Uređenje doma

Sa četiri godine već zarađuje 6.000 dolara po postu

Nežna, riđokosa devojčica, nalik na sve druge. Ali, u virtuelnom svetu Piksi Kertis je ipak neobičan devojčurak. Ona na Instagramu ima više od 100. 000 pratioca, a svoje postoje već naplaćuje. I to prilično papreno.

Sreda, 17.05.2017.

09:38

Izvor: B92

Default images

Podeli:

♥️♥️♥️ Valentine's Day surprises @lushcosmetics thank you Tommy x

Објава коју дели Pixie Curtis (@pixiecurtis) дана

Za svaku objavu ona dobila šest hiljada dolara, a već ima i ozbiljan biznis.

Naime, njena ambiciozna mama Roksi razvila je liniju asesoara za kosu "Piksis bous". Javnost je naravano nemilosrdna i osuđuje je što svoje ambicije ostvaruje preko deteta.

😂 @huntercurtis14

Објава коју дели Pixie Curtis (@pixiecurtis) дана

"To je njen život. Kao i svi njeni vršnjaci i ona ide u predškolsko, ali u slobodno vreme promovišem je na društvenim mrežama, putujemo, učestvujemo na raznim modnim događajima. Svi se zabavljamo, samo što još povrh svega i zarađujemo", objasnila je mama Roksi.

Ona kaže i da čim bude primetila da njena mezimica ne uživa u modnoj igri, više neće objavljivati njene slike i postove.

In my new #pixiesbows positano headband today 😍 and @fussyfeetkidsshoes sandals >> green juice time with @doreenjacenko 😍

Објава коју дели Pixie Curtis (@pixiecurtis) дана

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare