Uređenje doma

Black Friday akcija na ITAcademy i BusinessAcademy: 2 programa po ceni 1

Ako ste razmišljali o tome da steknete neka nova znanja koja će vam unaprediti karijeru, sigurno ste se našli u dilemi. Šta bi bilo bolje, da naučim nešto o dizajnu ili programiranju, PR-u ili marketingu, SEO ili PPC oglašavanju, najčešće se svi pitamo. Ali da li ste razmišljali o tome da naučite oba?

Petak, 27.11.2015.

09:36

Autor: PR èlank

Default images

Podeli:

ITAcademy i BusinessAcademy pokrenule su akciju povodom Black Friday (Crni petak) dana, poznatog po sniženjima i potrošačkoj groznici pred praznike.

Samo od 27. do 29. novembra zainteresovani će moći da obezbede dva programa po ceni jednog na nekoj od ovih obrazovnih ustanova, tako što će plaćanjem jednog školovanja dobiti još jedno, potpuno besplatno. Ovo je odlična prilika za sve koji žele uspešnu karijeru.

Akcija će trajati samo ova tri dana, a svi zainteresovani mogu da se prijave na sledećem linku za ITacademy i na ovom linku za BusinessAcademy. Više o programima na ITAcademy može se saznati na datom linku, a o programima na BusinessAcademy na ovom linku.

Razlog za pokretanje ove akcije je činjenica da mnogi polaznici na ITAcademy i BusinessAcademy sve više upisuju dva programa jer imaju potrebu za znanjima iz više oblasti. Svedoci smo dtoga a danas mnoga zanimanja traže poznavanje više različitih veština i znanja.

Često su web dizajnerima potrebna dodatna znanja iz programiranja, dok su, sa druge strane, programerima, uz znanja stručnih IT veština, potrebne veštine u upravljanju IT projektima i IT biznisa. Iako u kompanijama često postoje razdvojene pozicije PR i marketinškog menadžera, ove dve oblasti veoma često se prepliću, a od stručnjaka se traži vladanje i jednim i drugim veštinama. Internet-marketing i onlajn oglašavanje su sve popularniji među kompanijama, ali retko kada PPC stručnjaci rade onlajn oglašavanje,a da ne poznaju i tehnike SEO ili content marketinga.

Najbrže se trendovi menjaju u IT sektoru. Interesovanje za IT znanja i poslove na tržištu raste iz godine u godinu, o čemu svedoči i veliki broj polaznika upisanih na ITAcademy ove godine. Najviše se na tržištu povećao broj poslova za Java programere, PHP programere, kao i web dizajnere, zbog čega je na ovim smerovima ITAcademy vladalo najveće interesovanje.

*ALT

Kakvo je realno stanje na tržištu IT-ja u Srbiji pokazuje nedavno istraživanje sprovedeno među IT zajednicama u našoj zemlji. Ispitano je 1600 programera u Srbiji, a podaci su pokazali da je njihova prosečna plata nešto preko 1200 EUR. Iako polovina njih nije završila fakultet i nema zvaničnu diplomu, ipak se nalaze među najbolje plaćenim stručnjacima danas. Oni radije biraju neformalno obrazovanje, koje ih brže i lakše dovodi do željenih znanja.

Da podsetimo, akcija na ITAcademy i BusinessAcademy omogućava upis dva programa po ceni jednog, traje tri dana, a prijave su na sledećem linkuza ITAcademy i ovom linku za BusinessAcademy.

BOX

Idealne kombinacije znanja u IT-ju koje preporučuju na ITAcademy:

● PHP programiranje i Web dizajn

● Microsoft i Linux administracija

● Dizajn i CAD

● Software development i IT poslovanje

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare