijere govori da će doći do nekih, pomalo napetih situacija, u poslovnom segmentu. Pokušajte da u ovoj nedelji kontrolišete svoje reakcije, jer one mogu biti prenagljene i ishitrene. Imate osećaj da vas okolnosti, ali i neki ljudi, sputavaju u onome što želite i da vas namerno zaustavljaju ili vam ne daju prave informacije. Ako hoćete najbolje za sebe, pokušajte da se prilagodite datim okolnostima. Odnos sa nadređenima je napet, ali bi valjalo da poštujete one koji su iznad vas.

Novac

Imaćete solidne prilike za zaradu tokom ove sedmice. Ipak, nije vreme niti za neka veća trošenja, niti za ulaganja, čak ni ako je privatni posao u pitanju. Sačekajte neki mirniji trenutak.

Zdravlje

Moguće su sportske povrede, ali i padovi, istegnuća, istezanja mišića. I dalje stoji potreba da budete oprezni u saobraćaju, bilo da ste vozač ili pešak. Ne obraćate pažnju, suviše ste zamišljeni i rastrojeni.

Lav

*ALT

Hrana

Nešto ste „njanjavi“ tokom ove nedelje, pa je potrebno da malo pojačate hranu, ali ne slatkišima, pecivima, premasnim i prezačinjenim namirnicama. Jedite ribu, bilo rečnu ili morsku, jedite banane, orašaste plodove, bobičasto voće – ovo je dobra hrana za popravljanje raspoloženja i energiju.

Ljubav

Sunce, vaš vladar, ide ka dobrom aspektu sa Saturnom, planetom koja vlada partnerskim odnosima. U prevodu – imate super predispozicije da u ovoj nedelji ostvarite veći sklad sa dragim vam bićem. E sad, jedno su predispozicije a drugo dešavanja na terenu....jel da? Problem je u tome što vi možete partneru da se smeškate i da se pravite da je sve u redu, dok sa druge strane – imate vi njemu ohoho toga da zamerite i sve to u vama onako baš lepo krčka....a vi ste non stop na klackalici da li da mu saspete sve u lice ili da prećutite....Šta ćete vi lično da uradite, ja ne znam. Ja ću u svakom slučaju glasati za to da vatru u sebi smirujete, a ne raspirujete. Slobodni Lavovi – vama se baš dopada jedna osoba koja vas čas hladi, čas greje. Nemate pojma na čemu ste. Malo se nervirate, malo uživate u dešavanjima.

Posao

Ono što bi bilo odlično jeste da se ne uplićete ni u kakve spletke, ogovaranja, tajne dogovore, muljanja i tako to....jer ćete na taj način samo gubiti svoje vreme, a realno gledano – ništa time nećete postići. Umesto što se bakćete nebitnim stvarima, lepo se vi usmerite na dogovore koji su vam važni. Vaš vladar je u znaku Vage, znaku partnerstava – okrenite se postojećim saradnjama, poboljšajte ih. Takođe, pokrenite razgovore sa potencijalnim novim poslovnim partnerima. Mogu se pokrenuti neke fine priče.

Novac

Što se finansija tiče, e tu je nešto zapelo. Ili su prilivi neredovni, kasne, nema ih....ili ste se vi tako lepo upleli u gomilu troškova i dugovanja, da ne znate na koju ćete stranu pre.

Zdravlje

Sunce u znaku Vage je slabo, i generalno gledano – ovo vam je onako, tmuljav zdravstveni period. Ne mora biti nekih posebnih tegoba, dovoljno je da se vi osećate da niste baš „svoji“.

Devica

*ALT

Hrana

Planete u vašem znaku u kvadratu su sa Saturnom, pa u ovom periodu morate da se trudite da ne preskačete obroke zbog manjka vremena i da pokušate da se držite dobrih životnih navika koje ste pokrenuli. Uvek odvojite dovoljno vremena za kvalitetan obrok, koji će vam doneti energiju.

Ljubav

Đe je ba zapelo? – pitaće se Device koje su u emotivnim vezama ili bračnim zajednicama. Vi i voljena osoba ste se nešto zakočili, umrtvili, postali ste previše statični i realno gledano – ništa se podsticajno ne dešava u ovom periodu. Možda ovaj period možete iskoristiti da zajednički predahnete i odmorite se, da malo uživate u zajedničkim trenucima....No, ne mogu da poreknem da će se neki od vas „lomiti“ da li da budu malo nevaljali, da rade nešto „sa strane“ ili će pak početi intenzivno da razmišljaju o jednoj osobi iz svoje prošlosti. Ne mogu da vam kažem ništa na ovo osim – vaš je život, vaša partnerstva, radite ono što mislite da je najbolje....A slobodne Device „ključaju“. I to bukvalno. Neko vas je tako, suštinski uznemirio i probudio da prosto ne znate gde „bijete“. Ima tu itekako šansi da se aktiviraju neki strasni momenti....

Posao

Saturn vas jednim delom koči kada je poslovni segment u pitanju, ali ne date se vi baš tako lako. Naći ćete vi i načina i puteva (možda i stranputica) da dođete do onoga što želite i što ste isplanirali. Mozak vam radi, uključili ste onaj vaš najpraktičniji deo na maksimum, a u ovom periodu vam pomaže i to što možete da se prilagodite i da svakome priđete baš na pravi način. U nekim dužim saradnjama i partnerskim odnosima ćete funkcionisati odlično, za novitete – potrudite se i biće to sve u redu.

Novac

Umete da napravite pare, ali umete i da ih potrošite, i to više nego što ste ih napravili. Sve vam je jasno – povucite malo ručnu kočnicu i ne pravite problem bez problema.

Zdravlje

Starije Device je baš onako „steglo“ sa svih strana. Hronični problemi su vas napali, pa je vreme za posetu čika doktoru....Kod mlađih – sem stomačnog dela, možete imati tegoba i sa kičmom...

Vaga

*ALT

Hrana

Izbegavajte pretešku i premasnu hranu, jer će vas ona činiti umornima i nadutima, samo ćete kunjati i mrzeće vas da se pomerite s mesta. Potrebni su vam laki obroci, ali vam je potrebno i više tečnosti. Uzimajte čajeve, naročito od korena maslačka i kukuruzne svile, peršuna i koprive.

Ljubav

Vi blistate i sijate, kao da ste u svom najboljem raspoloženju, plenite osmehom....na prvi pogled, odlično ste. Prosto se nameće pomisao da u vašim emotivnim i bračnim vezama sve funkcioniše „kao pod konac“. No, ispod ove slatke i uglacane površine, postoje problemi i to suštinski. Imate vi svojih nedoumica i blokada, ali ste svesni i da je kod voljene osobe ista situacija. U ovom periodu možda i ne možete uraditi mnogo toga da biste popravili stvari, ali sada je više bitno da ne uradite nešto što bi ih moglo pogoršati. Zato, pokušajte da sa voljenom osobom funkcionišete kao i do sada, i čekajte neki otvoreniji momenat za razgovor. Slobodne Vage je pritisnuo kvadrat od strane Saturna i čini im se da nikako da dođu do ljubavnog zadovoljstva. Sada funkcioniše samo prošlost i odnosi sa zauzetima....

Posao

Stoji da su vam neke situacije u poslovnom segmentu nedefinisane, da postoji velika neizvesnost, da ćete čak povremeno razmišljati da vas neki ljudi namerno koče i sputavaju.....Ipak, sve ovo bismo pre mogli da pripišemo okolnostima koje su vas sada malo zablokirale i usporile, ali one neće trajati večno. Potisnite svoje strahove, jer sada to možete, i onima sa kojima radite i sarađujte dajte onaj najbolji deo sebe. Budite pokretač, budite inicijator, budite kreativni, zablistajte onako kao što vi to znate!

Novac

Zarada nema, pa ima. Prilivi su se proredili, ili imate veliki problem sa naplatom potraživanja. A dugovanja vam lepo stoje nad glavom....samo polako, korak po korak, rešićete vi ovo....

Zdravlje

Starije Vage će da kijaju, da kašlju, da šmrckaju. Stisnuće ih i neke hronične tegobe, pa bi bilo fino da prošetate do lekara i proverite kako možete pomoći sebi.

Škorpija

*ALT

Hrana

E, kad vas spopadnu neki zdravstveni problemi ili kada se budete osećali kao izduvan balon, setićete se da ne preskačete doručak, da ne jedete samo jednom dnevno u večernjim satima....i da brza hrana i slatkiši nisu obroci....

Ljubav

Saturn je svojim kvadratnim zagrljajem stegao i vašeg vladara Marsa, i vladarku partnerskih odnosa Veneru. U prevodu – voljena osoba i vi se držite zajedno, ali vam je poprilično teško da funkcionišete na dnevnoj bazi. Ima u vašem odnosu u ovom periodu dosta i nezadovoljstva, i nerešenih problema, i nedefinisanih situacija....ima i nesigurnosti i povremenih obostranih zajedljivih komentara i opaski. No, vas dvoje kao da funkcionišete u fazonu – teško nam je zajedno, ali ne možemo jedno bez drugog. Ako već vidite da je situacija takva kakva je, pokušajte da doprinesete poboljšanju – više se usmerite na potrebe druge osobe, ne sopstvene. Pokušajte da se više međusobno razumete....Slobodne Škorpije – motate se oko nekih osoba, a ni sami ne znate da li želite ili ne želite da ih osvojite...

Posao

Svidelo vam se to ili ne – u ovoj nedelji ne možete pokrenuti ništa na brzinu. Tempo dešavanja je takav kakav je i sigurna sam da je za vaš ukus prespor, ali trenutno ne možete uraditi ništa sem da se prilagodite i čekate svoj momenat. Vi jeste na dobrom putu, i sigurna sam da negde to i sami shvatate, pa zato istrajte i dalje dok se situacije ne otvore same od sebe. A hoće, to je više nego sigurno. U nekim poslovnim partnerstvima će ipak doći do pomaka na bolje, pa će vam biti lakše i bićete mirniji.

Novac

Pitaćete se ko vam je i zašto zatvorio sve slavine kada su prilivi u pitanju. Nije to baš tako drastično, ali totalno ćete se uzvrpoljiti, jer ćete imati problema sa rešavanjem zaostalih obaveza.

Zdravlje

Sve što je hronično, aktiviraće se. Sve ono što ste zapustili i o čemu niste vodili računa kada je zdravlje u pitanju, doći će na dnevni red. Vreme je da se pozabavite sobom.

Strelac

*ALT

Hrana

Jednim delom ste vi svesni da vaš način života i ishrane umnogome utiče i na to kako izgledate, ali još više na to kako se osećate. Govorite sebi da je vreme da se dovedete u red, ali nikako da to zaista otpočnete. Ovo vam je odlična sedmica, iskoristite je i donesite neke zdrave odluke.

Ljubav

Ovo je baš lepa nedelja da se naprave neki kompromisi u vašim emotivnim vezama i brakovima. I Jupiter, planeta koja vlada vašim znakom, i Merkur, planeta vladar partnerstava, nalaze se zajedno u Vagi, znaku koji može doneti harmoniju i balans. Koristite ove dane da proglasite primirje i da zajedničkim snagama krenete da rešavate ono što vam je do sada predstavljalo problem ili vas kočilo. Ne sporim da vam i dalje stoje velika otežanja, da ćete i vi i partner povremeno imati svojih uspona i padova, ali to ne bi trebalo da vas zaustavi da pokušavate i dalje. Ako ništa drugo, oboma bi vam odgovaralo da imate par mirnih i normalnih dana..za promenu.Slobodni Strelčevi se vrlo čudno ponašaju prema osobama koje im se dopadaju.Mislim da vaša simpatija nema pojma šta vi u stvari hoćete – da je osvojite, ili oterate od sebe?

Posao

Ova vam je sedmica naporna u smislu obaveza – zaista ih ima previše i postoji veliki problem kako da se organizujete da biste sve mogli da završite na vreme. Iako će vam biti potrebno dosta truda, ipak ste u periodu kada možete maksimalno korektno i odgovorno sve postići. Doduše, to ne znači da nećete imati probleme sa onima sa kojima radite – sigurno je da će vam pojedinci zvocati, pridikovati, pokušavati da vas uče pameti. Ne obraćajte pažnju na njih. Ono što je do vas uradite i ne dozvolite distrakcije.

Novac

Taman pokrijete neke troškove ili platite neke zaostale obaveze, kad evo nečeg novog što morate regulisati, i to što pre. Prilivi su vam solidni, ali se vidi da je odliv novca vrlo veliki....

Zdravlje

Kod starijih Strelčeva – cirkulacija, pritisak, kičma, jetra, žuč. Kod mlađih pripadnika ovog znaka – nervoza, lođa ishrana, nekretanje.

Jarac

*ALT

Hrana

U periodu ste kada biste mogli istinski da uživate u hrani, da se malo opustite i date sebi na volju. Ipak, postoji u vama kočnica koja kao da vam kaže – ovo ne može...ili - sad bi bilo dosta. I vi ste skloni da je poslušate i prekinete onda kada je najslađe....

Ljubav

Ako vi lično budete korektni i okej, i u vašim emotivnim i bračnim vezama će sve funkcionisati kako treba. U prevodu – super vam je, ne kvarite. Ako baš hoćete da kvarite, a vi onda budite povremeno u onim svojim najgorim izdanjima – pravite se najpametniji, držite predavanja, kritikujte, zakerajte, durite se, ćutite ili budite teški kao crna zemlja ....samo ne znam šta će vam sve to i šta ćete tačno time postići, osim što ćete unositi nestabilnost u nešto što funkcioniše kako valja. Umesto toga – pravac u spavaću sobu i tamo unesite više živosti i aktivnosti, to vam je mnogo bolja varijanta. Ukoliko ste slobodni, nešto vam se nudi na dlanu, ali vi baš to ne biste. Vi biste ono što beži od vas i što vas neće....Osim toga, opet ste upali u trip prošlosti. Aman, prebolite više tu neku osobu i nastavite dalje....

Posao

Pred vama je jedna dobra poslovna nedelja. Neće sve baš ići kao po loju, ali ćete dosta toga uspeti da rešite i pokrenete. Ono što je do sada kočilo, pokazuje tendenciju da koči i dalje, ali ne odustajte – i ove priče ćete pokrenuti, i to vrlo brzo. Neki vam se dogovori i nove poslovne prilike nude, pa saslušajte šta ovi ljudi imaju da vam kažu. Ukoliko ste nezaposleni, i pored odbijanja i sporosti, nemojte odustati od potrage za boljim radnim mestom. Ne pristajte na bilo šta, šanse za posao će se otvoriti.

Novac

Redovni prilivi su takvi kakvi su, ali ima šanse i za dodatne tokom ove sedmice. Sa novcem koji imate raspolažite pametno, jer sada možete zatvoriti neke veće obaveze koje vas opterećuju.

Zdravlje

Kod starijih Jarčeva biće problema sa hroničnim bolestima, naročito ako se one vezuju za cirkulaciju, kičmu, pokretljivost. Mlađi bi mogli da urade analizu krvi, moguće je da imate manjak gvožđa.

Vodolija

*ALT

Hrana

Vi ove nedelje funkcionišete u fazonu – očas posla nabacite koje kilce....ali očas posla to isto kilce i skinete. U prevodu – stalno ćete varirati, ali ta variranja neće biti drastična. Savet – uvedite nešto više kuvanih jela, variva, jedite „na kašiku“....

Ljubav

Vi ćete, kao i vreme, biti ove nedelje promenljivi. Čas ćete biti u raspoloženima dole, čas gore – biće vam teško da sami sebe shvatite, a kamoli da vas shvati neko drugi. E, taj neko drugi, to jest emotivni ili bračni partner pokušavaće da izbalansira situaciju između vas dvoje, sa takođe promenljivim uspehom. Ako ništa drugo, bar će se truditi. Iskreno rečeno, mogli biste i vi malo da se potrudite i da mu donekle olakšate situaciju. Budite manje kritični, budite manje inatni i možda, samo možda – uputite ponekad voljenoj osobi po koju lepu reč.....Što se slobodnih Vodolija tiče, vama se čas dopada jedna osoba, čas druga. Ni vi sami ne znate šta hoćete. Nekako vam je najsigurnije da razmišljate o prošlim partnerima, jer vam je to poznat teren. Zato nije ni čudo što će neki od vas obnoviti pojedine ljubavne priče.

Posao

Sve što se dešava previše vam je sporo, previše statično, vi biste da menjate, da se događa nešto novo. U glavi imate milion planova, milion ideja, pokušavate na sto strana odjednom. Kao da vas je uhvatilo neko pozitivno ludilo – jurite i žurite, rešavajući sve stvari u hodu. S druge strane, imate gomilu zaostalih poslova koje morate odraditi, ali se pravite da ih ne primećujete. Stisnuće vas rokovi drage Vodolije, pa nećete znati šta da radite. Zato, radite na novitetima, to je ok, ali ne preskačite stare poslove i obaveze

Novac

Odličan je trenutak da se zadužite, pa da posle ne znate šta da radite. Jeste li čuli nekad za izraz „uštedeti“? Raspitajte se kod onih koji znaju, ništa vam ne bi škodilo da naučite....

Zdravlje

Jurićete i trošiti svoju energiju nemilice i onda ćete samo u jednom trenutku „kljoknuti“. Znate, bilo bi baš fino kada biste se nešto više odmarali...mislite o sebi i o svom imunitetu....

Ribe

*ALT

Hrana

Vama ove sedmice baš treba hrana da se njome tešite. Zato ćete toliko uživati u čokoladama, slatkišima, poslasticama koje obožavate. Kako će se to odraziti na vaše varenje, nećete mnogo razmišljati. No, kada vas u drugom delu nedelje „stisnu“ problemi sa želucem, možda ćete se opametiti....

Ljubav

Merkur, planeta koja vlada vašim partnerstvima, ove je sedmice u boljoj poziciji nego ranije, pa će donekle stanje u vašim emotivnim i bračnim relacijama funkcionisati kako treba. Napominjem da će to biti samo DONEKLE, jer evidentno je da kod vas dvoje još uvek postoje veliki problemi koji nisu rešeni. No, ipak ćete malo zagrebati površinu, i kao truditi se da budete harmoničniji i skladniji. Ovo će ići kroz promenljiv uspeh, ali bolje išta nego ništa, zar ne? Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, i dalje ista situacija – u prevodu – ništa. I ono što se pojavi, kao da nije vredno truda, ili vi jednostavno nemate snage niti volje da se dublje upuštate u neka poznanstva. Možda ćete još i najbolje funkcionisati sa prijateljima, jer su jedino oni sposobni da vas u ovom periodu oraspolože i „dignu“.

Posao

Bićete povremeno dosta nesigurni, jer ćete se bojati da li ste sve što je bilo potrebno odradili kako treba. Stoji da će vas tokom ove sedmice sačekati neke neugodne situacije, ali vi ćete nekako uspevati da isplivate iz svih njih, i to neoštećeni. Ljudi sa kojima dolazite u kontakt izazivaće kod vas nervozu, jer će biti previše napadni, previše kritični, previše glasni. Pokušavaćete da zadržite svoj unutrašnji mir i da na viku i dreku odgovorite na pravi način – odmereno, ali sa pravim atributima i dokazima da ste u pravu.

Novac

Nepovoljna nedelja u finansijskom segmentu. Mnogo troškova i obaveza koje valja poplaćati, a vaš budžet ne može da pokrije sve ovo. Odredite prioritete.

Zdravlje

Kod starijih će biti problema sa pritiskom, ali i aktiviranjem hroničnih tegoba. Mlađe Ribe će i dalje biti pod jakim stresom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare