Nedeljni horoskop za period od 6.11. do 12.11.2017.

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Nedelja, 05.11.2017.

23:59

Izvor: B92

Nedeljni horoskop za period od 6.11. do 12.11.2017.

Podeli:

Ovan

*ALT

Hrana

Koliko god da imate obaveza na dnevnoj bazi, i večito se borite sa manjkom vremena, ovo je period kada biste makar kada su obroci u pitanju, trebali da usporite. Ne jedite na brzinu, odvojte dovoljno vremena za pripremu kvalitetnih obroka, ali i za istinsko uživanje u njima.

Ljubav

Emotivni ili bračni partner vas može u ovom periodu pritiskati na donošenje nekih odluka. Možda i niste baš raspoloženi za to što voljena osoba predlaže, ali ste skloni da joj popuštate i idete „niz dlaku“ da bi situacija u vašem odnosu funkcionisala kako treba. Ove sedmice, neke sitne provokacije stoje između vas dvoje, koje mogu odvesti i u manje rasprave, u kojima ćete vi uvek biti ona osoba koja se teši rečenicom „pametniji popušta“. Slobodni Ovnovi su konačno naleteli na osobu koja im se po svim njihovim merilima dopada i sa kojom mogu tako lepo da se „igraju“, provociraju, pletu ljubavnu mrežu jedno oko drugog. Ova osoba u sebi nosi istovremeno suptilnost i strast i nije ni čudo što ste „odlepili“ za njom.

Posao

Vi biste da požurite, ali neke okolnosti ili nerešena pitanja vas sputavaju. Imaćete osećaj, bar u prvim danima ove sedmice, kao da ste na trci sa preprekama. Svaki čas morate nešto da zaobilazite, rešavate, što vas usporava i da se ne lažemo – jako nervira. Rešili biste vi sve ovo onako kao što to radite inače – glavom o zid, ali nekako kopčate da na taj način ne biste dobili ono što želite, pa popuštate, a u sebi gunđate. Verujte mi da je ovakav način funkcionisanja trenutno ipak bolji po vas. Imajte strpljenja.

Novac

Venera je ušla u vaše polje naplate potraživanja, pa će novca biti više nego inače. Takođe, ulazite u period kada stoje povoljne okolnosti za uzimanje kredita ili refinansiranje dugovanja.

Zdravlje

Svesni ste da trenutno i niste baš energetski najjači, pa povremeno povucite ručnu kočnicu i uzmite više vremena za sebe. Odmarajte se.

Bik

*ALT

Hrana

Kako se vaša vladarka više približava Jupiteru, to apetiti rastu sve više. U ovom ste periodu „svaštara“ kada je hrana u pitanju – sve volite, sve vam godi, u svemu uživate. Ponekad imate utisak da ste toliko gladni da biste mogli da pojedete i masno ćebe....

Ljubav

U vašem polju emotivnih veza i bračnih partnerstava se već nalaze Sunce i Jupiter, a od 7-og novembra im se pridružuje i Venera, vladarka vašeg znaka. Sami sebe ćete ubeđivati da vi u stvari radite sve i samo u interesu vaše veze, dok će druga strana verovatno smatrati da pokušavate da je kontrolišete, da ste je uzeli „pod svoje“ i da joj povremeno ne dajete ni da udahne kako treba. Naglašena je kontrola i isključivost kod vas, pa popustite povremeno malkice, da ne biste potpuno smorili osobu koju volite. Slobodni Bikovi će definitivno prestati da razmišljaju glavom i dozvoliće da ih u potpunosti obuzme hemija prema nekom. Rešili ste da ovu osobu osvojite i nemate nameru da odustanete od toga.

Posao

Sigurno je da će vas ova nedelja u poslovnom segmentu vrlo umoriti i energetski iscrpeti, jer ćete imati dosta situacija u kojima ćete morati da budete organizovani da bi stigli sve da završite na vreme. No, i pored toga, ne smatram da ćete biti nezadovoljni onim što budete postigli, pogotovo kada su saradnički i partnerski odnosi u pitanju. Šta više, neki od vas mogu već dobiti i jake potvrde o novom poslu, projektu ili pokretanju saradnje sa ljudima koji su prilično jaki u oblasti koja vas interesuje.

Novac

Ne mogu da kažem da su prilivi ove nedelje loši, ali je zato vaš odnos prema novcu koji posedujete prilično neodgovoran. Neke troškove zaista možete da izbegnete.

Zdravlje

Mogućnosti za manju prehladu u prvom delu sedmice ili problem sa stomakom uzrokovan virusom. U svakom slučaju, kratkotrajne manifestacije.

Blizanci

*ALT

Hrana

Definitivno radite protiv sebe. Znate da ne biste trebali da konzumirate neke namirnice, ali ne želite da ograničavate sebe. Ili ne možete. Takođe, ako ste krenuli sa nekim novim režimom ishrane, definitivno ćete početi da „brljate“.....

Ljubav

Od leptirića koje osećate u svom stomaku zbog neke osobe potpuno ste pobrljavili. Više ne znate ni šta pričate, ni gde udarate, samo vam je na pameti kako da je osvojite. Ni dotična persona nije ni malo ravnodušna prema vama, samo vam „udara čežnju“ svojim povremenim povlačenjima i ćutanjima, što kod vas proizvodi samo još veću potrebu i želju. Nisam sigurna da li se vaš ljubavni zemljotres može pokrenuti baš ove nedelje, već pre sledeće, ali dani oko vikenda su svakako zanimljivi – pa pokušajte, ne košta ništa. Zauzeti Blizanci – iskreno rečeno, vi i partner kao pokušavate nešto, kao trudite se jedno oko drugog, ali rezultati su daleko od dobrih. Pred vama je jedna onako, prilično smorna nedelja...

Posao

Trudite se da u dogovorima ne ostajete nedorečeni, da ne mislite da sagovornik može da vam čita misli, ali i da ne brzate i ne trčite kao ždrebe pred rudu. Takođe, u glavi vam je haos od planova, mogućnosti, želja, što čini jednu veliku zbrku, zbog koje možete propustiti da uradite nešto što vam je zaista važno. Ako je ikako moguće, pokušajte da se organizujete bolje, da ne biste dovodili sebe u situaciju da završavate stvari u poslednjem trenutku. Nešto bolji odnos sa kolegama i sa autoritetima.

Novac

Nešto više novca se sliva u vaše džepove, ali se i troškovi proporcionalno povećavaju, tako da ste, realno gledano - opet na istom. Snalazite se kako znate i umete.

Zdravlje

Najviše će vam prijati da budete u pokretu, da budete aktivni, najbolje na svežem vazduhu. Na taj način ćete se osećati bolje i biti energetski mnogo jači.

Rak

*ALT

Hrana

Mesec opada, a zajedno sa njim – opada i vaše raspoloženje. E sad, ne bi to bio neki naročit problem, da vi od samog početka sedmice niste u fazonu da se tešite hranom. Iz nekog razloga, najviše će vam prijati grickalice i hrana iz fast fudova.

Ljubav

U vaše polje ljubavi, pored Sunca i Jupitera, sada je zvanično ušetala i Venera. Sad lepo možete da birate – hoćete li ove povoljne tranzite da koristite na izlaske, na druženja, na uživanje i zabavu, ili ćete pak okrenuti oči ka osobama koje su tu oko vas i koje su za vas zainteresovane. Neki od vas zaista su na samom pragu jednog ozbiljnog emotivnog odnosa. Vreme je da se probiju dugogodišnje „ljubavne blokade“. Zauzeti Rakovi će u ovu sedmicu ušetati u nekom razmimoilaženju ili blagoj distanci sa voljenom osobom. Šta vas je oboje spopalo, to verovatno samo vi znate, ali bitno je da je ovaj raskol kratkotrajan i da ćete se vrlo brzo vratiti „na staro“. Poboljšanje, živost i dobro raspoloženje sledi.

Posao

U ovu nedelju ulazite sa opozicijom Meseca sa Saturnom, koji vlada poslovnim partnerstvima, pa možete računati da ćete morati dosta ozbiljno da se posvetite svojim obavezama i kontaktima, da ne bi došlo do nekih neprijatnih situacija po vas. Pripremite se na sporo odvijanje planova i nešto težu komunikaciju sa saradnicima. Nemojte da dozvolite da vas hvata nervoza, jer nemate nikakvog pravog razloga za to.

Vaši planovi napreduju, i već pred kraj nedelje dobićete prve nagoveštaje koji su jako dobri.

Novac

Neke finansijske obaveze koje su vam dosta dugo stajale nad glavom uspećete da zatvorite ove sedmice. Generalno – blago poboljšanje u prilivima.

Zdravlje

Starijim Rakovima sledi pojačanje hroničnih tegoba. U svakom slučaju, bilo bi dobro da odete na kontrolu kod svog lekara. Mlađi – korektno.

Lav

*ALT

Hrana

Period u kojem ste dosta statični i u kojem konzumirate više hrane nego inače. Obroci su obilni i česti i ne možete da se uzdržite da između njih ne posegnete za po kojom grickalicom ili slatkišima. Ako ništa drugo, makar pokušajte da smanjite upotrebu jakih začina.

Ljubav

Funkcionišete iz krajnosti u krajnost tokom ove nedelje. Ili sedite kod kuće, ne pokazujući ni najmanju nameru da se pomerite, okruženi samo najbliskijim prijateljima....da bi već narednog dana bili u pokretu, lutanjima, izlascima i naravno – kontaktima sa suprotnim polom. Neke osobe su jako zainteresovane za vas, ali se vi ne otvarate prema njima tako lako. S druge strane, postoji neko ko se vama dopada, ali tu ne postižete neke spektakularne rezultate. Sve u svemu – ispada da nećete uspeti da se smirite u ljubavi tokom ovog perioda....Zauzeti Lavovi se čas razumeju odlično sa partnerom, čas ne mogu očima da vide jedno drugo. Povremeno dođe do neke kraće rasprave, koja brzo zgasne. Manjak prave komunikacije.

Posao

Neke situacije se u poslovnom segmentu pokreću i aktiviraju. Uhvatite korak sa njima, angažujte se maksimalno i na taj način poboljšajte svoje šanse da uradite nešto konkretno i dobro za sebe. Dolazite u kontakt sa ozbiljnim ljudima, i iako dogovori funkcionišu sporo, bitno je da budete odlučni i odgovorni u njima. Nemojte da vas pokoleba to što se možda ništa neće „baciti na papir“ i potpisati tokom ove nedelje. Neki od vas će se više aktivirati ka inostranstvu, a moguća su i poslovna putovanja.

Novac

Čak i ako redovni prilivi nisu dovoljni da trenutno pokriju vaše obaveze, postoje mogućnosti za dodatne, preko povremenih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Blagi oprez onima koji se bave sportom, jer su moguća istegnuća mišića i sportske povrede. Starijima prolazni urološki problemi.

Devica

*ALT

Hrana

Buran životni tempo, dosta dešavanja, pa je potrebna raznovrsna hrana, možda i u nešto većim količinama, da biste imali dovoljno energije. Posebnu pažnju obratite na citruse, ali i na sveže povrće, jer vam je potrebna vitaminska „bomba“.

Ljubav

U vaše polje komunikacije ušetala je i planeta Venera, što će svakako dovesti do poboljšanja i otvorenijih razgovora sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Bolje ćete se razumevati, a sada možete pokrenuti i neka pitanja koja su oboma važna. Takođe, češće nego inače „padaće“ i neke lepe i nežne reči, pa je realno gledano, ovo baš fin period ispred vas. No, zauzetima će ovaj aspekt doneti i da lako ostvaruju komunikaciju i sa drugim osobama, pa se period kada je i flertovanje otvoreno, samo dodatno zahuktava....Device koje su slobodne onako fino i slatko „lepršaju“, nošene jakim osećanjima koje u njima budi jedna osoba. Sve je otvoreno da se jedna lepa, nežna i strasna ljubavna priča pokrene...

Posao

Vaš vladar Merkur u znaku Strelca i nije baš u nekoj bajnoj poziciji, da se razumemo. Može vam doneti da brzate, da ne sagledavate jasno situacije oko sebe, da mnogo planirate a malo istinski i uradite. Takođe, probudiće u vama onu naivnost i lakomislenost od koje vi toliko bežite, pa će vas biti lako „prevesti žednog preko vode“ u nekim dogovorima, ukoliko ne budete istinski fokusirani i sa mozgom uključenim na maksimum. Saslušajte prvo druge, pa tek vi onda iznosite svoje planove – savet je za vas

Novac

Neki novac, moguće i veća količina, vam je najavljen, ali nisam sigurna da će stići baš ove sedmice. U svakom slučaju, blago povećanje priliva.

Zdravlje

Mlađi bi trebali da budu fizički aktivni i da što više vremena provode na vazduhu. Starijima – uradite krvnu sliku. Moguće je da su neki parametri povećani.

Vaga

*ALT

Hrana

Pa ne znam šta bih vam rekla.....Vaše polje hrane je sada zatrpano planetama, pa će jako mali broj vas uspevati da održi pravilne navike po pitanju ishrane. Ostali će uglavnom biti u vrlo hedonističkom raspoloženju i uživati u svakom zalogaju....a biće ih puno....

Ljubav

Vaša vladarka Venera ove sedmice 7-og novembra prelazi u znak Škorpije, gde je u lošoj poziciji i oslabljenog uticaja. Doduše, ni vladar partnerskih odnosa nije dobro postavljen, pa je ovo period kada morate pažljivo ići korak po korak u svojim emotivnim ili bračnim partnerstvima. Potrebno je da se više prilagodite jedno drugom, što će, iskreno rečeno, biti zaista krupan zalogaj. No, pošto se sve može kad se hoće, ja sam uverena da ćete vi i drago vam biće uspeti da pronađete zajednički jezik. Slobodne Vage su ušle u fazu kada će neuporedivo više nego inače goreti od strasti i svoje izbore zasnivati prvenstveno na hemiji koju osećaju prema nekom. Šta fali, lepo je to....prepustite se, uživajte i ne razmišljajte....

Posao

U ovom je periodu bolje pustiti da se stvari koje ste ranije pokrenuli sada odvijaju same od sebe, bez vašeg velikog podsticanja i „guranja“. Situacija svakako ide u pravcu koji vama odgovara i požurivanjem biste je mogli samo pokvariti, ili što je još gore – usporiti. Neki od vas vide pred sobom jednu veliku poslovnu šansu ili projekat i spremni su da je zgrabe i prisvoje. Malo je verovatno da se dogovor o ovome može ostvariti ove sedmice, zato se stišajte i samo pratite šta se dešava oko vas.

Novac

Jako naglašeno polje novca govori da, o povećanim prilivima, ali takođe i govori o tome da je neophodno što pre „skresati“ neke troškove i usmeriti se na vraćanje dugova.

Zdravlje

Mogućnosti za prehlade, za viroze, što sve može biti praćeno povišenom temperaturom. Jačajte svoj imunitet vitaminima, ali se i oblačite shodno vremenskim uslovima.

Škorpija

*ALT

Hrana

Umesto da se situacije stišavaju, događa se potpuno suprotno – dešavanja se gomilaju, a vi ne znate gde ćete pre i na koju stranu. Naravno da u ovakvim uslovima ne možete nešto naročito voditi računa o kvalitetu ishrane, pa ćete jesti kad se setite i šta vam prvo dođe pod ruku....

Ljubav

Vi i partner se trudite da razumete jedno drugo i hajde, mogu da kažem da vam je to plus. Ono što vam je minus jeste da niste baš u potpunosti iskreni i otvoreni sa voljenom osobom. Da li imate neke konkretne tajne (a to je itekako moguće) ili prosto čuvate neke stvari za sebe, jer ne želite da opterećujete partnera svojim problemima....šta god da je u pitanju, voljena osoba oseća da tu nešto postoji i može biti bezrazložno ljubomorna....ili sa razlogom, ali šta sad – i to je za ljude....Slobodne Škorpije od ove sedmice dobijaju na poklon i Veneru u svom polju ličnosti. Ako „ta neka“ osoba još uvek nije vaša, sada je vreme da zadate „završni udarac“ i da lupite svoj ljubavni pečat na nju. Srećno!

Posao

Da ste angažovani, jeste i tu nema šta posebno da se kaže – radite kao satić. No, vi radite a neki planovi koji su vam jako važni i dalje stoje u mestu ili se kreću brzinom puža. Moguće je da postoje određene okolnosti koje se moraju rešiti ili preskočiti, ali je itekako moguće i da je potrebno da vi neke stvari u svojim planovima ispravite i prilagodite trenutnim dešavanjima. Šta da vam kažem – radite i nadajte se najboljem. Ja lično smatram da ćete svoje planove ostvariti tek u decembru....ali možda i grešim...

Novac

Pet novčanih priliva se najavi, od tih pet stigne jedan. Pa dobro, i to je korektno – moglo je da ne stigne ništa, zar ne? U prevodu – novca ima, ali ne onoliko koliko je vama dovoljno za sve potrebe.

Zdravlje

Sad, sa Jupiterom i Venerom koji idu ka konjukciji u vašem polju ličnosti, možete se zaokrugliti dok kažete „keks“. Dakle, vodite računa. Starijima – mogući problemi sa šećerom u krvi.

Strelac

*ALT

Hrana

Merkur, koji je ušao u vaš znak, doneo je svest i potrebu da napravite neke lepe i zdrave zaokrete po pitanju ishrane. Samo jedan problem imamo – svest i potreba su tu, ali još nam je neophodno da vi zaista krenete sa novim režimom ishrane....a ne samo da mislite o njemu....

Ljubav

Naglašeno polje tajni remetiće i slobodne i zauzete Strelčeve. Kod ovih prvih, dve varijante su moguće – prva je da ćete se jako zainteresovati za neku osobu, ali da nećete biti spremni da joj priznate da biste želeli da uđete sa njom u ljubavnu priču. Druga, mnogo verovatnija, jeste da ćete ući u odnos koji će iz nekog razloga morati da bude skriven od očiju drugih. Poenta je u tome da vas sada zaista vuku i jake emocije i jake strasti i da ćete sami sa sobom rešiti da ušetate u jednu jaku ljubavnu priču, šta god vam ona na kraju donela. Kod zauzetih naravno postoji opasnost za tajne flertove i susrete sa suprotnim polom, što će samo još dodatno remetiti odnos sa postojećim partnerom, koji i inače nije sjajan....

Posao

Ulazak Merkura u vaš znak doneće dugo očekivani pokret i pojačana dešavanja. Istina je da je Merkur ovde slab, ali čak i ovako oslabljen, pomoći će vam da pokrenete poslovne priče u kojima već dugo tražite pozitivne promene. Pred Strelčevima će polako početi da se otvaraju i nove poslovne opcije. Takođe, mogući su i počeci dogovora sa poslovnim saradnicima, ali u kojima ćete vi lično morati da budete više strpljivi i promišljeni. Potrebno je da kalkulišete, ne odmah da date sve „na tacni“.

Novac

Neki neplanirani trošak ili veći izdatak vam stoji početkom sedmice. Ostatak ovog perioda je korektan, a neki od vas uspeće da naplate potraživanje kojem se već duže nadaju.

Zdravlje

Vi lično se osećate prilično dobro. Ipak, imunitet vam trenutno nije jača strana, pa bi bilo dobro da unosite više vitamina i da se redovno odmarate.

Jarac

*ALT

Hrana

U ovoj nedelji se nekako teško opuštate, suviše ste stegnuti i zablokirani, a kada ste u takvom stanju – nije vam nešto naročito ni do jela. Jedete čisto da biste imali nešto u stomaku. Pokušajte da se ne hranite jednolično.

Ljubav

Da vam se neko dopada, pa dopada vam se. No, nekako ste trapavi, zakočeni, stidljivi, pa jedva pokazujete znake naklonosti ili ih ljubomorno čuvate za sebe. Ako se makar malkice pred vikend otvorite osobi koja vam se dopada, možete biti iznenađeni pozitivnom reakcijom, pogotovo ako je to neko koga ste upoznali preko prijatelja ili sa tom osobom imate kontakt preko društvenih mreža. Generalno gledano – u ovom je periodu teško dopreti do vašeg srca. Što se zauzetih Jarčeva tiče, vi kao da ćete svu svoju pažnju usmeriti na ono što se vezuje za posao i obaveze, a voljena osoba će morati da vas čeka. Nemojte samo da vas čeka predugo, da ne bi došlo do nekih nepotrebnih rasprava ili sumnjičenja.

Posao

Tako biste voleli da imate kontrolu nad dešavanjima u poslovnom segmentu u ovom periodu, ali i vama je jasno da nema ništa od toga. Umesto toga, morate nekako da dozvolite da vas drugi usmeravaju, da vam pomažu, da vas blago „gurkaju“ svojim savetima na pravu stranu. Istina je da od ove nedelje kod vas kreće period jačih poslovnih promena, pa otvorite četvore oči i spremite se na hvatanje prilika.

Drugi deo sedmice donosi mogućnost značajne saradnje ili ponude potpuno novog posla.

Novac

Moguće je da će tokom ove sedmice isplata koju ste očekivali kasniti, ili vam biti samo delimično isplaćena. Ne nervirajte se, raspolažite onim što imate.

Zdravlje

Potrebno vam je neuporedivo više odmora nego inače. Morate puniti svoje baterije, morate naučiti da se na kraju radnog dana opustite....

Vodolija

*ALT

Hrana

Vaši su se hedonistički apetiti probudili. Sve biste da probate, da okusite. Uopšte nije važno da li su u pitanju tradicionalna jela ili neki egzotični specijaliteti i začini. Sve vam je zanimljivo i interesantno. U ovoj nedelji ste kao dete u poslastičarnici....

Ljubav

Slobodne Vodolije su „bacile mamac“ i sada čekaju da se osoba koja ih interesuje upeca na njega. Čujte, hoće sigurno, ali ne baš odmah, zato nemojte da padate u daun ukoliko u ovoj sedmici ne vidite odmah rezultate svog „sportskog ribolova“. U prevodu – osoba koja vas interesuje vam se približava, i tu ništa nije sporno, vidi se da je zainteresovana i tražiće da na svaki način održava komunikaciju i kontakt sa vama. Da li će baš pasti i prvi poljubac i početak veze, pa videćemo.....Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima najbolje bi uradili ako bi se posvetili poslu u potpunosti i malo oslobodili voljenu osobu svog prisustva....ali i svog zvocanja i zakeranja. I vama i drugoj strani će tako biti mnogo lepše i lakše.

Posao

Vaše polje karijere je sada toliko „nagužvano“ planetama da igla ne može da padne. Tu su sunce, Jupiter i od 7-og novembra i Venera. Da se mnogo pozitivnih stvari dešava, to je više nego izvesno. Da li se baš događa u onoj meri i u onom pravcu koji biste vi želeli i kojem se nadate, e pa to je već druga stvar....U suštini, sve ono što ste u proteklom periodu pokrenuli i u šta ste veliki trud uložili, sada počinje da se aktivira i da daje rezultate. Za sada budite zadovoljni onim što se dešava. Veća poboljšanja tek slede...

Novac

Trči neki novac ka vama, i to je odlično. Još samo da se ne saplete i da ne ode na drugu stranu, i Bog da vas vidi. Šalim se naravno, sledi vam poboljšanje po pitanju finansija....

Zdravlje

Iskreno, ništa negativno za vas tokom ove nedelje. Jedina preporuka – krećite se, budite na svežem vazduhu, dižite imunitet.

Ribe

*ALT

Hrana

Venera se sve više približava vašem vladaru Jupiteru, što Ribama mora da donese povećanje apetita. Kud ćeš više? – pitate vi. A šta da vam radim, takav vam je horoskop....U prevodu – malo malo, pa eto vas ispred frižidera da ga priupitate za junačko zdravlje....

Ljubav

Venerica ide u ljubavni sudar sa Jupiterom.....pa dobro, možda ne baš ljubavni, obzirom da se sve ovo dešava u znaku Škorpije. Možda bi pre mogli da kažemo – u erotsko, strasno, seksualni sudar....Da, to već realnije zvuči. Prema tome, drage moje slobodne Ribe, otvorite te vaše lepe okice da vidite koga vam ova nebeska dešavanja donose. To može biti neko iz drugog grada, može biti neko preko fakulteta ili akademskih ustanova, može biti neki sportista (ovo je baš fino, zar ne?), vojnik, neko ko nosi uniformu, a može biti čak i osoba koju znate od ranije, samo ste je nekako zaboravili, potisnuli u sećanju. U svakom slučaju, čekamo „sudar i udar“ pa da vidimo ko će to biti. Zauzete Ribe su skroz ok, ništa vam ne fali.

Posao

Upade ove sedmice Merkur u vaše polje karijere, čisto da vam dodatno „začini“ situaciju na poslu. Da, znam, kao da do sada niste bili začinjeni i više nego što vam je to potrebno. No, pošto nebesa ne pitaju da li vam se to sviđa ili ne, duboko uzdahnite i pripremite se na jednu sedmicu koja je užurbana, naporna, problematična, zahtevna, ali i sedmicu koja će mnogima od vas doneti odličnu osnovu da na primer....traže unapređenje ili povišicu, i to vrlo brzo. Na kraju ova žurba i ne ispade tako loše, zar ne?

Novac

Ja ne mogu da kažem da ste bogati, ali kada pogledamo realno, nemate zaista nekih većih problema sa prilivima novca u ovoj nedelji....

Zdravlje

Obavezno da odvojite tokom dana vreme za odmor i za relaksaciju. Potrebno vam je to, da ne biste energetski „ljosnuli“ i otvorili se za pad imuniteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare