Uređenje doma

Da li je posao stjuardese stvarno posao iz snova?

Ako ste još kao devojčica sanjele da postanete stjuardesa kada porastete, razmislite još jednom. Svi misle da su stjuardese srećne, jer imaju posao u kojem uživaju, putuju po svetu, viđaju gradove koje možda ne bi mogle videti da imaju neku drugu vrstu posla, susreću se sa drugim kulturama i mnogim stvarima koje možda ne bi upoznale i videle da nisu stjuardese. Ali, da li je to zaista tako?

Subota, 16.05.2015.

13:06

Izvor: Ljepota

Default images
Foto: Thinkstock

Podeli:

Pre svega svaka žena koja je stjuardesa već u ranom životnom dobu se susreće sa problemom proširenih vena i sa gubitkom pamćenja. Iako zvuči idealno, posao stjuardese je jedan on najstresnijih poslova na svetu. Stjuardese se takođe nose sa neispavanošću, glavoboljama, bolnim stopalima, te se neredovno i nezdravo hrane.

Stjuardese nemaju život kao sve druge devojke njihovih godina koje se ne bave ovom vrstom posla. One teško sklapaju i održavaju prijateljstva, a o vezama da i ne pričamo, jer su stalno na nekom putovanju, pa ne mogu da se isplaniraju. Čak i kada imaju slobodne dane, one jedva čekaju da se odmore i tada im uopšte nije do druženja i zabavljanja.

Što se tiče gradova u koje putuju svi misle da one nešto vide i obiđu. Međutim, istina je sasvim drugačija. One slete na aerodrom kao i svi ostali putnici i odu u hotel u kojem odsedaju, odspavaju i sutra ponovo na put. Tako da većina njih uopšte ne vidi grad u koji je sletela.

Prema tome ako mislite da je posao stjuardese savršen, razmislite još jednom i sagedajte sve prednosti i mane, pa tek onda odlučite da li je to posao kojim stvarno želite da se bavite.

Izvor: ljepota

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare