Pogledajte 61. epizodu emisije "Moja mama kuva bolje od tvoje"

Mama Marija je bila zadovoljna Aleksandrovim snalaženjem u kuhinji ali jelo koje je Aleksandra pripremao nije bilo dovoljno dobro za pobedu tako da su za pobednike proglašeni Stefan I mama Elizabeta Marinković iz Novog Sada.

Utorak, 24.05.2016.

15:57

Izvor: B92

Pogledajte 61. epizodu emisije

Podeli:

Aleksandar je ovaj duel započeo sa veoma dobrom nabavkom, što mu je dalo dodatno samopouzdanje za nastavak. Prateći pomno savete mama Marije, Aleksandar je počeo pripremu svog današnjeg recepta. Kako Aleksandru nije bila potrebna pomoć u kuhinji, mama Marija odlučila da donese peršun koji će prema njenim rečima dati finu ukusnu notu njihovom jelu.

Efikasan u kuhinji Aleksandar je sa pripremom svog jela završio pre isteka vremena što mu je ostavilo prostora da tanjir dekoriše po svojoj želji. Stefan se iz nabavke vratio bez nekoliko sastojaka pa je u tom trenutku odlučio da će izmeniti način pripreme. Veoma iskusan i samouveren u kuhinji Stefan nije imao problema sa pripremom svog današnjeg jela. Kako je sa pripremom završio pre isteka vremena, mama Elizabeta je ušla da donese vlašac koji će im poslužiti u dekoraciji tanjira. Prema rečima sudije Saše Mišića jelo koje su pripremili Stefan I mama Elizabeta je više bilo po njegovom ukusu od jela koje su spremali Aleksandra I mama Marija.

Pobednički recept:

Tuna

Marija (41) Beretka i Aleksandar (20) Beretka, Novi Sad
Marija je komunalni inspektor. Pored Aleksandra ima još jednog sina I ćerku. Ranije se bavila klasičnim baletom. Aleksandar je završio srednju saobraćajnu školu. Radio je u luci Novi Sad sezonske poslove. Sada trenira ragbi.

Elizabeta Marinković (49) i Stefan Zogom (24), Novi Sad
Elizabeta je po struci vaspitačica i radila je neko vreme u vrtiću, a sada, kao porodični posao, sa sestrom vodi poljoprivrednu berzu. Elizabeta je majka troje dece, a Stefan je najstariji i ima 24 godine. Stefan je grafički dizajner. Završio je nižu muzičku školu, svira klavir, bubanj i gitaru. Voli da kuva za prijatelje i porodicu.

Ovu epizodu pogledajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare