Uređenje doma

Osam Instagram profila koji su od neprocenjivog značaja za vašu karijeru

Kada kažemo "Instagram", verovatno prvo posmislite na praćenje profila najbolje drugarice, sestre i popularnih ličnosti… Ali, kada prolazite kroz vaš feed, da li pronalazite fantastične inspirativne poruke, prelepe slike i pouzdane savete za karijeru, koji vam mogu pomoći u savladavanju svakodnevnih obaveza? Ako je vaš odgovor "ne", možda je pravo vreme da otkrijete zašto su vam oni potrebni!

Sreda, 26.08.2015.

16:03

Izvor: Cosmopolitan.rs

Default images
foto: thinkstock

Podeli:

Kako biste imali veliku motivaciju i inspiraciju za uspeh na poslu, pronašli smo omiljene Instragramere koji će vam podići energiju na viši nivo:

1. CreateCultivate

Ova onlajn platforma je korisna za sve dame koje rade i rastu u digitalnom prostoru. Njihov zabavan i šaren feed se sastoji od puno sjajnih citata, ideja za sređivanje kancelarije i naravno- fotografija uspešnih poslovnih dama. CreateCultivate predstavlja pravi podsetnik da se okrenete napornom radu, koji će se kasnije isplatiti.

2. HerAgenda

Ono što je interesantno kod HerAgenda je to što sigurno nećete naći iste fotografije i citate, koji ćete naći širom Pinteresta. Ovde ćete dobiti sveže savete i fotografije koji će vam dati snagu i unutrašnju motivaciju da ne odustanete od svog cilja.

3. LeanInOrg

Uvek smo čuli da treba da čvrsto verujemo u sebe i da radimo na ostvarenju svojih snova, ali to ne znači da nam ponekad ne treba dnevni podsetnik onoga što se dešava kada to uradimo, tj. kada uspemo. Lean In je moćan profil na Instagramu koji ističe i slavi moć neverovatno uspešnih žena. Posebno su značajni njihovi saveti kojim su se vodili na putu ka uspehu.

4. HootDesignCo

Ova dizajnerska kompanija, ne samo da ima neobične i prelepe fotografije, već i one koje će vam pomoći da izgradite karijeru! Pitate se koje tri stvari mogu da upropaste jedan brend? Tražite nove aktuelne načine koji vam garantuju uspeh? Onda morate da proverite ovaj profil koji se fokusira na brending i marketing.

5. TheBrandGals

Ponekad najbolji savet dolazi iz prelepe inspiracije. Gledajući TheBrandGals feed, odmah ćete biti transportovani u svet beskonačne krativnosti, u kom su ideje značajne i korisne, a vaša kancelarija uvek izgleda savršeno.

6. LinkedIn

Ako ste u potrazi za brzim i jednostavnim savetima o tome kako da unapredite vaš LinkedIn profil i kako da ga se on izdvoji u mnoštvu drugih, odgovore na ova pitanja naćićete baš ovde. Pored toga, fantastični motivacioni saveti vas će naučiti da verujete u sebe.

7. Business Insider

Business Insider je mnogo više od saveta za karijeru, jer nudi neke korisne savete, koji su jednostavni i laki za čitanje. Ovaj profil će vam dati odgovore na pitanja- kako da budete dobar govornik ili kako da unapredite poslovanje? Sve to kroz kretanje na feedu? Da!

8. Levo

Poslednje, ali ne i najmanje važno. Levo predstavlja pravo inspirativno bogatstvo saveta i ideja, u kom ćete otkriti kako je najbolje obući se za poslovni sastanak, motivacione poruke i formule uspeha. Pored toga, Levo predstavlja neke od najuspešnijih žena koje mogu da posluže kao prava inspiracija, kada je posao u pitanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare