Uređenje doma

Novogodišnje žurke: Pola kolega ima seks i ne žali zbog toga

Poslovne žurke uoči praznika neretko se završe seksom između kolega, pokazalo je istraživanje kompanije LELO. Prema njihovim rezultatima, 40 odsto imalo je seks sa kolegom, a 83 odsto bi to ponovilo.

Četvrtak, 14.12.2017.

10:47

Izvor: B92

Novogodišnje žurke: Pola kolega ima seks i ne žali zbog toga
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

"Najnestašniji" su se pokazali zaposleni u prodaji, zatim oni u zdravstvu i transportni radnici i logističari.

Više od pola ispitanka (52 odsto) objasnilo je svoju avanturu kao posledicu privlačnosti prema kolegi, dok 31 odsto njih ne može da objasni kako je do toga došlo.

Što se tiče izbora partnera, iznenađujuće malo ispitanika, 18 odsto izjavilo je da se to dogodilo sa nadređenim, dok tek pet odsto priznaje da su se upustili u avanturu s osobljem na zabavi.

*ALT

Zanimljivo, ali 97 odsto ispitanih koji su imali seks sa kolegom izjavilo je da je jedina negativna posledica koju su osetili neprijatnost pri dolasku u kancelariju ili na posao - posle akcije.

"Iako nam ova anketa pruža uvid u neke seksi činjenice, pa čak i humor kada je reč o kompanijskim zabavama, zabrinjavajuće je saznanje da ljudi ne koriste zaštitu tokom seksa. Upotreba kondoma je imperativ u borbi protiv polnih infekcija, bolesti i neželjene trudnoće", rekao je Stiv Tomson, izvršni direktor kompanije LELO.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.